R.Saulyte, labai grazu Ir vaikas labai grazus...
bite maja, tas katinas Kornišrekso veisles? Atsiprasau, kad ne i tema, bet seniai norejau paklausti?
as irgi norejau bandyt dalyvauti ND autoportreto temoj--kaip man prisijungti ir kur man nuotraukas imesti...gal kas i az man parasykit? aciu
Vos spėju skaityti, o laiko kažką parašyti visai nelieka. Buvo dienų šią savaitę, kai ir galva tam nebedirbo, nes kaip niekada užvirto kalnas darbų. O dar ir mažiukei dėmesio norisi skirti. Kelias foto padariau, bet galvoju tegul paguli, kad pats į jas kitomis akimis galėčiau pažiūrėti.
Rsaulytes antroji vaikiuko nuotrauka labai patiko, dėl akių gyvumo ir išraiškingumo, gerai sufokusuotos, ko manyčiau pirmoje nuotraukoje šiek tiek trūksta (kairioji akyte beveik juoda, gal čia dėl vertimo į j/b).
wyshnios atspindys patraukė dėmesį, toks švarus, teko įdėmiau pasižiūrėti, kur čia tikras pastatas, o kur atspindys .
O dėl nuotraukos vertimo į j/b, jei ne vėlu dar, norėčiau paprašyti atsiųsti foto, per sekmadienį bandyčiau ką nors padaryti, gal pavyks ir man, ką įdomaus sugalvoti (edvinas0613yahoo.com).
Rsaulytes antroji vaikiuko nuotrauka labai patiko, dėl akių gyvumo ir išraiškingumo, gerai sufokusuotos, ko manyčiau pirmoje nuotraukoje šiek tiek trūksta (kairioji akyte beveik juoda, gal čia dėl vertimo į j/b).
wyshnios atspindys patraukė dėmesį, toks švarus, teko įdėmiau pasižiūrėti, kur čia tikras pastatas, o kur atspindys .
O dėl nuotraukos vertimo į j/b, jei ne vėlu dar, norėčiau paprašyti atsiųsti foto, per sekmadienį bandyčiau ką nors padaryti, gal pavyks ir man, ką įdomaus sugalvoti (edvinas0613yahoo.com).
o kaip komentuosim naujus ND? čia nosis per ilga, tai reikėjo šonu nefotografuoti, akys per didelės, tai nereikėjo taip išversti, rinkiai ant pilvo per kelnes matosi, reikėjo liekninamųjų šortukų? tiesiog savo ND žiūrinėju ir tokios mintys kyla, bijau kad ir su kitomis tokių asociacijų nebūtų o tema slidi, nes gi save rodai, kad ir savo kokią dalį... man vėl gera nuotaika, tai nepykit
edvinai, ten mes ne jb verčiam. o aplamai iš bitėmajos nuotraukos kažką pakoreguojam kiekvienas savaip: pakadruojam, pakoreguojam kaip tik širdis geidžia, visai nebūtinai į jb. galima ir spalvotą
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 18:08)
o kaip komentuosim naujus ND? čia nosis per ilga, tai reikėjo šonu nefotografuoti, akys per didelės, tai nereikėjo taip išversti, rinkiai ant pilvo per kelnes matosi, reikėjo liekninamųjų šortukų? tiesiog savo ND žiūrinėju ir tokios mintys kyla, bijau kad ir su kitomis tokių asociacijų nebūtų o tema slidi, nes gi save rodai, kad ir savo kokią dalį... man vėl gera nuotaika, tai nepykit
Manau galim komentuoti pacia ideja, atlikima, technika, apsvietima, kompozicija. Nuo isvaizdos komentaru susilaikyciau - nebent noretusi tik pagirti.
Kudroje skesta mano nuotrauka o as taip didziavausi pries kelias valandas
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 19:26)
Manau galim komentuoti pacia ideja, atlikima, technika, apsvietima, kompozicija. Nuo isvaizdos komentaru susilaikyciau - nebent noretusi tik pagirti.
tiesiog sau labai kritiškai ir į akis galiu sakyt viską
blin viena nuotrauka su viena idėja toookia gavos, ale vat detalė įlindo kadran bereikalinga... o apkarpius dingo visas įspūdis visos dienos darbas tfu nes tik viena nuotrauka tenkino rezultatu
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 27, 19:14)
bite maja, tas katinas Kornišrekso veisles? Atsiprasau, kad ne i tema, bet seniai norejau paklausti?
aha, abu jie pas mani kornišreksai. dar norėčiau trečio katino - Peterburgo sfinkso va ten kas per grožis
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 20:08)
oi, Sansara, prajuokinai
sugalvojau šiek tiek su PS padirbėt. ar labai persistengiau?
prieš
po
šitos galiu tik po parodyt, nes per durną galvą išsaugojau ant originalo
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 18:13)
Ir, kad as pati nebuciau is tu kur saudosi tik zodziais imetu viena vakarykste nuotrauka, kuri man smagi(kam nepatinka neziurekit)
man labai patinka tik daugiau balos norėčiau matyt
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 20:00)
Na ir kad jau dedu nuotraukas, tai desiu dar Cia vis, kai atspindziu beieskodama i centra istrukau, tai fotkinau viska is eiles
Kaip jums
Kaip jums
gal reiktų nukirpt tą pastatą dešinėj. arba šiek tiek mažiau jo palikt bet šiaip labai patinka
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 21:17)
o man tai jau smalsu paziureti i kitu pakeitimus Bites nuotraukai.
turiu jau nemažai variantų. gal dar kelias diena palaukiam. ir tada sudėsiu
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 23:07)
ech, dar viena graži nuotraukėlė tik man gal šiek tiek daugiau kepurės norisi, nes dabar toks kaip ir šiek tiek užspaustas vaikiukas
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 27, 14:49)
Da vakar is MB gavau dovanu lempuciu rinkini, tai zaidziu..
kaip jums Labai nesudirbkit, as sitam skyrelyje ne naujoke
kaip jums Labai nesudirbkit, as sitam skyrelyje ne naujoke
ar čia pas mane blogai rodo, bet man spalvos tokios skaudžios skrybėlę reikėjo ryškesnę paimt, nes dabar kaip ir susilieja su tuo baltu fonu ir skrybėlės spalva nelabai graži išėjus. ir dar erdvės šiek tiek daugiau iš šonų gal šiaip visai žavingai vaikis išėjo.
QUOTE(Abo @ 2007 10 27, 16:37)
Kaip gražu parkely pas mus Rudens spalvelės
nei viena neužkabino nors tos "vargšės" neblogos tik gal kito rakurso reikėjo paieškot.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 20:53)
bitėmaja, pirmoji apdirbta man puikiai žiūrisi per mano tamsuolį, tai idealiai ir beje, labai įdomiai žiūrisi. atvirukas neblogas.
o kaip antroji? nes man tai antroji labiau patinka