Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki
QUOTE(Abo @ 2007 10 27, 16:37)

neissigando, kad semkas atimsi? lotuliukas.gif
kaip jus isdrystat fotografut nepazystamus zmones, na tuos kurie nesitiki?
as siand issitraukiau mieste fotika tai net rankos drebet pradejo blush2.gif doh.gif
galvoju, kai prades kas varyt ko cia ziopsai, kas praso mane fotkinti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 27 spalio 2007 - 22:15
Labas vakarėlis smile.gif Klausimėlį vieną turiu: sakykit kas žinot , kaip suprast kuri nuotrauka ND laimi? peržiurėjau visus ND bet niekaip nepastebiu išskirtų nugalėtojų... o gal tikrai nepastebiu???
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 27, 21:53)
Labas vakarėlis smile.gif Klausimėlį vieną turiu: sakykit kas žinot , kaip suprast kuri nuotrauka ND laimi? peržiurėjau visus ND bet niekaip nepastebiu išskirtų nugalėtojų... o gal tikrai nepastebiu???

bent jau paskutiniame ND neisskirti. Jei gerai supratau suskaiciuojami visi gauti taskai.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 27, 21:20)
bigsmile.gif  blush2.gif

ten raudonas filtras detas.

reflektoriu naodoju, tik jis uz modeliu nugaru mastau.gif

nu tu mamuk, man tundrai paaiskink, o kam tas reflektorius uz nugaru? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 27, 22:52)
nu tu mamuk, man tundrai paaiskink, o kam tas reflektorius uz nugaru? g.gif  mirksiukas.gif

as to paties norejau uzklausti, bt kazkaip pagalvojau, gal as ko nors nesupratau..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As negaliu atsidziaugti - atsigaivinau savo PS, tai nuo pat ankstyvo ryto "darbuojuosi" biggrin.gif -tvarkau senas nuotraukas, kuriu per 3,5 menesio nemazai prisikaupe.

Ikelsiu pora kadru is atostogu:
user posted image

user posted image

Zirafa fotkinta is masinos, tai fokuso nerasta. Bet siaip, ar ziurisi ji?

O cia uzsikretusi j/b manija ir prisiziurejusi jusu graziu vaikuciu fotografiju, pameginau ir as.
user posted image

Kazkodel marskinukai lyg isdege atrodo, kai pakeiciau spalvas g.gif Ar cia tik man taip atrodo.
Gal kas galit ikelt nuoroda, kaip reikia keisti i j/b kad nuotrauka nepasidarytu plokscia? turejau, bet gi viska praradau :-(
Atsakyti
Bite maja, man pirmoji kacioko nuotrauka net labai patinka smile.gif O cia su placiakampiu fotografuota??? blush2.gif
O statuleles gerai apdirbai. Koreguotas variantas thumbup.gif

Stebukle, viskas pasakyta turbut jau apie tavo nuotraukytes...Man spalvos aki rezia, kazko nepatinka...ar tai per melyna, ar tai per ruzava. Nesuprantu g.gif Na ir visas tas margumynas- margi drabuziai, margas didziulis zaislas...man nelabai blush2.gif Is studijiniu nuotrauku man noretusi matyti kazko "svaresnio", subtilesnio...neperkrauto mirksiukas.gif

Opa, na bezdzione ir tiek biggrin.gif Zirafa patinka, tik va ryskumo trukumas, kaip sakei fokuso nerasta...Bet zirafos poza liuks, patinka thumbup.gif
Vaikiukas wub.gif Tik man norisi kazkokius trupinukus nuo veiduko nuvalyti blush2.gif Ir maikute "padegusi", tai pati pastebejai mirksiukas.gif Ir dar siek tiek apacios pakirpciau, nes matosi pirsciukai...arba cielos galunes, arba ju nereikia mirksiukas.gif 4u.gif

As atsiprasau, visu nuotrauku nepakomentuoju...ir nespeju doh.gif , ir pvz. peizazu ar miesto vaizdu net komentuoti nemoku doh.gif Pasiziuriu- arba kabina arba nelabai, o kodel net nezinau blush2.gif

Ir dar portretukas....svarstau g.gif lyg ir patinka, bet...seseliai doh.gif g.gif
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0003 s (1/4000)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 spalio 2007 - 07:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 06:28)
Ir dar portretukas....svarstau g.gif  lyg ir patinka, bet...seseliai doh.gif  g.gif 

man patink. Cia ant juosteles? zvilgsnis labai stiprus, rodos ziuri ir kiaurai permato.. Seseliai man netrukdo
Atsakyti
bitemaja, antroji apdirbta ne taip gerai kaip pirmoji žiūrisi 4u.gif bet čia ne apdirbimas kaltas, o nuo laiko nujuodęs ir su skylėmis diedukas blush2.gif man siužetas ne toks įdomus kaip pirmosios tongue.gif

stebukle, na jau margumyno didesnio būt nebegali doh.gif dėl šviesų aš lamerė, todėl nieko pasakyt negaliu, nenumanau nieko kur ir kas turi būt doh.gif

