Aciu visiems uz komentarus ir patarimus As dar ismoksiu
O kaip sita
latayo, labai grazios vaiko akys
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 16:17)
Aciu visiems uz komentarus ir patarimus As dar ismoksiu
O kaip sita
O kaip sita
Nevienodas fonas ir cia. Nuo mazdaug mergytes alkuniu i virsu violetinis atspalvis. Pagrindas (kur vaikas stovi) irgi ne grynai baltas.
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 17:24)
Nevienodas fonas ir cia. Nuo mazdaug mergytes alkuniu i virsu violetinis atspalvis. Pagrindas (kur vaikas stovi) irgi ne grynai baltas.
Pas mane fona rodo balta einu atsispausdinsiu jauciu nuotraukas ir tada zinosiu, gryba pjauna mano monitorius ar ne
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 14:17)
O kaip sita
rezuktatai ryskiai pagerejo, nuo pirmu 2 bandymu.. Si nuotrauka man bene geriausiai vykusi is visu. Kompoziciskai irgi neblogai.
Su apsvietimu dar reikia padirbeti, nors manau jau greitai susidraugausi.
Tu gal lempas per arti statai, kad kiek perdegnta gaunasi, ir kampeliai nuotrauku vis spalvoti? violetines ir as matau
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 17:28)
rezuktatai ryskiai pagerejo, nuo pirmu 2 bandymu.. Si nuotrauka man bene geriausiai vykusi is visu. Kompoziciskai irgi neblogai.
Tu gal lempas per arti statai, kad kiek perdegnta gaunasi, ir kampeliai nuotrauku vis spalvoti? violetines ir as matau
Pas mane patalpa maza 2x5 todel taip yra bet reik intensyvuma reguliuot labai
na nieko... atsikels vaikai po pietu miego....
Sveikos, truputį atitrūkau per savaitgalį
peržvelgiau, ka praleidau.. įstrigo Sansaros jūra - spalvos, kontrastas, o ir pati jūra - tokia tikra jūra
Desiree ruduo - super
Latoya, pašviesintas portretukas nepalyginamai geriau
apie studujinį fotkinimą, lemputes, skėtukus išvis nieko neišmanau.. ir dar nelabai norisi lįsti į tai. bet peržiūrėjau Stebukles nuotraukas, paskutinė ir man geriausiai žiūrisi.. tik dar norisi visiškai švaraus fono. visuose kampučiuose
ir jau porą autoportetų aptikau! šaunuolės. aš vis dar laukiu..
juk dar ne rytoj baigiasi?
man irgi baisss smalsu pamatyt, kaip kolegos bitės nuotrauka gaivino
peržvelgiau, ka praleidau.. įstrigo Sansaros jūra - spalvos, kontrastas, o ir pati jūra - tokia tikra jūra
Desiree ruduo - super
Latoya, pašviesintas portretukas nepalyginamai geriau
apie studujinį fotkinimą, lemputes, skėtukus išvis nieko neišmanau.. ir dar nelabai norisi lįsti į tai. bet peržiūrėjau Stebukles nuotraukas, paskutinė ir man geriausiai žiūrisi.. tik dar norisi visiškai švaraus fono. visuose kampučiuose
man irgi baisss smalsu pamatyt, kaip kolegos bitės nuotrauka gaivino
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 29, 15:46)
ne, dar visa sav sian per vėlai apsižiūrėjau, kad jau temsta...
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?
man visai gerai.
QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 16:07)
visiškai žalia nuotrauka. žinau, kad trupinukai blogai.. nepretenduoju į ką nors gera, pakritikuokit pozityviai ir pamokomai
http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg
http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg
man fonas nemaišo, išskyrus blizgantį šaldytuvą, bet čia būtų galima pašalinti su PS. tik vat trupiniai man tai neestetiškai atrodo šiai momentas fainas.
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 16:17)
nepergyvenk. tikrai išmoksi
nieko naujo nepasakysiu, bet ir pas mane yra kažkoks rausvas atspalvis
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 16:09)
man fonas nemaišo, išskyrus blizgantį šaldytuvą, bet čia būtų galima pašalinti su PS. tik vat trupiniai man tai neestetiškai atrodo šiai momentas fainas.
na, trupiniai yra trupiniai. nugi čia vaikas..
jei iš šitos serijos kitas parodyčiau, tai matytųsi, nuo ko tie trupiniai. ar trupiniai apskritai yra tabu? o jei aš tyčia trupinius fotkinu, tada galima?
ačiū už nedaugelį komentarų
nors šiaip galit nesikuklinti, jei kam tai atrodo klaikiai kvaila. aš daug pakeliu
Sveiki
Grįžau pailsėjau, galvą pravėdinau, dabar žiūrinėju ką prifotografavau.. ne baisiai man galvoj fotografavimas buvo, tiesiog totaliai ilsėjausi (psichologiškai, fiziškai toli gražu ne )
Taigi, pora nuotraukų ir toliau einu daryti neatliktų darbų:
Roma
St. Clemens bažnyčia:
Forumų detalė:
St. Peter panorama su japonais dvyniais na taip gavosi jungiant į panoramą, nuklonuot per sudėtinga man, tai palikau tam tikro žavesio priduoda tas jo pasidvigubinimas
Jaučiu, kad sharp neatitaikiau, kai tokios smulkios detalė, labai sudėtinga..
ir dar viena.. St. Peter iš viršaus
Grįžau pailsėjau, galvą pravėdinau, dabar žiūrinėju ką prifotografavau.. ne baisiai man galvoj fotografavimas buvo, tiesiog totaliai ilsėjausi (psichologiškai, fiziškai toli gražu ne )
Taigi, pora nuotraukų ir toliau einu daryti neatliktų darbų:
Roma
St. Clemens bažnyčia:
Forumų detalė:
St. Peter panorama su japonais dvyniais na taip gavosi jungiant į panoramą, nuklonuot per sudėtinga man, tai palikau tam tikro žavesio priduoda tas jo pasidvigubinimas
Jaučiu, kad sharp neatitaikiau, kai tokios smulkios detalė, labai sudėtinga..
ir dar viena.. St. Peter iš viršaus