Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jau antra diena kaip kankinu abu savo mažuosius. Vis praktikuojuosi, yra ir kitokių variantų, bet nelabai drįstu čia dėti daugiau blush2.gif
O šitos nuotraukos pavadinimas turėjo būti "aš ir mano geriausias draugas", jis pastoviai tą šuns/avies hibridą tampo smile.gif . Maniau ne visai tradicinė bus.
Atsakyti
Savaitgalio foto 4u.gif

user posted image

Kai įdedu nuotrauką čia tai kažkaip visai kitai ji man atrodo g.gif Toks griozdas tas malūnas ir visai nieko gero ta fotkė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 29 spalio 2007 - 20:45
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 19:27)
Jau antra diena kaip kankinu abu savo mažuosius. Vis praktikuojuosi, yra ir kitokių variantų, bet nelabai drįstu čia dėti daugiau  blush2.gif
O šitos nuotraukos pavadinimas turėjo būti "aš ir mano geriausias draugas", jis pastoviai tą šuns/avies hibridą tampo  smile.gif . Maniau ne visai tradicinė bus.

o kodel nedristi deti daugiau smile.gif taigi tema mokomes fotografuoti smile.gif 4u.gif prasom neslepti savo darbu!!!!
O nuotrauka ir yra netradicine. Siaip isties gera i tokia ziureti.

Pupeliuk, sveika sugrizus. Mano uosvijoj pabuvojai tongue.gif Siaip saunuole - nuotraukos issiskiriancios is n tokiu paciu kurias fotografuoja visi turistai..
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:03)
aš tavo medį buvau pabandymui pakirpus iki pat šakų, pabandyk, visai įdomiai atrodo. Spalvos labai gražios. Neverta nurašyti tokio kadro.
Dar mano vienas pabandymas, tik vėl kvadratinis  blush2.gif  (nes buvo nukirptos priekinės kojos, o kitokie kadravimo variantai  nesižiūri, bandžiau ir taip ir anaip)

oi, koks romantiškas šunėkas išėjo biggrin.gif thumbup.gif mielas kadras

QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:13)
as visai mielai pakartociau sitoki pakarpymu bandyma! Vienas is budu mokytis ivairaus kadravimo. Man patiko!
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius? smile.gif

drinks_cheers.gif na, kas norit būt sekantis?

vakar teko pasiplaukiot po Nemuną laivu. nieko labai įspūdingo, ale vis tiek pasirodau, kad veltui laiko neleidau biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:27)
Jau antra diena kaip kankinu abu savo mažuosius. Vis praktikuojuosi, yra ir kitokių variantų, bet nelabai drįstu čia dėti daugiau  blush2.gif

nuo kada tu čia taip jau nedrįsti dėt nuotraukų tongue.gif rodyk viską, ką turi.
Atsakyti
puriena, dėkui kad pastebėjai ir mano variantą.
tiesog karpiau karpiau, o idealaus varianto nėr... tai nusprendžiau sužaist tik šviesa. nes moteriškė buvo tamsiausiame kampe, palyginus su šviesiom sienom... beje, nėra parašyta ką darėm mirksiukas.gif gal parašom, jei atsimenat. bus PS pamoka nors šiokia tokia, o ne vien kadravimas 4u.gif
bitėmaja, išimk iš čia ir marš Į SM konkursą. puiki rudeniška žavinga nuotaika ir nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 spalio 2007 - 21:14
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 23:09)

bitėmaja marš Į SM konkursą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mars visi sio skyrelio dalyviai i SM konkursa. tikrai visi turesit ka parodyt.
http://www.supermama...c...ew&conid=79
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 20:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as neturesiu lotuliukas.gif fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.

Bite Maja - tikrai kad isimk is cia ir kelk i konkursa. As asmeniskai tokia labai mielai isireminciau!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 21:25
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 21:09)

Papildyta:
nuo kada tu čia taip jau nedrįsti dėt nuotraukų  tongue.gif rodyk viską, ką turi.

tai kad pas mane tik du modeliai iš visų pusių fotografuojami. Nuobodūs, tradiciniai, kasdieniniai kadrai - su didesne - mažesne ryškumo zona. Geriau palauksiu, pramoksiu, gal ateis kokių orginalesnių idėjų, tada ir pasirodysiu tongue.gif Ir nebūsiu spėjus įkyrėti.

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 21:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
http://www.supermama...c...ew&conid=79

Lyg tyčia iš vis auksinio rudens neužfiksavau, o dabar ir lapai baigia nukristi. Per laisvas dienas lyg ir sniegą pranašauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 20:29)
Lyg tyčia iš vis auksinio rudens neužfiksavau, o dabar ir lapai baigia nukristi. Per laisvas dienas lyg ir sniegą pranašauja  doh.gif

lotuliukas.gif pas mus tai dienos idealios rudens nuotraukoms, visa savaite pranasauja saulute smile.gif , bet tai kad manes nedomina tokia sritis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 21:33
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 21:24)
as neturesiu  lotuliukas.gif  fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.

O kaip toji, kur suagęs vyras sėdi ant suolelio? O aplinkui toks auksinis ruduo rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau namų darbus. Liūdesys vienas, kažkas minėjo ..."tuo pačiu ir susipažinsim..." pasirodo, kad nepavyks susipažinti (nebent su viena dalyve) sad.gif Ir beje nelabai suprantu kaip Jums visoms pavyko pačioms paspaust knopkytę?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:24)
as neturesiu  lotuliukas.gif  fotografuoju tik vaikus arba suaugusius.

Bite Maja - tikrai kad isimk is cia ir kelk i konkursa.  As asmeniskai tokia labai mielai isireminciau!!!

lyg ir įkėliau unsure.gif o tai iš čia dabar reikia išimt? aš gi iš šitos ir iš kornišų temos toliau nelendu niekur biggrin.gif
Atsakyti