Jau kokia as tundra paskambinau saavo dedei, jis prof. fotografas... pasakiau apie apsvietimo isdestyma ir apie patalpa, pusvalandi issilazdavojo, o po to pasake kas ir kaip turi but Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 28, 11:22)
Tik is lovos islipom, as SM isijungiau Galvoju viena tokia busiu, vakarykstes jusu nuotraukas idemiau perziuresiu kur tau - gyvenimas verda, nauju nuotrauku ideta
niu mes nemiegam iki pietų kaip ne kurie čia iš mūsų
QUOTE(bite maja @ 2007 10 28, 10:56)
niu mes nemiegam iki pietų kaip ne kurie čia iš mūsų
niu mes irgi iki pietu nemiegam o jus galetumet, juk sekmadienis einu zet nuotrauku, kol mazius grozio miegeli miega
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 10:39)
Jau kokia as tundra paskambinau saavo dedei, jis prof. fotografas... pasakiau apie apsvietimo isdestyma ir apie patalpa, pusvalandi issilazdavojo, o po to pasake kas ir kaip turi but Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu
Lauksim
Patiko Purienos bandymai... noreciau ir as i tokius kursus, kur ne tik technikos mokytu
Apie Biteles atvirutes - labai patiko pirmoji O katukai... Kokybe nepriekaistinga, bet siandien pagalvojau, kad pasiilgau dinamisku tavo katuku nuotrauku - kur kamuoliuka gaude pvz.
C-girl nuotraukoje seseliai netrukdo, idomu butu pamatyti kitoki kadravima
Desiree, nera ka ir pasakyti - techniskai toblai atrodo, o ir kompoziciskai grazu akiai tik, na komplimenta noriu pasakyti tam tikrajam tavo stiliui - zaviuosi tavo matymu ir sugebejimu fotografuoti ne taip, kaip visi
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 27, 23:11)
Sveiki
neissigando, kad semkas atimsi?
kaip jus isdrystat fotografut nepazystamus zmones, na tuos kurie nesitiki?
as siand issitraukiau mieste fotika tai net rankos drebet pradejo
galvoju, kai prades kas varyt ko cia ziopsai, kas praso mane fotkinti ir t.t.
neissigando, kad semkas atimsi?
kaip jus isdrystat fotografut nepazystamus zmones, na tuos kurie nesitiki?
as siand issitraukiau mieste fotika tai net rankos drebet pradejo
galvoju, kai prades kas varyt ko cia ziopsai, kas praso mane fotkinti ir t.t.
Taigi prizūminta, nuotrauka dėl to nelabai kokybiška, tai eina jos švilpt, gal aš medį fotkinu Šiaip aš irgi ne paparacas
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 10:39)
Tai siandien bandysiu viska taip daryt kaip sake ir pasirodysiu
labai idomu bus pamatyt tavo dedes isdestymo varianta del tu ankstesniu nuotrauku,tai visi pasisake,tik as dar is savo puses pridedu,kad ta antra foto,kur su zaislu,tai kaip pastebejau,jis graziai nuotraukoj figuruoja,o va sunelis apkarpytas gal reiketu atvirksciai pas tave tokie grazus modeliukai
Bite maja,man irgi pirma foto graziausia
Desiree,as be zodziu tu tikra profesionale
Californiagirl,man tavo portretai o sio modeliuko gimtadienis ne uz kalnu,primink kuria diena
Jus dar man paaiskinkit del tos kudros,ka jus kalbat apie kazkokia pelke kaip jus ten papuolat i ta pelke as vakar ziurinejau ten nuotraukas,dar saviskiu atradau ir nesuprantau tu balu sistemos
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 14:56)
pabandziau, niu geriau... bet dar dirbti...... o su juo baisoka konsultuotis, jis tolima gimine.. tai nepatogu trukdyt, bet kai reikia, lendu i akis
QUOTE(gus @ 2007 10 28, 12:05)
Jus dar man paaiskinkit del tos kudros,ka jus kalbat apie kazkokia pelke kaip jus ten papuolat i ta pelke as vakar ziurinejau ten nuotraukas,dar saviskiu atradau ir nesuprantau tu balu sistemos
pasiskaityk čia
aš kol nepaskaičiau, irgi grybavau
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 28, 12:06)
pabandziau, niu geriau... bet dar dirbti...... o su juo baisoka konsultuotis, jis tolima gimine.. tai nepatogu trukdyt, bet kai reikia, lendu i akis
as ir tolimos gimines neturiu, kuria galeciau patrukdyti del konsultaciju
Rodyk bandymus
Turiu labai "originalu" darbeli ND man labai reikejo pasines nuotraukos, tai siandien issikepiau
Niu va.. juodam fone.Manau sita tokia padori...
