Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu visiems uz komentarus ir patarimus 4u.gif As dar ismoksiu blush2.gif
O kaip sita cray.gif
user posted image

latayo, labai grazios vaiko akys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 16:17)
Aciu visiems uz komentarus ir patarimus 4u.gif As dar ismoksiu  blush2.gif
O kaip sita  cray.gif
user posted image
latayo, labai grazios vaiko akys 4u.gif

Nevienodas fonas ir cia. Nuo mazdaug mergytes alkuniu i virsu violetinis atspalvis. Pagrindas (kur vaikas stovi) irgi ne grynai baltas.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 17:24)
Nevienodas fonas ir cia. Nuo mazdaug  mergytes  alkuniu i virsu violetinis atspalvis. Pagrindas (kur vaikas stovi) irgi ne grynai baltas.

Pas mane fona rodo balta unsure.gif einu atsispausdinsiu jauciu nuotraukas ir tada zinosiu, gryba pjauna mano monitorius ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 14:17)
O kaip sita  cray.gif

rezuktatai ryskiai pagerejo, nuo pirmu 2 bandymu.. Si nuotrauka man bene geriausiai vykusi is visu. Kompoziciskai irgi neblogai.
Su apsvietimu dar reikia padirbeti, nors manau jau greitai susidraugausi.
Tu gal lempas per arti statai, kad kiek perdegnta gaunasi, ir kampeliai nuotrauku vis spalvoti? violetines ir as matau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 15:29
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 17:28)
rezuktatai ryskiai pagerejo, nuo pirmu 2 bandymu.. Si nuotrauka  man bene geriausiai vykusi is visu. Kompoziciskai irgi neblogai.
Su apsvietimu dar reikia padirbeti, nors manau jau greitai susidraugausi.
Tu gal lempas per arti statai, kad kiek perdegnta gaunasi, ir kampeliai nuotrauku vis spalvoti? violetines ir as matau

4u.gif
Pas mane patalpa maza 2x5 todel taip yra sad.gif bet reik intensyvuma reguliuot labai unsure.gif
na nieko... atsikels vaikai po pietu miego.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
latoya, man labiausiai kliuva toks mazas mazas juodas taskelis vaikiukui tarp akyciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, truputį atitrūkau per savaitgalį unsure.gif

peržvelgiau, ka praleidau.. įstrigo Sansaros jūra - spalvos, kontrastas, o ir pati jūra - tokia tikra jūra smile.gif

Desiree ruduo - super thumbup.gif

Latoya, pašviesintas portretukas nepalyginamai geriau mirksiukas.gif

apie studujinį fotkinimą, lemputes, skėtukus išvis nieko neišmanau.. ir dar nelabai norisi lįsti į tai. bet peržiūrėjau Stebukles nuotraukas, paskutinė ir man geriausiai žiūrisi.. tik dar norisi visiškai švaraus fono. visuose kampučiuose smile.gif

ir jau porą autoportetų aptikau! šaunuolės. aš vis dar laukiu.. unsure.gif
juk dar ne rytoj baigiasi?

man irgi baisss smalsu pamatyt, kaip kolegos bitės nuotrauka gaivino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 29 spalio 2007 - 15:48
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 29, 15:46)
ir jau porą autoportetų aptikau! šaunuolės. aš vis dar laukiu..  unsure.gif 
juk dar ne rytoj baigiasi?

ne, dar visa sav 4u.gif sian per vėlai apsižiūrėjau, kad jau temsta... doh.gif
Atsakyti
tiesa, o kur Jūsų namų darbus apžiūrėti? labai smalsu..smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?

man visai gerai.

QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 16:07)
visiškai žalia nuotrauka. žinau, kad trupinukai blogai..biggrin.gif nepretenduoju į ką nors gera, pakritikuokit pozityviai ir pamokomai smile.gif

http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg

man fonas nemaišo, išskyrus blizgantį šaldytuvą, bet čia būtų galima pašalinti su PS. tik vat trupiniai man tai neestetiškai atrodo ax.gif šiai momentas fainas.

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 16:17)
Aciu visiems uz komentarus ir patarimus 4u.gif As dar ismoksiu  blush2.gif
O kaip sita  cray.gif

nepergyvenk. tikrai išmoksi mirksiukas.gif
nieko naujo nepasakysiu, bet ir pas mane yra kažkoks rausvas atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 16:09)
man fonas nemaišo, išskyrus blizgantį šaldytuvą, bet čia būtų galima pašalinti su PS. tik vat trupiniai man tai neestetiškai atrodo  ax.gif šiai momentas fainas.

na, trupiniai yra trupiniai. nugi čia vaikas..biggrin.gif
jei iš šitos serijos kitas parodyčiau, tai matytųsi, nuo ko tie trupiniai. ar trupiniai apskritai yra tabu? o jei aš tyčia trupinius fotkinu, tada galima?

ačiū už nedaugelį komentarų smile.gif

nors šiaip galit nesikuklinti, jei kam tai atrodo klaikiai kvaila. aš daug pakeliu wink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Grįžau biggrin.gif pailsėjau, galvą pravėdinau, dabar žiūrinėju ką prifotografavau.. ne baisiai man galvoj fotografavimas buvo, tiesiog totaliai ilsėjausi (psichologiškai, fiziškai toli gražu ne biggrin.gif )

Taigi, pora nuotraukų ir toliau einu daryti neatliktų darbų:

Roma smile.gif

St. Clemens bažnyčia:

user posted image

Forumų detalė:

user posted image

St. Peter panorama su japonais dvyniais hihihi.gif na taip gavosi jungiant į panoramą, nuklonuot per sudėtinga man, tai palikau biggrin.gif tam tikro žavesio priduoda tas jo pasidvigubinimas smile.gif

user posted image

Jaučiu, kad sharp neatitaikiau, kai tokios smulkios detalė, labai sudėtinga..

ir dar viena.. St. Peter iš viršaus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 spalio 2007 - 16:39