Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 17:15)
na, trupiniai yra trupiniai. nugi čia vaikas..biggrin.gif
jei iš šitos serijos kitas parodyčiau, tai matytųsi, nuo ko tie trupiniai. ar trupiniai apskritai yra tabu? o jei aš tyčia trupinius fotkinu, tada galima?

čia gal kaip kam... bet čia gi tik mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif šiuo atveju man jei nelabai žiūrisi ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 29, 17:25)
Sveiki 4u.gif

Grįžau biggrin.gif pailsėjau, galvą pravėdinau, dabar žiūrinėju ką prifotografavau.. ne baisiai man galvoj fotografavimas buvo, tiesiog  totaliai ilsėjausi (psichologiškai, fiziškai toli gražu ne biggrin.gif )

man labiausiai patinka panorama su tais klonais lotuliukas.gif thumbup.gif nors kitos ir patinka. o su šarpu kaip ir viskas normoj g.gif
laukiam dar nuotraukų 4u.gif

o ir ketvirtą nuotrauką spėjai įdėt. man super thumbup.gif

ai, o panoramoj kas čia per juodulys per vidurį viršuj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 spalio 2007 - 16:45
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 17:43)

ai, o panoramoj kas čia per juodulys per vidurį viršuj?  g.gif

Turi galvoj dangaus tamsesnė dėmė? čia taip gavosi jungiant, nes nuo CirpPol filtro dangaus spalvos gavosi pereinančios ir link centro tamsėjo visose nuotraukose, tai jaučiu dėl to, man irgi tas kliūna, reiks pabandyt pataisyt.

Daugiau nuotraukų nebus tongue.gif va dėl to ir nenorėjau sakyt kur važiuoju, bo čia jau ir taip visi laukia su nerealiom nuotraukom doh.gif tai man čia vos ne kaip koks fotografijos egzaminas turėjo būt, eina sau, atsipalaiduot negalima net tongue.gif o jei rimtai, tai kažkaip sunku man architektūra fotografuot, fragmentais įdomiai dar nematau, tai kur tinka dariau platų kampą, kur netinka, ten nefotkinau biggrin.gif
Ilgai užtruks nuotraukų peržiūra, tai po truputį dar vėliau kelsiu..

Desree, nu jau ir ND temą uždavėt... jaučiu pasuosiu, neturiu distancinio sad.gif be distancinio bandžiau kažkada, tai nieko nesigavo iš mano autoportretinių užmanymų.. na gal kils kokia išganinga mintis..

Kitų nuotraukas gal vėliau kada turėsiu daugiau laiko, peržiūrėsiu, nes dabar ant galvos darbai griūna, vaikiuko pasiilgus ir dar Victoro temai namų darbai... žodžiu..
Atsakyti
a norit mano avtopartreto?
vo. niu ką padarysi, kai lenda kadran stumdamas iš jo mamą lotuliukas.gif ir dar aksesuarus atima visus lotuliukas.gif apranga ypač "fotosesiška" lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
P.S. marš visi SM fotokonkurse dalyvaut mirksiukas.gif tema dėkingesnės nebūna 4u.gif visi rudenį nutraukt turbūt spėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 19:12)

P.S. marš visi SM fotokonkurse dalyvaut  mirksiukas.gif tema dėkingesnės nebūna  4u.gif visi rudenį nutraukt turbūt spėjo  rolleyes.gif

hihihi.gif reik ND perkelt i SM konkursa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 19:12)
a norit mano avtopartreto?
vo. niu ką padarysi, kai lenda kadran stumdamas iš jo mamą  lotuliukas.gif ir dar aksesuarus atima visus  lotuliukas.gif apranga ypač "fotosesiška"  lotuliukas.gif
user posted image

kazkaip labai orandzinis veidukas. Ir tau su spalvom blogai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 17:58)
kazkaip labai orandzinis veidukas. Ir tau su spalvom blogai hihihi.gif

tą tai žinau irnesakyk.gif į raudonumą mano visos foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 13:45)
Labradoriuke, o tu žinai passw pasižiūrėt ND?  g.gif sakei, negali pasijungt  g.gif

dekui, jau man Drumbacele atsiunte 4u.gif
dekui uz knyga 4u.gif
Atsakyti
kartojuosi: tai ar galima man pažiūrėti namų darbus? g.gif
ar čia tik tiems, kurie juos atlieka, skirta?
Atsakyti
va tai papuoliau į keblią situaciją su jūsų variacijom doh.gif nežinau kelių nuotraukų autorių 4u.gif pažįstu tik nick'ais, o ne tikrais vardais jus doh.gif ką daryt?

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 19:01)
va tai papuoliau į keblią situaciją su jūsų variacijom  doh.gif  nežinau kelių nuotraukų autorių  4u.gif pažįstu tik nick'ais, o ne tikrais vardais jus  doh.gif  ką daryt?

Tai rašyk vardus, o mes nicus atrašysim smile.gif
Atsakyti
na, gerai. sudedu taip kaip yra. nežinau tik vienos nuotraukos autoriaus blush2.gif tikiuos, kad nesumaišiau nuotraukų ir nepriskyriau klaidingos autorystės, ir tikiuos, kad neužmiršau nei vienos nuotraukos įdėt.
žodžiu, jei ką pamiršau, rašykit man až, jei sumaišiau nick'us, tai pasitaisykit, gerai?

kitą kartą kai darysim, tai geriausia būtų, jei siunčiamą failą pavadintume savo nick'u.

jau galit eit ir patenkinti savo smalsumą karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 19:00)
kartojuosi: tai ar galima man pažiūrėti namų darbus? g.gif
ar čia tik tiems, kurie juos atlieka, skirta?

1 psl pasiskaityk šios temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 20:13)
tą tai žinau  irnesakyk.gif į raudonumą mano visos foto  doh.gif

unsure.gif unsure.gif gal cia sitiems aparacikams budinga ohmy.gif
Atsakyti