Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

R.Saulyte, labai grazu 4u.gif Ir vaikas labai grazus...
bite maja, tas katinas Kornišrekso veisles? Atsiprasau, kad ne i tema, bet seniai norejau paklausti?
Atsakyti
Tai kad ta buitis labai normali, bet kažkada buvai ėdėjus su susiliejusi fonu, man labiau patiko smile.gif
Atsakyti
as irgi norejau bandyt dalyvauti ND autoportreto temoj--kaip man prisijungti ir kur man nuotraukas imesti...gal kas i az man parasykit? aciu 4u.gif
Atsakyti
Vos spėju skaityti, o laiko kažką parašyti visai nelieka. Buvo dienų šią savaitę, kai ir galva tam nebedirbo, nes kaip niekada užvirto kalnas darbų. O dar ir mažiukei dėmesio norisi skirti. Kelias foto padariau, bet galvoju tegul paguli, kad pats į jas kitomis akimis galėčiau pažiūrėti.
Rsaulytes antroji vaikiuko nuotrauka labai patiko, dėl akių gyvumo ir išraiškingumo, gerai sufokusuotos, ko manyčiau pirmoje nuotraukoje šiek tiek trūksta (kairioji akyte beveik juoda, gal čia dėl vertimo į j/b).
wyshnios atspindys patraukė dėmesį, toks švarus, teko įdėmiau pasižiūrėti, kur čia tikras pastatas, o kur atspindys lotuliukas.gif .
O dėl nuotraukos vertimo į j/b, jei ne vėlu dar, norėčiau paprašyti atsiųsti foto, per sekmadienį bandyčiau ką nors padaryti, gal pavyks ir man, ką įdomaus sugalvoti (edvinas0613yahoo.com).
Atsakyti
man pirmi du katinai patiko, tokie kosminiai... smile.gif su charakteriu abi nuotraukos.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kaip komentuosim naujus ND? čia nosis per ilga, tai reikėjo šonu nefotografuoti, akys per didelės, tai nereikėjo taip išversti, rinkiai ant pilvo per kelnes matosi, reikėjo liekninamųjų šortukų? lotuliukas.gif tiesiog savo ND žiūrinėju ir tokios mintys kyla, bijau kad ir su kitomis tokių asociacijų nebūtų lotuliukas.gif o tema slidi, nes gi save rodai, kad ir savo kokią dalį... thumbup.gif man vėl gera nuotaika, tai nepykit 4u.gif

edvinai, ten mes ne jb verčiam. o aplamai iš bitėmajos nuotraukos kažką pakoreguojam kiekvienas savaip: pakadruojam, pakoreguojam kaip tik širdis geidžia, visai nebūtinai į jb. galima ir spalvotą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 18:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kaip komentuosim naujus ND? čia nosis per ilga, tai reikėjo šonu nefotografuoti, akys per didelės, tai nereikėjo taip išversti, rinkiai ant pilvo per kelnes matosi, reikėjo liekninamųjų šortukų?  lotuliukas.gif tiesiog savo ND žiūrinėju ir tokios mintys kyla, bijau kad ir su kitomis tokių asociacijų nebūtų  lotuliukas.gif o tema slidi, nes gi save rodai, kad ir savo kokią dalį...  thumbup.gif man vėl gera nuotaika, tai nepykit  4u.gif

Manau galim komentuoti pacia ideja, atlikima, technika, apsvietima, kompozicija. Nuo isvaizdos komentaru susilaikyciau - nebent noretusi tik pagirti.

lotuliukas.gif Kudroje skesta mano nuotrauka lotuliukas.gif o as taip didziavausi pries kelias valandas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 spalio 2007 - 19:34
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 19:26)
Manau galim komentuoti pacia ideja, atlikima, technika, apsvietima, kompozicija. Nuo isvaizdos komentaru susilaikyciau - nebent noretusi tik pagirti.
lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
tiesiog sau labai kritiškai ir į akis galiu sakyt viską lotuliukas.gif
blin viena nuotrauka su viena idėja toookia gavos, ale vat detalė įlindo kadran bereikalinga... o apkarpius dingo visas įspūdis doh.gif visos dienos darbas tfu smile.gif nes tik viena nuotrauka tenkino rezultatu doh.gif
Atsakyti
o man atrodo uzvedziau tema, bet pati liksiu "uz borto". jokio noro saves fotografuoti, nors ideju yra... Na bet ir laiko dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 27, 19:14)
bite maja, tas katinas Kornišrekso veisles? Atsiprasau, kad ne i tema, bet seniai norejau paklausti?

