Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 21:58)
3 man schmoll.gif del kvadratines formos.

kvadratine atmosfera sunku pajausti smile.gif Kadangi as pripratusi prie savojo kvadratuko, tai ir su Canon fotografuodama kompozicija matau kvadrate.. Mano manymu dejavu kvadratukas labai vykes! truksta tik ryskumo.
Bet aisku, kvadratukas ne visu akims patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 01:13)
kvadratine atmosfera sunku pajausti smile.gif Kadangi as pripratusi prie savojo kvadratuko, tai ir su Canon fotografuodama kompozicija matau kvadrate.. Mano manymu dejavu kvadratukas labai vykes! truksta tik ryskumo.
Bet aisku, kvadratukas ne visu akims patinka smile.gif

man anksciau buvo kvadratuko manija lotuliukas.gif bet po vieno forumiecio pastovios kritikos manokvadratinems nuotraukoms... manija praejo ir nebepatinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 18:01)
Wyshnia, bandysiu dar kitaip kadruoti. Nuotrauka cia gerokai karpyta, ten jis vos ne visu ugiu matosi, taigi kadravimui galimybiu daug biggrin.gif Pykstuosi su komozicija as paskutiniu metu unsure.gif  biggrin.gif 

biggrin.gif lauksiu pabandymu - idomu mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 10 28, 18:06)
O čia mano savaitgalio pašaudymai  ax.gif
"Pasaulio gnaiužtuose"
user posted image
"Toliai"
user posted image

Man nelabai unsure.gif Pirmoje kazkaip ta juoduma tamsuma ir tas apskritimas g.gif O toliai lyg ir nieko butu, bet labai tas juodas kazkas apacioj trukdo unsure.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 18:38)
mano atostoginiai jūriniai vaizdai. kam nors jų rodyt nesiryžtu, nes žinau, kad čia jūra ir tiek  doh.gif
šian netinkamas oras autoportretam, kai neturi gero apšvietimo, per tamsu, tai vat lendu archyvan  blush2.gif

apsiputojusi Baltija
user posted image

saulei nusileidus
user posted image

trys stichijos
user posted image

Labiausiai patiko trecioji. Ir pirma... tik cia labiau dramos dangui norisi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 28, 19:25)
Atsisveikinu 4u.gif . Išskrendu dviem savaitėm į Egiptą smile.gif

Geru tau atostogu, lauksim su nuotraukom 4u.gif
QUOTE(dejavu @ 2007 10 28, 19:41)
Pagaliau ir aš įsigijau savo išsvajotą veidrodinį. Dabar ir bandau perprasti kaip kas veikia... (kol kas nelabai sekasi su ryškumo zona  verysad.gif ...)

Sveikute, pasigedom taves 4u.gif Su pirkiniu drinks_cheers.gif
Is idetu nuotrauku labiausiai patinka trecioji biggrin.gif Del ryskumo na taip, trukumas siek tiek, bet ranka ipras mirksiukas.gif lauksim daugiau nuotrauku drinks_cheers.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 21:33)
Dedama nuotrauka n-tasis ruduo tiesa sakant maniau, kad sudirbsit mane smile.gif Nors man paciai labai patinka.

Ner ka sudirbinet... Na gal kiek per astriai, bet gi isaugama drinks_cheers.gif Labai patiko! 5! mirksiukas.gif

Stebukle, schmoll.gif - labai jau plastic fantastic biggrin.gif Kaip sharpini? jauc su unsharp mask g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 22:15)
man anksciau buvo kvadratuko manija lotuliukas.gif bet po vieno forumiecio pastovios kritikos manokvadratinems nuotraukoms... manija praejo ir nebepatinka tongue.gif

man ta manija nepraeis smile.gif o ir pastovios kritikos teigiamos ar maziau itakos manijos pokyciams tikrai nedarytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 29, 01:20)

Stebukleschmoll.gif  - labai jau plastic fantastic biggrin.gif Kaip sharpini? jauc su unsharp mask g.gif

niu va ir vel nepataikiau unsure.gif eisiu pirkt PS pradziamoksli tongue.gif
aha cool.gif
Atsakyti
Siandien visa diena, cesnai su 50mm f/1.8 maziu pyskinau doh.gif treniruotis, treniruotis ir dar karta treniruoti... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 28 spalio 2007 - 23:53
prisistatysiu nuotrauka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 28, 22:48)
Siandien visa diena, cesnai su 50mm f/1.8 maziu pyskinau doh.gif treniruotis, treniruotis ir dar karta treniruoti... biggrin.gif

kur ten treniruotis.... Issitreniravus jau sakyciau. Man tik veiduko kiek sviesesnio noretusi, nors fonas toks tamsesnis labai patinka. Vaikucio grozis tai nesipasakytas!!!

