Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 10 27, 20:44)

Pagal mane, gerai padirbėta. Žiūrisi liuks, spalvos sodrios.

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 27, 21:31)

Labai spalvų per daug. Užtektų vien tik vaikiuko su ta kepurėle. Ir dar, kad kojytė būtų tilpusi visa.

Opa, žirafa liuks būtų, jei būtų ryški ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 08:28)

Man netrukdo šešėliai. Kaip tik labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 10:56)

Kaip visada, fainai bigsmile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 14:50)
Niu va.. juodam fone.Manau sita tokia padori... unsure.gif

ir baltam fone

Pirmai man kažkaip ryškumo trūksta ax.gif
O antra neužbaigta atrodo... Lyg ir veiksme kažkokiam, tik to veiksmo nesimato. Lb trūksta nukirptų rankyčių.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 08:39)
man patink. Cia ant juosteles? zvilgsnis labai stiprus, rodos ziuri ir kiaurai permato.. Seseliai man netrukdo

Aciu 4u.gif Cia ne juostele biggrin.gif skaitmena 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 09:56)

Super super thumbup.gif Koks cia kitinis? canon18-55mm???

QUOTE(gus @ 2007 10 28, 12:05)
Californiagirl,man tavo portretai thumbup.gif o sio modeliuko gimtadienis ne uz kalnu,primink kuria diena biggrin.gif

Aciu wub.gif Lapkricio 16d. mano skorpioniukas. Tiesiog netikiu mano "beibiui" jau 3 tuoj doh.gif

Wyshnia, bandysiu dar kitaip kadruoti. Nuotrauka cia gerokai karpyta, ten jis vos ne visu ugiu matosi, taigi kadravimui galimybiu daug biggrin.gif Pykstuosi su komozicija as paskutiniu metu unsure.gif biggrin.gif
Vaziavome tipo sniego ieskoti i klanus, o radom vien tik sausa zole ir dulkes doh.gif Reiks veliau sugrizti ax.gif

Stebukliuke, nelabai nelabai... unsure.gif Spalvos i melynuma, ryskumo nera, man vistiek per marga...(drabuzeliu lygesniu noretusi), kompozicija irgi nelabai(antroj foto stebukliuke krenta zemyn is kadro). Sekmes bandymuose 4u.gif

Mano saules zuikis, beje, pelkej paskendo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 spalio 2007 - 18:05
O čia mano savaitgalio pašaudymai ax.gif
"Pasaulio gnaiužtuose"
user posted image

"Toliai"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 17:01)
Mano saules zuikis, beje, pelkej paskendo lotuliukas.gif  doh.gif

maniskes foto irgi ko tai link pelkes traukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Californiagirl, maziau mum plepet reik, bet mokintis fotografuoti lotuliukas.gif
Beja, objektyvas tas pats kuri paminejai...

Degute - pirmoji nuotrauka tokia vaiduokliska. Graziai ziurisi, taip bauginanciai smile.gif
O antroji - tyluma ramuma. Nelabai uzkabinanti. Bet as aplamai nesu gamtos myletoja, tai sunku man tokias nuotraukas komentuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 18:21
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 20:01)

Mano saules zuikis, beje, pelkej paskendo lotuliukas.gif  doh.gif

hihihi.gif reik kokia man savo tada i kudra mestelt, jei tavo skesta, tai mano turetu isplaukt i placiuosius vandenis hihihi.gif

Aciu uz komentarus visiems.

Desiree, kadangi su fotografija bandysiu labai siet save... todel vyras vis ka nors padovanoja, kad tik negrysciau i valdiska darba, o uzsiimineciau namuose man mielais dalykais... o apsvietimas reikalingas, nes ta patalpa, kur fonai, ten nera langu ir nauralaus apsvietimo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 28 spalio 2007 - 18:22
mano atostoginiai jūriniai vaizdai. kam nors jų rodyt nesiryžtu, nes žinau, kad čia jūra ir tiek doh.gif
šian netinkamas oras autoportretam, kai neturi gero apšvietimo, per tamsu, tai vat lendu archyvan blush2.gif

apsiputojusi Baltija
user posted image

saulei nusileidus
user posted image

trys stichijos
user posted image
Atsakyti
Sansara, visos trys labai liuks žiūrisi. Man patinka spalvos, kokybė. Tokia tikra tikra jūra bigsmile.gif O ne bliūdas vandens.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 17:20)
hihihi.gif reik kokia man savo tada i kudra mestelt, jei tavo skesta, tai mano turetu isplaukt i placiuosius vandenis hihihi.gif

mes kai tik vaikus fotografuojam ,tai ir skest pradesim biggrin.gif

Stebukle, faina, kad nori ateiti sieti su fotografija!

Sansara, man 1-a ir 3-a patinka!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 18:49
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 18:45)
mes kai tik vaikus fotografuojam ,tai ir skest pradesim biggrin.gif

na truputį išlepinot auditoriją kokybe ir idealiais portretukais, pavarėt koncentruotą dozę žavių vaikučių, tai ir reikalavimai išaugo mirksiukas.gif pirmą kartą wow, antrą karta oho, trečią kartą - ką ir vėl? čia kaip anekdotas su cepelinais. žmona vyrui visą sav duoda cepelinų, kurios jis be proto mėgsta ir sekmadienį stebisi, kad cepelinai nebeįtinka rolleyes.gif tik nesupykit prašau, čia švelniai ir maloniai pasakyta 4u.gif

dėkui už pagyrimus nuotraukoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 18:11)
tik nesupykit prašau, čia švelniai ir maloniai pasakyta 4u.gif

as tai tikrai nepykstu smile.gif o siaip pajuokavau del to vaiku nuotrauku nemegimo... Tiesiog yra dalyviu, kurie piktybiskai deda 3. Gal hobby toks ar ka. As dziaugciaus gavusi 3 - bet su issamiai isdestytom mintim kodel.
Dedu nuotraukas ne balams o o komentarams bei kritikai smile.gif Nors, kai parasai, kad nuotrauka nepatinka - irgi negerai. Tai gal ir gerai elgiasi tie, kurie tiesiog duoda 3 be jokiu paaiskinimu. Na, nebe i tema jau cia smile.gif
Atsakyti
Atsisveikinu 4u.gif . Išskrendu dviem savaitėm į Egiptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 28, 18:25)
Atsisveikinu 4u.gif . Išskrendu dviem savaitėm į Egiptą smile.gif

kaip smagu. Geru atostogu! lauksim su ispudziais

Dienos foto. "N-tasis Ruduo"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 19:31