Jau antra diena kaip kankinu abu savo mažuosius. Vis praktikuojuosi, yra ir kitokių variantų, bet nelabai drįstu čia dėti daugiau
O šitos nuotraukos pavadinimas turėjo būti "aš ir mano geriausias draugas", jis pastoviai tą šuns/avies hibridą tampo . Maniau ne visai tradicinė bus.
Savaitgalio foto
Kai įdedu nuotrauką čia tai kažkaip visai kitai ji man atrodo Toks griozdas tas malūnas ir visai nieko gero ta fotkė.
Kai įdedu nuotrauką čia tai kažkaip visai kitai ji man atrodo Toks griozdas tas malūnas ir visai nieko gero ta fotkė.
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 19:27)
Jau antra diena kaip kankinu abu savo mažuosius. Vis praktikuojuosi, yra ir kitokių variantų, bet nelabai drįstu čia dėti daugiau
O šitos nuotraukos pavadinimas turėjo būti "aš ir mano geriausias draugas", jis pastoviai tą šuns/avies hibridą tampo . Maniau ne visai tradicinė bus.
o kodel nedristi deti daugiau taigi tema mokomes fotografuoti prasom neslepti savo darbu!!!!
O nuotrauka ir yra netradicine. Siaip isties gera i tokia ziureti.
Pupeliuk, sveika sugrizus. Mano uosvijoj pabuvojai Siaip saunuole - nuotraukos issiskiriancios is n tokiu paciu kurias fotografuoja visi turistai..
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:03)
aš tavo medį buvau pabandymui pakirpus iki pat šakų, pabandyk, visai įdomiai atrodo. Spalvos labai gražios. Neverta nurašyti tokio kadro.
Dar mano vienas pabandymas, tik vėl kvadratinis (nes buvo nukirptos priekinės kojos, o kitokie kadravimo variantai nesižiūri, bandžiau ir taip ir anaip)
Dar mano vienas pabandymas, tik vėl kvadratinis (nes buvo nukirptos priekinės kojos, o kitokie kadravimo variantai nesižiūri, bandžiau ir taip ir anaip)
oi, koks romantiškas šunėkas išėjo mielas kadras
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:13)
as visai mielai pakartociau sitoki pakarpymu bandyma! Vienas is budu mokytis ivairaus kadravimo. Man patiko!
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius?
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius?
na, kas norit būt sekantis?
vakar teko pasiplaukiot po Nemuną laivu. nieko labai įspūdingo, ale vis tiek pasirodau, kad veltui laiko neleidau
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:27)
nuo kada tu čia taip jau nedrįsti dėt nuotraukų rodyk viską, ką turi.
puriena, dėkui kad pastebėjai ir mano variantą.
tiesog karpiau karpiau, o idealaus varianto nėr... tai nusprendžiau sužaist tik šviesa. nes moteriškė buvo tamsiausiame kampe, palyginus su šviesiom sienom... beje, nėra parašyta ką darėm gal parašom, jei atsimenat. bus PS pamoka nors šiokia tokia, o ne vien kadravimas
bitėmaja, išimk iš čia ir marš Į SM konkursą. puiki rudeniška žavinga nuotaika ir nuotrauka
tiesog karpiau karpiau, o idealaus varianto nėr... tai nusprendžiau sužaist tik šviesa. nes moteriškė buvo tamsiausiame kampe, palyginus su šviesiom sienom... beje, nėra parašyta ką darėm gal parašom, jei atsimenat. bus PS pamoka nors šiokia tokia, o ne vien kadravimas
bitėmaja, išimk iš čia ir marš Į SM konkursą. puiki rudeniška žavinga nuotaika ir nuotrauka
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 23:09)
bitėmaja marš Į SM konkursą.
mars visi sio skyrelio dalyviai i SM konkursa. tikrai visi turesit ka parodyt.
http://www.supermama...c...ew&conid=79
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 20:17)
as neturesiu fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.
Bite Maja - tikrai kad isimk is cia ir kelk i konkursa. As asmeniskai tokia labai mielai isireminciau!!!
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 21:09)
tai kad pas mane tik du modeliai iš visų pusių fotografuojami. Nuobodūs, tradiciniai, kasdieniniai kadrai - su didesne - mažesne ryškumo zona. Geriau palauksiu, pramoksiu, gal ateis kokių orginalesnių idėjų, tada ir pasirodysiu Ir nebūsiu spėjus įkyrėti.
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 21:17)
mars visi sio skyrelio dalyviai i SM konkursa. tikrai visi turesit ka parodyt.
http://www.supermama...c...ew&conid=79
Lyg tyčia iš vis auksinio rudens neužfiksavau, o dabar ir lapai baigia nukristi. Per laisvas dienas lyg ir sniegą pranašauja
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 20:29)
Lyg tyčia iš vis auksinio rudens neužfiksavau, o dabar ir lapai baigia nukristi. Per laisvas dienas lyg ir sniegą pranašauja
pas mus tai dienos idealios rudens nuotraukoms, visa savaite pranasauja saulute , bet tai kad manes nedomina tokia sritis.
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:24)
O kaip toji, kur suagęs vyras sėdi ant suolelio? O aplinkui toks auksinis ruduo
Pažiūrėjau namų darbus. Liūdesys vienas, kažkas minėjo ..."tuo pačiu ir susipažinsim..." pasirodo, kad nepavyks susipažinti (nebent su viena dalyve) Ir beje nelabai suprantu kaip Jums visoms pavyko pačioms paspaust knopkytę?
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:24)
as neturesiu fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.
Bite Maja - tikrai kad isimk is cia ir kelk i konkursa. As asmeniskai tokia labai mielai isireminciau!!!
lyg ir įkėliau o tai iš čia dabar reikia išimt? aš gi iš šitos ir iš kornišų temos toliau nelendu niekur