Del sharpinimo... Del skonio taip sakant nesigincijama smile.gif Tarkim as dabar sharpinu stiliumi, kuri galima labai gerai parduoti smile.gif Tiem, kas nelabai moka fotografuoti, tokie ryskus kadrai yra kazkas nerealaus. Juos tai veza. Jie moka, todel as darau tai, kas juos veza - o paskutiniais kadrais mokausi kaip padaryti taip, kad nuotraukos juos veztu lotuliukas.gif (nu ir nusisneku, atsiprasau).
Kitas mano stilius - normalus fotografavimas. Tai kas man patinka. Bet tokios nuotraukos yra tik man, gal kudrai, kartais siam skreliui. Nedaug kas is normaliu zemiskuju, nelabai mokanciu fotografuoti ivertina toki mano fotografavima smile.gif
Todel tenka taikytis ir mokytis daryt tai, ko nenoretum mokytis, bet Reikia smile.gif
Zodziu, einu miegoti. labanakt.

Gaziulka, labai nuotaikinga nuotrauka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 00:00
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 23:58)
kur ten treniruotis.... Issitreniravus jau sakyciau. Man tik veiduko kiek sviesesnio noretusi, nors fonas toks tamsesnis labai patinka. Vaikucio grozis tai nesipasakytas!!!

Dekui dekui biggrin.gif Na si nuotrauka nieko ypatinga - treniravausi ir tiek biggrin.gif Man is kokiu beveik 100 nuotrauku pusetinas ryskumas 3 gavosi blink.gif taip kad treniruosiuos biggrin.gif

O del sharpo tai taip - ir ten galioja rinkos desniai biggrin.gif

Eisiu ir as nuo kompo - sian netas kazko stabdo smile.gif labanakt 4u.gif
Atsakyti
user posted image
jei kas sakys kad isdegus kepure, man sis efektas patinka kadangi margas rastas kepures daug (-) nuo akiu ir veido. Man si patiko kadangi akyse matosi dangaus, pievos ir raodono lapo atspindziai.
user posted image
user posted image
user posted image
nzn kaip apkarpyt sita...gaila kad rankyciu nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 18:15)
Californiagirl, maziau mum plepet reik, bet mokintis fotografuoti  lotuliukas.gif

Viskas, nuo siol maziau kalbesiu biggrin.gif

Sutinku su dauguma, man 1 ir 3 laaaabai thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 19:11)
tik nesupykit prašau, čia švelniai ir maloniai pasakyta 4u.gif

Tikrai nepykstam 4u.gif Tik va, man peizazai nesifotografuoja cool.gif O rodau tai ka fotografuoju ir visad laukiu patarimu... ax.gif Ka daryt jei nusibodau??? bigsmile.gif lotuliukas.gif Eit grybu fotografuoti? biggrin.gif Viskas juoko formoj mirksiukas.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 10 28, 19:41)
Sveiki. Grįžtu po nedidokos pertraukėlės, pora sunkesnių savaičių pasitaikė, apleidau ir fotografavimą ir šitą temą

Labai pasigedau 4u.gif Sveika sugrizus 4u.gif Sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Saunios nuotraukos ir labiauasiai patiko 3-cia. Man visai gerai kvadratai thumbup.gif

Wysniuk, geras kadras prie f1.8, net labai vykes thumbup.gif Wyshniukas tooks saldus, taip ir prasosi suvalgomas wub.gif

Aveda, pirmoje man siek tiek per daug desines ax.gif
Paskutineje, pati pastebejai- gaila rankuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 spalio 2007 - 07:38
labas rytas,

mano atostoginiai jūriniai vaizdai. kam nors jų rodyt nesiryžtu, nes žinau, kad čia jūra ir tiek  doh.gif

man pirma patinka. nes neįprasta jūra. nes dangus NE dramatiškas (jūra gyvena savo gyvenimą; kai ją pamatysi vėl, perduok linkėjimus biggrin.gif), nes atspalviai labai gražūs..

QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 19:29)
kaip smagu. Geru atostogu! lauksim su ispudziais
Dienos foto. "N-tasis Ruduo"

labai patiko. vyras-berniukas. toks lyg ir link vidutinio amžiaus krizės. beje, panašus į žydų tautybės asmenį.. susimąstęs greičiausiai apie įrankių dėžę.. ir ta mašinytė šalia.. pagauta puikiai mano galva.. mėgstu simbolius..

gaila, kad kol kas tik nuotaikas ir tegaliu komentuoti..biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 10 28, 22:06)
ltrumpam įdedu pačius pirmuosius bandymus (man pačiai ryškumo zona per maža ir grūdo gal kiek per daug)

koks gražus vaikis.. wub.gif
Atsakyti