Stebukle, ta nuotrauka su car seatu -man ten ne nuo grindu atspindys, o nelabai atreguliuota WB. Tiesa, su baltu fonu labai sunku ismokti taip sviesas sustatyti, kad fonas baltut baltutelis, bet ne isdeges butu. Pasuktinej nuotraukoj kaip tik ir matosi isdegimas o del apsvietimo - ta pati meski pasisodinus fotografuok, kol vaikai miega
Bitele, nesuprantu, ka cia tam Londone mylet galima. Na centras, vakarai taip, o visa kita
Vilika, sveikit
Latoya, patinka nuotrauka. Aisku, tobulumui ribu nera, bet zengi i prieki. Del gamtos... Hm, man fokusas ne vietoj, na ir siaip - nekabina
Sayonara - pozityviai ir pamokanciai sakai Grazus vaikis Nalabai patinka apkarpymas, trupinukai akis bado, blicas Ar trupiniai tabu - zinoma, kad ne. Jei vaikas valgantis nufotografuotas pvz. Ir nereikia cia dramatizuot - klausi nuomones, mes ja tau rasom
Del ND reiktu pirma psl paskaityti.
Pupeliuk, oi, as ten taip pat noreciau Grazios nuotraukos, nors ir nepalepinai gausa. Labiausiai patiko panoramine - padirbet dar reiketu (dangus, siek tiek pastatu kreivumas - gal reikejo is daugiau kadru sujungti, kad nebutu labai wide angle?), bet visumoj kabina
Sansara - pagal avtoportreta gis nepilnamete dar esat ponia miela
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 19:22)
jau galit eit ir patenkinti savo smalsumą
O kuri tavo sirdziai mieliusia, kuri yra tokia kokios ir norejai ?
stebukle, mano akis nejaučia, nes šios foto darytos į RAW. o ten gana didelė paklaida gaunas, jei šviesos ant ribos būna tai reguliuojant WB palieku man atrodo normalų variantą, bet žinau kad jis per raudonas. bet akis neleidžia į žalumą nuvaryt, nors nuvarius - visi normaliai mato
arba akis nejaučia ir "mėgsta" rausvai geltonus tonus.
arba nesukalibruotas monitorius grybauja
arba akis nejaučia ir "mėgsta" rausvai geltonus tonus.
arba nesukalibruotas monitorius grybauja
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 19:30)
kaip faina, kad ne tik man norejosi buten taip kirpti, kaip apkirpau
O siaip mane labiausiai apzavejo Drumbacele variantas - net minties tokios neturejau tik moteri akcentuoti.
O siaip mane labiausiai apzavejo Drumbacele variantas - net minties tokios neturejau tik moteri akcentuoti.
galiu tik tą patį parašyti. Peržiūrėjau visus bandymus. Drumbacelės kadravimas labiausiai damą išryškina, kiti variantai daugmaž vienodi.
Aveda - a tu ten dangu keitei, kur medis is apacios? g.gif
ne nekeiciau, tik pasharpinau. O ka? nesiziuri ?
Norejau sukurt kazka originalesnio negu tipisko medzio foto. Bet nuejau i kudra ir ziuriu tokia pati tik j/b...nzn, ar is vis originaliu minciu esa like?
del Wb reguliavimo - kur sakiau, kaip rasti ta pilkaji taska savo nuotraukoj:
1. Open image (duplicate and covert to 8bit mode)
2. Create new layer
3. Fill that layer with 50% grey colour ( Edit > Fill> 50%> Ok )
4. Set layers blending mode in layers palette to Difference
5. Right click in layers palette (at the bottom) on Create new fill or adjustments layer and select Threshold
6. Set it to the far left and slowly move to the right until you see black spots or dots appearing on the image
7. Select eye dropper tool from tool palette on the left side screen and click on black spot or dot to create colour sample ( that will be used as neutral grey sample to adjust colour balance in Levels or Curves )