aha, abu jie pas mani kornišreksai. dar norėčiau trečio katino - Peterburgo sfinkso wub.gif va ten kas per grožis wub.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 20:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kaip komentuosim naujus ND? čia nosis per ilga, tai reikėjo šonu nefotografuoti, akys per didelės, tai nereikėjo taip išversti, rinkiai ant pilvo per kelnes matosi, reikėjo liekninamųjų šortukų?  lotuliukas.gif tiesiog savo ND žiūrinėju ir tokios mintys kyla, bijau kad ir su kitomis tokių asociacijų nebūtų  lotuliukas.gif o tema slidi, nes gi save rodai, kad ir savo kokią dalį...  thumbup.gif man vėl gera nuotaika, tai nepykit  4u.gif

oi, Sansara, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sugalvojau šiek tiek su PS padirbėt. ar labai persistengiau? unsure.gif
prieš
user posted image
po
user posted image

šitos galiu tik po parodyt, nes per durną galvą išsaugojau ant originalo doh.gif
user posted image
Atsakyti
bitėmaja, pirmoji apdirbta man puikiai žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif per mano tamsuolį, tai idealiai thumbup.gif ir beje, labai įdomiai žiūrisi. atvirukas neblogas.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 18:13)
Ir, kad as pati nebuciau is tu kur saudosi tik zodziais biggrin.gif  imetu viena vakarykste nuotrauka, kuri man smagi(kam nepatinka neziurekit) bigsmile.gif

man labai patinka thumbup.gif tik daugiau balos norėčiau matyt g.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 20:00)
Na ir kad jau dedu nuotraukas, tai desiu dar biggrin.gif Cia vis, kai atspindziu beieskodama i centra istrukau, tai fotkinau viska is eiles  doh.gif
Kaip jums g.gif

gal reiktų nukirpt tą pastatą dešinėj. arba šiek tiek mažiau jo palikt g.gif bet šiaip labai patinka thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 21:17)
o man tai jau smalsu paziureti i kitu pakeitimus Bites nuotraukai.

turiu jau nemažai variantų. gal dar kelias diena palaukiam. ir tada sudėsiu mirksiukas.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 23:07)
dar viena is vakarykstes serijos. cia jau lyg normaliau su sviesumu/tamsumu:

ech, dar viena graži nuotraukėlė thumbup.gif tik man gal šiek tiek daugiau kepurės norisi, nes dabar toks kaip ir šiek tiek užspaustas vaikiukas g.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 27, 14:49)
Da vakar is MB gavau dovanu lempuciu rinkini, tai zaidziu..
kaip jums smile.gif Labai nesudirbkit, as sitam skyrelyje ne naujoke hihihi.gif

ar čia pas mane blogai rodo, bet man spalvos tokios skaudžios g.gif skrybėlę reikėjo ryškesnę paimt, nes dabar kaip ir susilieja su tuo baltu fonu ir skrybėlės spalva nelabai graži išėjus. ir dar erdvės šiek tiek daugiau iš šonų gal g.gif šiaip visai žavingai vaikis išėjo.

QUOTE(Abo @ 2007 10 27, 16:37)
Kaip gražu parkely pas mus  wub.gif Rudens spalvelės

nei viena neužkabino unsure.gif nors tos "vargšės" neblogos biggrin.gif tik gal kito rakurso reikėjo paieškot.

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 20:53)
bitėmaja, pirmoji apdirbta man puikiai žiūrisi  thumbup.gif  thumbup.gif per mano tamsuolį, tai idealiai  thumbup.gif ir beje, labai įdomiai žiūrisi. atvirukas neblogas.

o kaip antroji? nes man tai antroji labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti