Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jau kokia as tundra doh.gif doh.gif doh.gif paskambinau saavo dedei, jis prof. fotografas... pasakiau apie apsvietimo isdestyma ir apie patalpa, pusvalandi issilazdavojo, o po to pasake kas ir kaip turi but tongue.gif Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 28, 11:22)
Tik is lovos islipom, as SM isijungiau smile.gif Galvoju viena tokia busiu, vakarykstes jusu nuotraukas idemiau perziuresiu biggrin.gif  kur tau - gyvenimas verda, nauju nuotrauku ideta bigsmile.gif  biggrin.gif

niu mes nemiegam iki pietų kaip ne kurie čia iš mūsų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 28, 10:56)
niu mes nemiegam iki pietų kaip ne kurie čia iš mūsų  tongue.gif

niu mes irgi iki pietu nemiegam g.gif o jus galetumet, juk sekmadienis biggrin.gif einu zet nuotrauku, kol mazius grozio miegeli miega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 10:39)
Jau kokia as tundra doh.gif  doh.gif  doh.gif paskambinau saavo dedei, jis prof. fotografas... pasakiau apie apsvietimo isdestyma ir apie patalpa, pusvalandi issilazdavojo, o po to pasake kas ir kaip turi but tongue.gif Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu tongue.gif

Lauksim 4u.gif

Patiko Purienos bandymai... noreciau ir as i tokius kursus, kur ne tik technikos mokytu smile.gif
Apie Biteles atvirutes - labai patiko pirmoji thumbup.gif O katukai... g.gif Kokybe nepriekaistinga, bet siandien pagalvojau, kad pasiilgau dinamisku tavo katuku nuotrauku - kur kamuoliuka gaude pvz. bigsmile.gif mirksiukas.gif
C-girl nuotraukoje seseliai netrukdo, idomu butu pamatyti kitoki kadravima g.gif
Desiree, nera ka ir pasakyti - techniskai toblai atrodo, o ir kompoziciskai thumbup.gif grazu akiai bigsmile.gif tik, na komplimenta noriu pasakyti tam tikrajam tavo stiliui - zaviuosi tavo matymu ir sugebejimu fotografuoti ne taip, kaip visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 27, 23:11)
Sveiki

neissigando, kad semkas atimsi?  lotuliukas.gif
kaip jus isdrystat fotografut nepazystamus zmones, na tuos kurie nesitiki?
as siand issitraukiau mieste fotika tai net rankos drebet pradejo  blush2.gif  doh.gif
galvoju, kai prades kas varyt ko cia ziopsai, kas praso mane fotkinti ir t.t.

Taigi prizūminta, nuotrauka dėl to nelabai kokybiška, tai eina jos švilpt, gal aš medį fotkinu mirksiukas.gif Šiaip aš irgi ne paparacas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 10:39)
Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu tongue.gif

labai idomu bus pamatyt tavo dedes isdestymo varianta g.gif biggrin.gif del tu ankstesniu nuotrauku,tai visi pasisake,tik as dar is savo puses pridedu,kad ta antra foto,kur su zaislu,tai kaip pastebejau,jis graziai nuotraukoj figuruoja,o va sunelis apkarpytas unsure.gif gal reiketu atvirksciai g.gif pas tave tokie grazus modeliukai wub.gif
Bite maja,man irgi pirma foto graziausia thumbup.gif
Desiree,as be zodziu wub.gif tu tikra profesionale wub.gif
Californiagirl,man tavo portretai thumbup.gif o sio modeliuko gimtadienis ne uz kalnu,primink kuria diena biggrin.gif
Jus dar man paaiskinkit del tos kudros,ka jus kalbat apie kazkokia pelke g.gif kaip jus ten papuolat i ta pelke bigsmile.gif as vakar ziurinejau ten nuotraukas,dar saviskiu atradau biggrin.gif ir nesuprantau tu balu sistemos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 28 spalio 2007 - 12:06
4u.gif dziugu, kad nuotrauka ir jum patiko.. Suskaiciavau rytines nuotraukas: 91. Is ju atsirinkau 20 kurios patinka. Gal ir neblogai.

Stebukle, lauksim nauju bandymu. Smagu kai yra su kuo pasikolsultuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 14:56)

Stebukle, lauksim nauju bandymu. Smagu kai yra su kuo pasikolsultuoti smile.gif

pabandziau, niu geriau... bet dar dirbti...... o su juo baisoka konsultuotis, jis tolima gimine.. tai nepatogu trukdyt, bet kai reikia, lendu i akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 10 28, 12:05)
Jus dar man paaiskinkit del tos kudros,ka jus kalbat apie kazkokia pelke g.gif kaip jus ten papuolat i ta pelke bigsmile.gif as vakar ziurinejau ten nuotraukas,dar saviskiu atradau biggrin.gif ir nesuprantau tu balu sistemos g.gif

pasiskaityk čia 4u.gif
aš kol nepaskaičiau, irgi grybavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 12:06)
pabandziau, niu geriau... bet dar dirbti...... o su juo baisoka konsultuotis, jis tolima gimine.. tai nepatogu trukdyt, bet kai reikia, lendu i akis smile.gif

as ir tolimos gimines neturiu, kuria galeciau patrukdyti del konsultaciju tongue.gif
Rodyk bandymus smile.gif

Turiu labai "originalu" darbeli ND lotuliukas.gif man labai reikejo pasines nuotraukos, tai siandien issikepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 13:17
Niu va.. juodam fone.Manau sita tokia padori... unsure.gif
user posted image

ir baltam fone
user posted image

niu unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 15:16)

Turiu labai "originalu" darbeli ND  lotuliukas.gif  man labai reikejo pasines nuotraukos, tai siandien issikepiau  lotuliukas.gif

lauksim ND.
O as savo vaika i atelje vedziau. tai ji fotkino 25 kartus. ir tik 1 tinkama buo, bet ir ta visa su PS sutvarke blink.gif
Atsakyti
Kad ir pabandymus darai, is tiek atkreipk demesi i smulkias detales. Tarkim pirmojoje foto fono medziagele reikejo truputi patempti, istiesinti. O siaip kompoziciskai gal ir nieko - tik pati buciau kiek daugiau kaireje palikus ir desines nukirpus. Jei neiseina su nustatymais fotografuojant kol kas gauti lygu fona, kad nesimatytu islinkimu, issikisimu, pabandyk su PS levels patampyti. Tiesiog graziau ziurisi, ir prikibti maziau prie ko butu.

Antroje foto - fonas kaip ir turi buti baltas - puiku. Rankuciu buciau nenukirpus, nes virsuje erdves yra o apacioje galejo kiek daugiau buti. Veiduko spalva - i melynuma nesa.

Tiek.
Norejau dar paklausti kaip sumastei isigyti studijini apsvietima? Fotografuojant namuose nelabai juk ir reikalingas, daug naturaliau ir graziau be. (nesikabineju, tik uzklausiau smile.gif )

Dar kiek del spalvu... As fotografuodama ir po to tvarkydama nuotraukas kreipiu demesi i naturalios kuno spalvos islaikyma bei akiu spalva. Dirbant su PS kartais nusidirbama ir nepastebim kaip pakeiciam net akuciu spalva... Buvau fotosesijoj karteli, fotografe buvo maciusi mano vaikio nuotraukas melynom akutem, bet deja, neisiziurejo i jas geriau, nes kaip tik pries kelias dienas jos buvo pasikeite... Ir gavom nuotraukas melynom akim, nors vaikis zaliaakis buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 spalio 2007 - 14:27