Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 06:59)
labai patiko. vyras-berniukas. toks lyg ir link vidutinio amžiaus krizės. beje, panašus į žydų tautybės asmenį.. susimąstęs greičiausiai apie įrankių dėžę.. ir ta mašinytė šalia.. pagauta puikiai mano galva.. mėgstu simbolius..

kuom i zydu tautybes asmeni panasus? Kad juodai apsivilkes? lotuliukas.gif
siaip cia mano vyras, italas lotuliukas.gif

Labas rytas. Gerai Californiagirl pasake - as irgi neisiu gamtovaizdziu fotografuoti, ir abstraktu bei natiurmortu. Kiekvienam savo vezes smile.gif As savosiose pukiai jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 08:13)
kuom i zydu tautybes asmeni panasus? Kad juodai apsivilkes?  lotuliukas.gif
siaip  cia mano vyras, italas  lotuliukas.gif

Labas rytas. Gerai Californiagirl pasake - as irgi neisiu gamtovaizdziu fotografuoti, ir abstraktu bei natiurmortu. Kiekvienam savo vezes smile.gif  As savosiose pukiai jauciuosi.

matyt bruožai juodi , skvarbios akys, tamsesnis gymis.. gal kepurėlė ir akiniai dar suveikė ir įkaliau stereotipą..

*****, prisipažinsiu, man ne pirmą ir ne paskutinį kartą taip. žmogus italas, o aš sakau - žydas. pvz., JAV kai vienas vaikinas koketuodamas manęs paklausė, kokios mano manymu jis tautybės, aš tiesiai ir pasakiau, kad gal žydas. jėzusmarija, kaip įsižeidė. doh.gif Tikiuosi, kad neįžeidžiau, nes tikrai pasakiau, kaip man atrodė - nu panašus.. doh.gif

(bloga sayonara, bloga sayonara, negalima visko, ką galvoji, atvirai sakyti).

Desiree, dar pamačiau, kad Tu iš Dresdeno? wub.gif Jame nebuvus, bet šiaip Vokietiją esu įsikliopinus, nors ir nedaug esu mačius.. Pavydžiu Tau vaizdų ten.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 spalio 2007 - 08:23
QUOTE(sayonara @ 2007 10 29, 07:20)
Jame nebuvus, bet šiaip Vokietiją esu įsikliopinus, nors ir nedaug esu mačius.. Pavydžiu Tau vaizdų ten.. doh.gif

vaizdai grazus, prasom visi fotografai i Dresdena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 08:24)

aš šią vasarą Vokietijoj (Bavarijoj pavažinėjom) atostogavau, kitą vasarą tikriausiai irgi ten atostogausiu, tik kituose regionuose.
skirtumas tas, kad kitą vasarą tikriausiai jau ne pleškinsiu, kas papuola, o ieškosiu kažko daugiau pro objektyvo skylę..biggrin.gif

vakar bandžiau fotkinti manual, bet nuotraukos arba ne fokuse, arba per tamsios.. kadangi tavrkyti dar nemoku, tai nekas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 spalio 2007 - 09:05
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 28, 12:52)
Apie Biteles atvirutes - labai patiko pirmoji thumbup.gif O katukai... g.gif Kokybe nepriekaistinga, bet siandien pagalvojau, kad pasiilgau dinamisku tavo katuku nuotrauku - kur kamuoliuka gaude pvz. bigsmile.gif  mirksiukas.gif

belieka su tavim tik sutikt 4u.gif man pačiai kažko trūksta. tiesiog galva jau neišneša kaip tuos katinus fotografuot g.gif
kol kas jaučiuos regresuojanti, o ne progresuojanti verysad.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 10 28, 19:06)
O čia mano savaitgalio pašaudymai  ax.gif

pirmoji labai patiko thumbup.gif tokia paslaptinga, vaiduokliška.

QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 19:38)
mano atostoginiai jūriniai vaizdai. kam nors jų rodyt nesiryžtu, nes žinau, kad čia jūra ir tiek  doh.gif

labiausiai gal 1 ir 3 patiko.

QUOTE(dejavu @ 2007 10 28, 20:41)
Sveiki. Grįžtu po nedidokos pertraukėlės, pora sunkesnių savaičių pasitaikė, apleidau ir fotografavimą ir šitą temą bet labai malonu, kad dar nepamiršot  blush2.gif

labai malonu, kad grįžai 4u.gif ir sveikinu su pirkiniu 4u.gif
beje, tavo nuotraukų įdėtų nematau unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 09:13)
kuom i zydu tautybes asmeni panasus? Kad juodai apsivilkes?  lotuliukas.gif
siaip  cia mano vyras, italas  lotuliukas.gif

aš ir pagalvojau tą patį, kaip ir sayonara ax.gif doh.gif o nuotrauka labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 29, 00:48)
Siandien visa diena, cesnai su 50mm f/1.8 maziu pyskinau doh.gif treniruotis, treniruotis ir dar karta treniruoti... biggrin.gif

man norisi, kad vaikis į mus žiūrėtų, bet šiaip miela foto smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 29, 07:39)
nzn kaip apkarpyt sita...gaila kad rankyciu nesimato.

iš visų įdomiausia paskutinė.
Atsakyti
Sveikuciai, kiek nuotrauku pridejote, kokie jus saunuoliai smile.gif As vis paskaitineju, perziuriu, o pati neturiu ka parodyti. Na bet jau siandien tikiuosi ka nors iskepti smile.gif
Atsakyti
gal ką sudomins? smile.gif

www.euro.lt skelbia nuotraukų konkursą „Lietuva Europoje“

Lietuva jau trejus metus yra Europos Sąjungos, šiemet švenčiančios 50-ties metų jubiliejų, narė. Minėdama šią dvigubą sukaktį, Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir euro įvedimo Lietuvoje tinklalapis www.euro.lt skelbia nuotraukų konkursą.

