Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 21:47)
fokusas i ta pagali o ne drugeli 4u.gif su kuo fotografuota?
Sansara, man tavo pirma nuotrauka kokia wub.gif kaip is pasakos... atplauksiu juros puta rolleyes.gif

Sapokliaka, o ka norejai cia nufotografuot?

su kuo fotografuota?Fujifilm.Drugelis fotkintas maždaugiš 10 cm.Be trikojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 19:54)
Kaip "apdirbai" nuotrauka ax.gif

sumazinta + sharp
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 23:03)
sumazinta + sharp

o spalvos? raw ? jpeg? WB?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 21:47)

Sapokliaka, o ka norejai cia nufotografuot?

Cia operos ir baleto teatre vieta, kur groja muzikantai... Jie repetavo pries veiksma... Ta ir norejau nufotografuoti...
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 19:29)
Dienos foto. "N-tasis Ruduo"
user posted image

Labai patiko thumbup.gif Ta spalvota masinyte privercia susimastyti apie ta n metu berniuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 20:06)
o spalvos? raw ? jpeg? WB?

fotografuoju tik .jpg - nesu prof smile.gif Dar nepriaugau iki poreikio fotografuoti i kitoki formata.
O WB ant debeselio buvau nusistacius smile.gif Spalvos naturalios, ruduo vis tik..

Dedama nuotrauka n-tasis ruduo tiesa sakant maniau, kad sudirbsit mane smile.gif Nors man paciai labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 21:36
desiree, man atrodo, kad tik truputuką peršarpintas ruduo g.gif

dejavu, tai kokį išsirinkai veidrodinuką? g.gif

labos nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 20:44)

gali but. kazkada "perdozuodavau" bluro, dabar sharpo dedu per daug smile.gif toks gyvenimas. Fazem.. is visko isaugama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 21:46
QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 21:44)

dejavu, tai kokį išsirinkai veidrodinuką?  g.gif

labos nakties  4u.gif

Po ilgo 2 mėn. svarstymo išsirinkau pentax K10D

ltrumpam įdedu pačius pirmuosius bandymus (man pačiai ryškumo zona per maža ir grūdo gal kiek per daug)

user posted image

user posted image

šita nesiekiau kopijuoti Desiree, bet šitoks kadravimo variantas mano akimis labiausiai tiko (atsiprašau)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 28, 21:06)
šita nesiekiau kopijuoti Desiree, bet šitoks kadravimo variantas mano akimis  labiausiai tiko (atsiprašau)

na kas cia per atsiprasinejimai smile.gif Is visu 3 man si labiausiai patinka ( lotuliukas.gif tikriausiai nereik sakyti kodel). Tik vos vos ryskumo truksta. Bet spalvos jegele, labai graziai isplaukes fonas.
2-a tokia zaisminga, irgi kvadratuko prasosi - kiek virsaus pakirpciau. Spalvytes jegele, o ir modeliukas labai labai mielas.
1-ojoje man kiek erves zvilgsniui stinga.

akiu spalva tai !!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 22:23
ačiū Desiree. Tas ryškumas kol kas ir yra man didžiausia problema blush2.gif . Pirmąją ir dėjau todėl, kad ryškiausia (kai išsispręs techninė pusė tada labiau pradėsiu kreipti dėmesį ir į kompoziciją). Šiandien pirmoji bandymų diena, gal po truputį įsivažiuosiu smile.gif
Atsakyti
Man dejavu 2 nuotrauka faina . tik va biski nagus prikisau cool.gif
user posted imageuser posted image
pirmai truksta erdves, o 3 man schmoll.gif del kvadratines formos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 28 spalio 2007 - 23:03