Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aveda - a tu ten dangu keitei, kur medis is apacios? g.gif
Atsakyti
Sansara, ACIU.

Na dabar sakykit, ar vis dar yra tas atspalvis, nes mano kompas viena rodo, kitam viskas tvarkoj...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 13:17)
pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?

Latoya - vos vos su spalvom padauginta smile.gif bet siuo atveju man visai netrukdo ir graziai ziurisi.

Stebukle, man tavo nuotraukoje dabar viskas ruzavai violetine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 14:31
latoya, aidučio akys - puikios thumbup.gif daug geriau žiūrisi nei ta, kur kūdron dėjai g.gif
Atsakyti
Desiree 4u.gif aciu uz komentara ir cia ir ten ax.gif
Sansara 4u.gif - likimas pelkej plaukiot doh.gif nu is to ir mokaus is tikro smile.gif
Stebukle - rudo atspalvio nematau..nebent mergickos plaukai naturaliai ne tokie rudi, tu geriau zinai...siek tiek ruzavoka, bet gal cia tas kombinezoniukas toki vaizda sudaro..nu man tai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 29 spalio 2007 - 14:39
Stebukles nuotraukoj ir as matau rozini-violetini atspalvi... Kairiajame virsutiniame kampe jis ryskiausias.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
As tai nieko doro is tos fotkes nepadarau, karpiau karpiau...nesiusiu schmoll.gif dekit vakare, idomu lb bus biggrin.gif

pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?
user posted image

Kokios akyyyyyyys wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu.

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 15:25)
Sansara, ACIU.

Na dabar sakykit, ar vis dar yra tas atspalvis, nes mano kompas viena rodo, kitam viskas tvarkoj...
user posted image

Man per daug sviesos. Nesiziuri. gal ten galima kazkaip kitaip reguliuoti? As aisku gal ir visiskai nusisneku, nesu dirbusi su lsoftboxais ar kitomis lempomis. Nu bet per sviesu, atrodo kaip isdege.
Atsakyti
stebukle, pritarčiau dėl per didelio intensyumo... pažiūrėk kojytės kraštus, jų nėra, jie išnykę perėjime tarp šviesos ir kūno g.gif kaip bebūtų šį foto kolkas geriausia iš tavo "švieselių" bandymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
As tai nieko doro is tos fotkes nepadarau, karpiau karpiau...nesiusiu schmoll.gif dekit vakare, idomu lb bus biggrin.gif

user posted image

Kaip visai kita nuotrauka... 4u.gif Gal gali parasyti, ka darei, kad taip pasviesejo?
Dekui ax.gif
Atsakyti
visiškai žalia nuotrauka. žinau, kad trupinukai blogai..biggrin.gif nepretenduoju į ką nors gera, pakritikuokit pozityviai ir pamokomai smile.gif

http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 spalio 2007 - 15:12
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 15:57)
Stebukles nuotraukoj  ir as matau  rozini-violetini atspalvi... Kairiajame virsutiniame kampe jis ryskiausias.

as nematau blink.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 16:03)
Kaip visai kita nuotrauka...  4u.gif  Gal gali parasyti, ka darei, kad taip pasviesejo?
Dekui  ax.gif

cia kur dabar esu neturiu ps, tai su picasa uzdejau kontrasto, pasviesinau, pasharpinau ir dar cia yra toks glow efektas, tai truputi sito, kad balta svaresne butu...ai dar truputi soft focus biggrin.gif (visai kaip koks maisto receptas lotuliukas.gif )

QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 16:07)
visiškai žalia nuotrauka. žinau, kad trupinukai blogai..biggrin.gif

http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg

trupinukai man netrukdo, fonas nepatinka...o maziaus israiska geraaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:14)
as nematau blink.gif
cia kur dabar esu neturiu ps, tai su picasa uzdejau kontrasto, pasviesinau, pasharpinau ir dar cia yra toks glow efektas, tai truputi sito, kad balta svaresne butu...ai dar truputi soft focus biggrin.gif (visai kaip koks maisto receptas lotuliukas.gif )
trupinukai man netrukdo, fonas nepatinka...o maziaus israiska geraaaa biggrin.gif

fonas blogas, nelygus, be viso kito - blizga šaldytuvas biggrin.gif
o išraiškų jo tai galėčiau šimtus sudėti, iš mamos vaipymąsi paveldėjo.. doh.gif
Atsakyti