Abo, semkių gliaudytojos thumbup.gif
aš irgi po truputį įsidrąsinu svetimus fotografuot blush2.gif pakeliu kaip niekur nieko fotiką ir traukiu apsimetus tapke lotuliukas.gif
Atsakyti
Ikeliu dar trumpam viena nuotrauka. Bandymas kepti kitokias nuotraukas nei tos kurios man patinka. Bet is patirties zinau, kad tos kurios man patinka, teveliams, ateinantiems fotografuois nepatinka...
Neapsiziurejau, kad grindu linija sleiva kreiva isejo. Bet nepaisant to, kaip jums pati nuotrauka? Dariau su kitiniu objektyvu. F5 bei ISO 1600. Galvojau, kad baisesni rezultatai bus su 1600, bet visai nieko, jei fokuse nuotrauka, tai grudas nelabai ir maiso. Tik jei nors kiek sujudinta, tai gelbet nuotrauku nebeiseina...
Geras atradimas. Nors esu giliame apmastyme, kokio objektyvo man reiketu. Nes zinau, kad 50-uko man nepakanka, bet nesusigaudau kokio noreciau...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 10 28, 07:42)
Ikelsiu pora kadru is atostogu:

beždžionka kaip beždžionka. žirafa patinka, tik ne fokuse. vaikiuko kadras man patinka, tik vat apdirbimas tai nelabai. ryškumo ir švarumo trūksta. bet pats kadras man labai patiko biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 28, 08:28)
Bite maja, man pirmoji kacioko nuotrauka net labai patinka smile.gif  O cia su placiakampiu fotografuota??? blush2.gif
O statuleles gerai apdirbai. Koreguotas variantas thumbup.gif

Ir dar portretukas....svarstau g.gif  lyg ir patinka, bet...seseliai doh.gif  g.gif 

aha, ten plačiakampiu daryta. man patinka rezultatas su juo.
o portretukas mielas, bet man gal per šviesus šiek tiek g.gif o gal vertikalaus kadro norisi g.gif
kepurė vaiko labai faina thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 28, 10:10)
bitemaja, antroji apdirbta ne taip gerai kaip pirmoji žiūrisi  4u.gif bet čia ne apdirbimas kaltas, o nuo laiko nujuodęs ir su skylėmis diedukas  blush2.gif man siužetas ne toks įdomus kaip pirmosios  tongue.gif

aš irgi po truputį įsidrąsinu svetimus fotografuot  blush2.gif pakeliu kaip niekur nieko fotiką ir traukiu apsimetus tapke  lotuliukas.gif

pelkėj paskendo ta nuotrauka doh.gif nors man ji labai patinka. nežinau net kodėl mastau.gif jaučiuos neįvertinta lotuliukas.gif

o man dar vis baisu žmones fotkint unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 28, 10:56)
Ikeliu dar trumpam viena nuotrauka. Bandymas kepti kitokias nuotraukas nei tos kurios man patinka. Bet is patirties zinau, kad tos kurios man patinka, teveliams, ateinantiems fotografuois nepatinka...
Neapsiziurejau, kad grindu linija sleiva kreiva isejo. Bet nepaisant to, kaip jums pati nuotrauka? Dariau su kitiniu objektyvu. F5 bei ISO 1600. Galvojau, kad baisesni rezultatai bus su 1600, bet visai nieko, jei fokuse nuotrauka, tai grudas nelabai ir maiso. Tik jei nors kiek sujudinta, tai gelbet nuotrauku nebeiseina...
Geras atradimas. Nors esu giliame apmastyme, kokio objektyvo man reiketu. Nes zinau, kad 50-uko man nepakanka, bet nesusigaudau kokio noreciau...

kaip jūs tuos vaikus taip nufotkinat thumbup.gif nu man gražu wub.gif . patinka švarios, švelnios, natūralios spalvos.
tik nesuprantu, kaip tos grindys gavosi kreivos? mastau.gif
Atsakyti
Tik is lovos islipom, as SM isijungiau smile.gif Galvoju viena tokia busiu, vakarykstes jusu nuotraukas idemiau perziuresiu biggrin.gif kur tau - gyvenimas verda, nauju nuotrauku ideta bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti