Aveda - a tu ten dangu keitei, kur medis is apacios?
Sansara, ACIU.
Na dabar sakykit, ar vis dar yra tas atspalvis, nes mano kompas viena rodo, kitam viskas tvarkoj...
Na dabar sakykit, ar vis dar yra tas atspalvis, nes mano kompas viena rodo, kitam viskas tvarkoj...
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 13:17)
pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?
Latoya - vos vos su spalvom padauginta bet siuo atveju man visai netrukdo ir graziai ziurisi.
Stebukle, man tavo nuotraukoje dabar viskas ruzavai violetine
Desiree aciu uz komentara ir cia ir ten
Sansara - likimas pelkej plaukiot nu is to ir mokaus is tikro
Stebukle - rudo atspalvio nematau..nebent mergickos plaukai naturaliai ne tokie rudi, tu geriau zinai...siek tiek ruzavoka, bet gal cia tas kombinezoniukas toki vaizda sudaro..nu man tai grazu
Sansara - likimas pelkej plaukiot nu is to ir mokaus is tikro
Stebukle - rudo atspalvio nematau..nebent mergickos plaukai naturaliai ne tokie rudi, tu geriau zinai...siek tiek ruzavoka, bet gal cia tas kombinezoniukas toki vaizda sudaro..nu man tai grazu
Stebukles nuotraukoj ir as matau rozini-violetini atspalvi... Kairiajame virsutiniame kampe jis ryskiausias.
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
As tai nieko doro is tos fotkes nepadarau, karpiau karpiau...nesiusiu dekit vakare, idomu lb bus
pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?
Kokios akyyyyyyys labai grazu.
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 15:25)
Sansara, ACIU.
Man per daug sviesos. Nesiziuri. gal ten galima kazkaip kitaip reguliuoti? As aisku gal ir visiskai nusisneku, nesu dirbusi su lsoftboxais ar kitomis lempomis. Nu bet per sviesu, atrodo kaip isdege.
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:17)
As tai nieko doro is tos fotkes nepadarau, karpiau karpiau...nesiusiu dekit vakare, idomu lb bus
Kaip visai kita nuotrauka... Gal gali parasyti, ka darei, kad taip pasviesejo?
Dekui
visiškai žalia nuotrauka. žinau, kad trupinukai blogai.. nepretenduoju į ką nors gera, pakritikuokit pozityviai ir pamokomai
http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg
http://s227.photobuc...nt=IMG_1629.jpg
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 15:57)
Stebukles nuotraukoj ir as matau rozini-violetini atspalvi... Kairiajame virsutiniame kampe jis ryskiausias.
as nematau
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 29, 16:03)
Kaip visai kita nuotrauka... Gal gali parasyti, ka darei, kad taip pasviesejo?
Dekui
Dekui
cia kur dabar esu neturiu ps, tai su picasa uzdejau kontrasto, pasviesinau, pasharpinau ir dar cia yra toks glow efektas, tai truputi sito, kad balta svaresne butu...ai dar truputi soft focus (visai kaip koks maisto receptas )
QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 16:07)
trupinukai man netrukdo, fonas nepatinka...o maziaus israiska geraaaa
QUOTE(latoya @ 2007 10 29, 15:14)
as nematau
cia kur dabar esu neturiu ps, tai su picasa uzdejau kontrasto, pasviesinau, pasharpinau ir dar cia yra toks glow efektas, tai truputi sito, kad balta svaresne butu...ai dar truputi soft focus (visai kaip koks maisto receptas )
fonas blogas, nelygus, be viso kito - blizga šaldytuvas
o išraiškų jo tai galėčiau šimtus sudėti, iš mamos vaipymąsi paveldėjo..