8. Open Levels or Curves
9. Select middle eyedropper and click on colour samples made in step 7.
1. Open image (duplicate and covert to 8bit mode)
2. Create new layer
3. Fill that layer with 50% grey colour ( Edit > Fill> 50%> Ok )
4. Set layers blending mode in layers palette to Difference
5. Right click in layers palette (at the bottom) on Create new fill or adjustments layer and select Threshold
6. Set it to the far left and slowly move to the right until you see black spots or dots appearing on the image
7. Select eye dropper tool from tool palette on the left side screen and click on black spot or dot to create colour sample ( that will be used as neutral grey sample to adjust colour balance in Levels or Curves )
8. Open Levels or Curves
9. Select middle eyedropper and click on colour samples made in step 7.
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 29, 20:30)
Bitele, nesuprantu, ka cia tam Londone mylet galima. Na centras, vakarai taip, o visa kita
žinai, kaip sako - gerai ten, kur mūsų nėra o šiaip man Londonas patiko labai, labai.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 10 29, 20:30)
O kuri tavo sirdziai mieliusia, kuri yra tokia kokios ir norejai ?
šiaip visi labai panašiai iškadravo. aš pati tokius pat variantus dariau, todėl pats netikėčiausias buvo Drumbacelės variantas net išsižiojau iš netikėtumo
spalviškai man patinka Desiree variantas. taip pat Wyshnios labai švari nuotrauka išėjo. kaip tu ten taip padarei?
visi jūs šaunuoliai
man labai patiko eksperimentas. o kaip dabar išrinksim, kieno nuotrauką redaguosim?
P.S. jaučiu, kad gausiu nuo kažko , nes dabar jau aiškėja, kad sumaišiau kažkieno nuotraukas
california, tu iš kokio meilo siuntei?
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 19:56)
california, tu iš kokio meilo siuntei?
Nepyk bitele, as sikart nespejau padaryti... Taigis neatsiunciau tau atgal isvis
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 29, 19:48)
ne nekeiciau, tik pasharpinau. O ka? nesiziuri ?
Norejau sukurt kazka originalesnio negu tipisko medzio foto. Bet nuejau i kudra ir ziuriu tokia pati tik j/b...nzn, ar is vis originaliu minciu esa like?
aš tavo medį buvau pabandymui pakirpus iki pat šakų, pabandyk, visai įdomiai atrodo. Spalvos labai gražios. Neverta nurašyti tokio kadro.
Dar mano vienas pabandymas, tik vėl kvadratinis (nes buvo nukirptos priekinės kojos, o kitokie kadravimo variantai nesižiūri, bandžiau ir taip ir anaip)
as visai mielai pakartociau sitoki pakarpymu bandyma! Vienas is budu mokytis ivairaus kadravimo. Man patiko!
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius?
Dejavu, o neturi suniuko nuotraukos be zaisliuko? Toks pat apdirbimas bei kadravimas kaip sioje, bet tik su suniuku man labai patiktu! Toks siltas, mielas kadras.
Taigi, lauksiu sekancios nuotraukos. Kas atsius?
Dejavu, o neturi suniuko nuotraukos be zaisliuko? Toks pat apdirbimas bei kadravimas kaip sioje, bet tik su suniuku man labai patiktu! Toks siltas, mielas kadras.
Laba
dejavu, kokia faina foto Spalvos. Kompozicija. Modeliai. ir formatas labai žiūrisi.
ataisyma
Bitės ND labiausiai man patiko Wyshnios ir Sansaros pataisymai. Bet man kažkaip atrodo, kad idealaus nėra. Turbūt nelabai pataisoma nuotrauka Mano variantas tarp visų išvis nesižiūri
Turiu klausimą. Ar iš mūsų veidrodinukų negalima išspausti didelio formato nuotraukų? na, pvz. 1mx50cm. Žiūrint kompe vaizdą natūraliu dydžiu, matosi triukšmas, ar kaip jį ten... Tai spausdinant juk irgi tas pats, ar ne?
dejavu, kokia faina foto Spalvos. Kompozicija. Modeliai. ir formatas labai žiūrisi.
ataisyma
Bitės ND labiausiai man patiko Wyshnios ir Sansaros pataisymai. Bet man kažkaip atrodo, kad idealaus nėra. Turbūt nelabai pataisoma nuotrauka Mano variantas tarp visų išvis nesižiūri
Turiu klausimą. Ar iš mūsų veidrodinukų negalima išspausti didelio formato nuotraukų? na, pvz. 1mx50cm. Žiūrint kompe vaizdą natūraliu dydžiu, matosi triukšmas, ar kaip jį ten... Tai spausdinant juk irgi tas pats, ar ne?