Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 21, 22:51)
rodau, ka per siandien pavyko nuveikt

ryte salna buvo, tai begau lauk, kol nenutirpo:

user posted image

user posted image

cia jas pasviesinau ir kontrasto pridejau.

kaip man grazuuuuuuuu wub.gif wub.gif labai labai patinka. Ir siaip nustebau, kad jau serksnas buvo blink.gif
Atsakyti
Šerkšno nuotraukos super! Ypač pirmoji.

O mes savaitgalį buvom vestuvėse, pasiėmęs fotiką buvau ir aš smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar apsilankiau meninės fotografijos klubą ir truputį apšalau, pamatęs, kad ten jau diskutuojama ne lietuviškai, bet rusiškai... Hmm, pagarbos gimtajai kalbai kaip ir 0...
Atsakyti
fotolama, sveika..smile.gif

žiūrinėjau nuotraukas ir galvojau - kur man šitas stiliukas matytas.. doh.gif ale pamačiau mergičką vieną tokią gražią ir supratau..biggrin.gif 4u.gif

aš tik stebiu kol kas......smile.gif schmoll.gif gal kada ateityje drįsiu prisijungti.. dabar gavau į rankas neblogą žaisliuką laikinam naudojimui, bandysiu žaisti..biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 12:59)
Dar apsilankiau meninės fotografijos klubą ir truputį apšalau, pamatęs, kad ten jau diskutuojama ne lietuviškai, bet rusiškai... Hmm, pagarbos gimtajai kalbai kaip ir 0...

fotolama, nesinervink mirksiukas.gif
manau neteisingai suformulavai paskutinį sakinį, jei įsižeist, tik dėl pagarbos valstybinei kalbai, bet ne gimtai 4u.gif nes mokytojui lietuvių kalba nėra gimta. o mokiniai jei su tuo sutinka, tai kam tau nervintis mirksiukas.gif

labiausia patinka savo švelnumu pirmoji tavo foto thumbup.gif gražus žaidimas fokusu. švelnus siužetas.
antrą turiu pažiūrėt per šviesesnį monitorių. šiame nesižiūri, tai bijau išpeikt.
paskutinė intriguojanti. vėl gražiai fokusu sužaista. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 14:21)
fotolama, nesinervink mirksiukas.gif
manau neteisingai suformulavai paskutinį sakinį, jei įsižeist, tik dėl pagarbos valstybinei kalbai, bet ne gimtai  4u.gif nes mokytojui lietuvių kalba nėra gimta. o mokiniai jei su tuo sutinka, tai kam tau nervintis  mirksiukas.gif

akmenukas buvo į daržą tų, kurie su krūva gramatinių klaidų rašo rusiškai, bet ne lotyniškomis raidėmis, o kirilica (įdomu kaip ilgai ieško raidžių klaviatūroj), tuo tarpu rašydami lietuviškai nesivargina nešvepluoti. Vat šitą dalyką aš ir vadinu nepagarba gimtajai kalbai (bei tiems, kas skaitys tai, ką jie parašė).

QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 14:21)
labiausia patinka savo švelnumu pirmoji tavo foto  thumbup.gif gražus žaidimas fokusu. švelnus siužetas.
antrą turiu pažiūrėt per šviesesnį monitorių. šiame nesižiūri, tai bijau išpeikt.
paskutinė intriguojanti. vėl gražiai fokusu sužaista.  4u.gif

Su nuotraukų šviesumu tai čia aišku diskusijų objektas. Fotografuota prieblandoje. Kokia turi būti nuotrauka? Tokia, kad atrodytų, kad penkios saulės iš visų pusių spigina, ar pažiūrėjus į nuotrauką matytume, kad ten išties prietema? smile.gif
Atsakyti
Sansara, ruoskis bambet ir dar - jei tik sulauksiu salnos siais metais - fotografuosiu biggrin.gif

Rsaulyte, patinka man salna - pirmoji man labai graziai ziurisi, antrojoj viskas tvarkingai, bet nera to wow smile.gif Visumoj patiko 4u.gif

ir Elinos salna labai patiko thumbup.gif

Fotolama, si karta man nepatinka WB schmoll.gif (ale cia as ligonis ant to tongue.gif ) jei ne tas - fainos nuotraikos - su nuotaikom 4u.gif

Stebukle, man ta nuotrauka nelabai - bitele viska parase mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 13:29)
akmenukas buvo į daržą tų, kurie su krūva gramatinių klaidų rašo rusiškai, bet ne lotyniškomis raidėmis, o kirilica (įdomu kaip ilgai ieško raidžių klaviatūroj), tuo tarpu rašydami lietuviškai nesivargina nešvepluoti. Vat šitą dalyką aš ir vadinu nepagarba gimtajai kalbai (bei tiems, kas skaitys tai, ką jie parašė).

as cia nelabai prie ko, bet ir prie ko... geda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 22, 14:34)
Fotolama, si karta man nepatinka WB schmoll.gif (ale cia as ligonis ant to tongue.gif ) jei ne tas - fainos nuotraikos - su nuotaikom 4u.gif

Ir vėlgi: jei apšvietimas toks labai labai šiltas, raudonumo dar prideda ir raudonos rūsio plytos: ar nuotraukoj spalvos turi būti tokios, tarsi fotografuota dienos šviesoje ar jos turi būti tokios, kokios ten buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 14:41)
Ir vėlgi: jei apšvietimas toks labai labai šiltas, raudonumo dar prideda ir raudonos rūsio plytos: ar nuotraukoj spalvos turi būti tokios, tarsi fotografuota dienos šviesoje ar jos turi būti tokios, kokios ten buvo? smile.gif

ir vis gi nuotraukos galėtų būti šiek tiek šviesesnės ax.gif . iš visų trijų labiausiai patiko pirmoji, nors ta antroji ir žavinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 13:41)

Nesiginciju del to, tik paminejau, kas mano akiai kliuna. Na jei ir atleisciau pirmoje ir trecioje nuotraukoje, vis gi nuotaka noriu matyti jei ne akinanciai balta, tai bent jau arti to, suknele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 22 spalio 2007 - 13:51
Hmm, kai tiek kritikos dėl šviesumo, dabar galvoju gal čia pas mane monitorius labai smarkiai šviečia ir kiti tamsiau mato, nei aš matau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 22, 14:50)
Nesiginciju del to, tik paminejau, kas mano akiai kliuna. Na jei ir atleisciau pirmoje ir trecioje nuotraukoje, vis gi nuotaka noriu matyti jei ne akinanciai balta, tai bent jau arti to, suknele 4u.gif

o ten gal suknelė šampano spalvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 13:29)
Su nuotraukų šviesumu tai čia aišku diskusijų objektas. Fotografuota prieblandoje. Kokia turi būti nuotrauka? Tokia, kad atrodytų, kad penkios saulės iš visų pusių spigina, ar pažiūrėjus į nuotrauką matytume, kad ten išties prietema? smile.gif

fotolama, aš prie šviesos nesikabinėju. tiesiog per savo tamsuolį neįžiūriu antros nuotraukos visų detalių, todėl ir sakau kad pažiūrėjus per kitą įvertinsiu pilnai. bijau iškritikuot tai, ko iš tiesų nematau dėl mano žiauriai tamsaus monitoriaus ir dar nedėkingai apšviesto dienos šviesa šiuo momentu mirksiukas.gif
Atsakyti