Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 29, 21:34)
Pažiūrėjau namų darbus. Liūdesys vienas, kažkas minėjo ..."tuo pačiu ir susipažinsim..." pasirodo, kad nepavyks susipažinti (nebent su viena dalyve) sad.gif  Ir beje nelabai suprantu kaip Jums visoms pavyko pačioms paspaust knopkytę?

Va va, visos labai jau užsislapstinę drinks_cheers.gif Na, viena tai nevisai ax.gif O kai kas ir nesuprato žodžio "autoportretas" reikšmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 29 spalio 2007 - 21:37
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:13)
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius? smile.gif

aš galiu bigsmile.gif
O anie jau kur nors sudėti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 20:35)
lyg ir įkėliau  unsure.gif o tai iš čia dabar reikia išimt? aš gi iš šitos ir iš kornišų temos toliau nelendu niekur  biggrin.gif

isimk!!
tau puikiai sekasi!!!

Puriena, nuotrauka be zmoniu turi buti smile.gif Tik peizazas.

ZverisKLP - mygtuka spaudi paprastai. Man sunkiausia isnaudoti 15s tam, kad nubegti ten kur reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
žiūrinėjau žiūrinėjau variacijas, vis dėlto man labiausiai wyshnios patiko mirksiukas.gif dar į desiree2 atkreipiau dėmesį, tik po to pastebėjau, kad kadravimas lygiai lygiai toks pats biggrin.gif tik gal wyshnios spalvos man labiau tiko. ir, aišku, nustebino drumbaceles variantas - nė nešovė i galvą taip rolleyes.gif

nugi greit renkam kitą nuotrauką. patiko bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(off topic @ 2007 10 29, 22:41)
aš galiu  bigsmile.gif
O anie jau kur nors sudėti?  bigsmile.gif

prie ND sudėti
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:41)

Puriena, nuotrauka be zmoniu turi buti smile.gif Tik peizazas.

Aaaa... Supratau.
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 29, 22:41)
aš galiu  bigsmile.gif
O anie jau kur nors sudėti?  bigsmile.gif

prie ND sudėjau mirksiukas.gif

na, jei jau pasisiūlei, tai galim ir su tavo nuotrauka padirbėt. rašau tau až su savo meilu.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 22:45)
na, jei jau pasisiūlei, tai galim ir su tavo nuotrauka padirbėt. rašau tau až su savo meilu.

Išsiuntau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 29, 23:36)
Va va, visos labai jau užsislapstinę drinks_cheers.gif Na, viena tai nevisai ax.gif  O kai kas ir nesuprato žodžio "autoportretas" reikšmės smile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 23:24)
as neturesiu  lotuliukas.gif  fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.

nuklonuok vyra is nuotraukos n-tasis ruduo, palik masinele ir turesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:41)

ZverisKLP - mygtuka spaudi paprastai. Man sunkiausia isnaudoti 15s tam, kad nubegti ten kur reikia  lotuliukas.gif

O kas čia mato, pats paspaudi ar kas nors padeda? smile.gif Manau kad vistik reiktų žodžio "autoportretas" reokšmę įgyvendinti. Bent jau aš siūlau (galima aišku ir nepalaikyti)
Atsakyti
o kiek ten tu nuotraukos variantu reikia padaryti?
galima ir man...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 29, 21:10)
O kas čia mato, pats paspaudi ar kas nors padeda? smile.gif Manau kad vistik reiktų žodžio "autoportretas" reokšmę įgyvendinti. Bent jau aš siūlau (galima aišku ir nepalaikyti)

Pasiuliau tema, tai ja ir apginsiu. Kiekvienas "autoportreta" supranta savaip.
Jei zmones sugeba fotografuoti kitaip, tai tik pagirtina!!! Jei noreta nuotrauku susipazinimui - tai butu tikusi tokia tema "pasine nuotrauka" smile.gif Dabar temos pavadinimas "Autoportretai" gana platus!
O del to kas nuspaude mygtuka - cia gi kiekvieno reikalas. Galima aisku ikelti savo nuotrauka - bet fotografas kas kitas. Bet kas is to? Ka is to ismoktu autorius? Nieko...

Ikeliu savo viena sena autoportreta, gal jai ir is pabodusios serijos.... Mygtuka paspaudziau as smile.gif Visa kita nebesvarbu. svarbiausia tai autoportretas!
user posted image

Gavau nuotrauka, aciu! Sikart bus kiek sunkiau nei su pirmaja. Kol kas neisivaizduoju ka noreciau pakeisti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 22:29
QUOTE(peppi @ 2007 10 29, 23:16)
o kiek ten tu nuotraukos variantu reikia padaryti?
galima ir man...? blush2.gif

Nežinau kiek unsure.gif Aš dariau 3, nuo 2-jų iš jų rezultato pati esu paklaikus biggrin.gif
Parašyk į az savo e-mailą, atsiųsiu.
Atsakyti