Norintys dalyvauti kviečiami atsiųsti savo nuotraukas, kurios atskleidžia Lietuvos europietiškumą ir per pastaruosius metus įvykusius pokyčius, pastebėtus kaime, mieste, žmonių veiduose ar jų aplinkoje.

Nuotraukų laukiama iki š. m. gruodžio 24 d. el. pašto adresu info@euro.lt.

Geriausios fotografijos bus publikuojamos Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir euro įvedimo Lietuvoje tinklalapyje www.euro.lt, o jų autorių laukia prizai.

Tinklalapis www.euro.lt, skirtas informuoti apie Lietuvos integraciją į ES, veikia nuo 1998 m. Interneto svetainė kasdien papildoma naujienomis; joje galima rasti informacijos apie įvairius Lietuvos narystės Europos Sąjungoje, pačios Europos Sąjungos ar euro zonos ir Lietuvos narystės joje aspektus.

Tinklalapį www.euro.lt administruoja Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarija ir Lietuvos bankas.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 22:58)
Man dejavu 2 nuotrauka faina . tik va biski nagus prikisau  cool.gif
pirmai truksta erdves, o 3 man schmoll.gif del kvadratines formos.

manau šiek tiek persistengta, per daug dirbtinai atrodo, bet aš pati jei šarpinu dažniausiai irgi naudoju high pass, tik su keliais sluoksniais.
O šiuo atveju, manau, kad jei jau nuotrauka neryški, pridėtas ryškumas jos nebeišgelbės (čia mano kaltė, kad visas ryškumas į lupas ir nosį, o ne akis blush2.gif )

bite maja, aš jas tik laikinai įmetus buvau, pati mačiau, kad nelabai kokios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 29, 06:39)
jei kas sakys kad isdegus kepure, man sis efektas patinka kadangi margas rastas kepures daug (-) nuo akiu ir veido. Man si patiko kadangi akyse matosi dangaus, pievos ir raodono lapo atspindziai.

aš gal kiek kirpčiau tos kepurės smile.gif nesižiūri ji man kažkaip
medį irgį apkarpyčiau, iki pat šakų, lai būna horzontalus kadras su šakų vėduokle.
paskutinė su nuotaika, manau galima drąsiai apačią nukirpti iki bumbulo, ir gal net viršaus šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 29 spalio 2007 - 09:46
Noriu paklaust tongue.gif ar galimas daiktas, kad nuotraukose asiranda rusvas atspalvis, nes grindys rudos?
Atsakyti
kas istrigo:
desiree ntasis ruduo thumbup.gif ir mintis ir atlikimas thumbup.gif

Wysniukas thumbup.gif labai grazu.

degutes menulis patiko, gal per daug juodumo visur, apkirpus visai nieko nuotrauka gautus.

dejavu nerodo nuotrauku g.gif

Avedos pirma patiko, atspindys akutese thumbup.gif , kiek desines kirpciau.

as ir savaitgali vaiki kankinau ir siaip fotika ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 29 spalio 2007 - 10:53
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 10:14)
Noriu paklaust tongue.gif ar galimas daiktas, kad nuotraukose asiranda rusvas atspalvis, nes grindys rudos?

gali.
jei su oranžinėm kelnėm kažką fotografuoju, tai iki 1 m kažkur nuo grindų užsideda rožinis atspalvis, jei ant grindų atsisėdus ką nors nutraukinėju mirksiukas.gif
stebukle,kiek atsimenu su rusu tu nelabai kalba draugauji, bet vakar pažiūrėjau kad turiu knyga "Studijny portret", jei nori permesiu ją tau. ten yra n variantų nuotraukų ir prie kiekvienos parodyta kaip išdelioti šviestuvai, reflektoriai ir t.t. 4u.gif net ir be kalbos mokėjimo manau daug suprasi rolleyes.gif
įmesiu pas save į ftp, tau nuorodą persiųsiu į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 spalio 2007 - 10:57
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 08:24)

Labai neisijausk, nes dar tikrai atvyksim tongue.gif Myliu ir as Vokietija - viskas man ten kaip pasakoj wub.gif doh.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 09:45)
manau šiek tiek persistengta, per daug dirbtinai atrodo, bet aš pati jei šarpinu dažniausiai irgi naudoju high pass, tik su keliais sluoksniais.
O šiuo atveju, manau, kad jei jau nuotrauka neryški, pridėtas ryškumas jos nebeišgelbės (čia mano kaltė, kad visas ryškumas į lupas ir nosį, o ne akis  blush2.gif )
Papildyta:
aš gal kiek kirpčiau tos kepurės smile.gif nesižiūri ji man kažkaip
medį irgį apkarpyčiau, iki pat šakų, lai būna horzontalus kadras su šakų vėduokle.
paskutinė su nuotaika, manau galima drąsiai apačią nukirpti iki bumbulo, ir gal net viršaus šiek tiek.

drinks_cheers.gif
Sutinku su komentarais apie Avedos nuotraukas smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 29, 10:14)

Siaip gali, parodyk nuotraukas, spresim g.gif
Atsakyti