Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 12:56)
gali.
jei su oranžinėm kelnėm kažką fotografuoju, tai iki 1 m kažkur nuo grindų užsideda rožinis atspalvis, jei ant grindų atsisėdus ką nors nutraukinėju  mirksiukas.gif
stebukle,kiek atsimenu su rusu tu nelabai kalba draugauji, bet vakar pažiūrėjau kad turiu knyga "Studijny portret", jei nori permesiu ją tau. ten yra n variantų nuotraukų ir prie kiekvienos parodyta kaip išdelioti šviestuvai, reflektoriai ir t.t.  4u.gif net ir be kalbos mokėjimo manau daug suprasi  rolleyes.gif
įmesiu pas save į ftp, tau nuorodą persiųsiu į až  4u.gif

bigsmile.gif na va... unsure.gif

sansara, labai noriu rolleyes.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 29, 13:08)

Siaip gali, parodyk nuotraukas, spresim g.gif

pvz. fonas turejo but baltas. bet fotkinau padejus ant grindu, nuo softboxo ii kedutes yra menazas ruozas grindu rudu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 29, 12:08)
Labai neisijausk, nes dar tikrai atvyksim tongue.gif Myliu ir as Vokietija - viskas man ten kaip pasakoj wub.gif  doh.gif

o aš myliu Londoną wub.gif man labai gražus miestas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 12:14)
o aš myliu Londoną  wub.gif man labai gražus miestas.

o aš ir Vieną myliu labai.. kitais metais, nujaučiu, VĖL ten bent porai dienų važiuosim, tai tikiuosi vaizdų. o šių metų atradimas - Niurnbergas. Kitais metais tikiuosi kompensuoti vaizdais..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 10:56)
......turiu knyga "Studijny portret", jei nori permesiu ją tau. ten yra n variantų nuotraukų ir prie kiekvienos parodyta kaip išdelioti šviestuvai, reflektoriai ir t.t. 

aš irgi tos knygutės norėčiau, jei galima blush2.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 11:21)
bigsmile.gif  na va... unsure.gif

pvz. fonas turejo but baltas. bet fotkinau padejus ant grindu, nuo softboxo ii kedutes yra menazas ruozas grindu rudu.

nzn gal mano monitorius koks kitoks, bet aš nematau jokio rudo atspalvio (violetinį matau, o rudo ne smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 10:56)
stebukle,kiek atsimenu su rusu tu nelabai kalba draugauji, bet vakar pažiūrėjau kad turiu knyga "Studijny portret", jei nori permesiu ją tau. ten yra n variantų nuotraukų ir prie kiekvienos parodyta kaip išdelioti šviestuvai, reflektoriai ir t.t.  4u.gif net ir be kalbos mokėjimo manau daug suprasi  rolleyes.gif
įmesiu pas save į ftp, tau nuorodą persiųsiu į až  4u.gif

Jei butu galima ir man 4u.gif
Atsakyti
ar dar kas ruošiasi patobulint bitėsmajos nuotrauką? jei ne, tai gal baigiam tą dalį g.gif

Labradoriuke, o tu žinai passw pasižiūrėt ND? g.gif sakei, negali pasijungt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 29, 14:45)
ar dar kas ruošiasi patobulint bitėsmajos nuotrauką? jei ne, tai gal baigiam tą dalį g.gif

Labradoriuke, o tu žinai passw pasižiūrėt ND?  g.gif sakei, negali pasijungt  g.gif

o kokia, tamsta, nekantri esate biggrin.gif
nors šiaip tai jo... dar kas nors redaguosit mano nuotrauką? jei ne, šiandien vakare sudėčiau viską ax.gif
Atsakyti
Stebukle, mano monitorius taip pat rudumo nerodo. Matau ne balta o melsvai-violetini fona.
Tikriausiai tau butu naudinga ir kelis WB variantus i atmintine isirasyti: kai fonas baltas, kai fonas juodas, prie naturalaus apsvietimo.. Nes man rodos cia WB problema. Pasibandyk ir kai gausi gerus rezultatus i atmintine issaugok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 13:51
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 14:49)
o kokia, tamsta, nekantri esate  biggrin.gif 
nors šiaip tai jo... dar kas nors redaguosit mano nuotrauką? jei ne, šiandien vakare sudėčiau viską   ax.gif

Kelinta daugmaz vakare? Kad nepraziopsociau, nes jauciu bus karstu smagiu diskusiju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 13:49)
o kokia, tamsta, nekantri esate  biggrin.gif    ax.gif

lotuliukas.gif ką daryt man namų šeimininkei.. vienintelė pramoga lotuliukas.gif
juokauju mirksiukas.gif bet nekantrumas tai jau joooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 29, 14:49)
o kokia, tamsta, nekantri esate  biggrin.gif 
nors šiaip tai jo... dar kas nors redaguosit mano nuotrauką? jei ne, šiandien vakare sudėčiau viską   ax.gif

Neredagavau, nes mano dukrytė serga ir kelias dienas negalėsiu redaguoti, nes nelabai išeis prie kompo namuose prisėsti, o darbe tik perskaityti jūsų žinutes galiu ir kartais ką nors brūkštelt. Tad jei kiti visi ne prieš, tai galit šį vakarą kelti, nes jau labai įdomu, kas iš tos nuotraukos gavosi ax.gif
Atsakyti
As tai nieko doro is tos fotkes nepadarau, karpiau karpiau...nesiusiu schmoll.gif dekit vakare, idomu lb bus biggrin.gif

pataisiau sita foto, vienas monitorius per tamsus kitas per sviesus...db pasakykit ar ne per sviesu?
user posted image
Atsakyti