ir baltam fone
niu
Papildyta:
Turiu labai "originalu" darbeli ND man labai reikejo pasines nuotraukos, tai siandien issikepiau
lauksim ND.
O as savo vaika i atelje vedziau. tai ji fotkino 25 kartus. ir tik 1 tinkama buo, bet ir ta visa su PS sutvarke
ir baltam fone
niu
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 15:16)
lauksim ND.
O as savo vaika i atelje vedziau. tai ji fotkino 25 kartus. ir tik 1 tinkama buo, bet ir ta visa su PS sutvarke
Kad ir pabandymus darai, is tiek atkreipk demesi i smulkias detales. Tarkim pirmojoje foto fono medziagele reikejo truputi patempti, istiesinti. O siaip kompoziciskai gal ir nieko - tik pati buciau kiek daugiau kaireje palikus ir desines nukirpus. Jei neiseina su nustatymais fotografuojant kol kas gauti lygu fona, kad nesimatytu islinkimu, issikisimu, pabandyk su PS levels patampyti. Tiesiog graziau ziurisi, ir prikibti maziau prie ko butu.
Antroje foto - fonas kaip ir turi buti baltas - puiku. Rankuciu buciau nenukirpus, nes virsuje erdves yra o apacioje galejo kiek daugiau buti. Veiduko spalva - i melynuma nesa.
Tiek.
Norejau dar paklausti kaip sumastei isigyti studijini apsvietima? Fotografuojant namuose nelabai juk ir reikalingas, daug naturaliau ir graziau be. (nesikabineju, tik uzklausiau )
Dar kiek del spalvu... As fotografuodama ir po to tvarkydama nuotraukas kreipiu demesi i naturalios kuno spalvos islaikyma bei akiu spalva. Dirbant su PS kartais nusidirbama ir nepastebim kaip pakeiciam net akuciu spalva... Buvau fotosesijoj karteli, fotografe buvo maciusi mano vaikio nuotraukas melynom akutem, bet deja, neisiziurejo i jas geriau, nes kaip tik pries kelias dienas jos buvo pasikeite... Ir gavom nuotraukas melynom akim, nors vaikis zaliaakis buvo.
Antroje foto - fonas kaip ir turi buti baltas - puiku. Rankuciu buciau nenukirpus, nes virsuje erdves yra o apacioje galejo kiek daugiau buti. Veiduko spalva - i melynuma nesa.
Tiek.
Norejau dar paklausti kaip sumastei isigyti studijini apsvietima? Fotografuojant namuose nelabai juk ir reikalingas, daug naturaliau ir graziau be. (nesikabineju, tik uzklausiau )
Dar kiek del spalvu... As fotografuodama ir po to tvarkydama nuotraukas kreipiu demesi i naturalios kuno spalvos islaikyma bei akiu spalva. Dirbant su PS kartais nusidirbama ir nepastebim kaip pakeiciam net akuciu spalva... Buvau fotosesijoj karteli, fotografe buvo maciusi mano vaikio nuotraukas melynom akutem, bet deja, neisiziurejo i jas geriau, nes kaip tik pries kelias dienas jos buvo pasikeite... Ir gavom nuotraukas melynom akim, nors vaikis zaliaakis buvo.