Atsilikus as biski nuo jusu...
Da vakar is MB gavau dovanu lempuciu rinkini, tai zaidziu..
kaip jums Labai nesudirbkit, as sitam skyrelyje ne naujoke
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 14:39)
niu kadangi esu tinginė/natūralistė/nemokanti dažytis, tai man tokių problemų nėr be to galima gi įvaizdį susikurt kokį nori
aš per atostogas skaičiau knygą apie A.Aleksandravičių. vieną geriausių šiandieninių fotoportretistų... o prieš tai varčiau jo darbų albumą, tai prisižiūrėjau tokių idomių/žavingų/netikėtų portretų kad žmogų gali parodyt 10001 būdu ir nebūtinai tai tas įvaizdis, kuris gaubia žmogų gyvenime ir nebūtinai toks, kaip pažįsta artimieji su chalatu, tapkėm, bigudukais ir samčiu kuo ne puikus įvaizdis be makiažo ir atitiktų nuotaiką be vyro, kai nenori puoštis
aš per atostogas skaičiau knygą apie A.Aleksandravičių. vieną geriausių šiandieninių fotoportretistų... o prieš tai varčiau jo darbų albumą, tai prisižiūrėjau tokių idomių/žavingų/netikėtų portretų kad žmogų gali parodyt 10001 būdu ir nebūtinai tai tas įvaizdis, kuris gaubia žmogų gyvenime ir nebūtinai toks, kaip pažįsta artimieji su chalatu, tapkėm, bigudukais ir samčiu kuo ne puikus įvaizdis be makiažo ir atitiktų nuotaiką be vyro, kai nenori puoštis
bet paciai saves tokios matyt nesinori kazko o sitas canon velnias visus odos nelygumus pastebi bandziau ryte kazka daryt, ale pati sau nepatinku tokia ir tiek..pudros reikia akys irgi raudonos, cia jau neuzmaskuosi, su PS gal..bet nemoku dar
as irgi makiazo darytis nemoku, nors gal ir gerai kad nemoku
Del autoportretu... Kazkuri laika dariau tik juos. Gal apie pusantru metu - maziaus nebuvo, norinciu fotografuotis taip pat. Tai eksperimentavau. Turiu pripazinti, labai idomi fotografijos sritis tie autoportretai.
Kaip ir visada, svarbiausia tureti pagindine ideja, apmastyti eiga ir pirmyn
Stebukle - tudijines sviesites gavai dovanu? Man spalvos nelabai, ir tas geltonumas.... Akutese vos vos matosi baltas taskelis. Kaip sustatei lempas?As dazniausiai statydavau vaiko lygyje, kad gerai apsviestu.
Nesupykit niekas, kas naudoja sia detale - bet asmeniskai, kaip man nepatinka kailiukas, naudojamas kaip fonas... Bet cia tik man asm. Ka jau darysi..
Del autoportretu... Kazkuri laika dariau tik juos. Gal apie pusantru metu - maziaus nebuvo, norinciu fotografuotis taip pat. Tai eksperimentavau. Turiu pripazinti, labai idomi fotografijos sritis tie autoportretai.
Kaip ir visada, svarbiausia tureti pagindine ideja, apmastyti eiga ir pirmyn
Stebukle - tudijines sviesites gavai dovanu? Man spalvos nelabai, ir tas geltonumas.... Akutese vos vos matosi baltas taskelis. Kaip sustatei lempas?As dazniausiai statydavau vaiko lygyje, kad gerai apsviestu.
Nesupykit niekas, kas naudoja sia detale - bet asmeniskai, kaip man nepatinka kailiukas, naudojamas kaip fonas... Bet cia tik man asm. Ka jau darysi..
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 16:06)
aha O kas su spalvom? Ten detas geltonas filtras. Bet vakar viena filtra islydziau
fono apsvietejes vaiko ugio aukstyje, sviesos skaidytojas mano ugio aukstyje. Anksciau turejau ir turiu skecius, tai skiriasi man ju isdeliojimas.
Gal blogai isdeliojai apsvietima?
Man kailiukas tinka, bet ... jau kicas pasidare.
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 16:30)
Stebukle, avataro nuotraukoje geriau matosi. Tai man pats geltonas filtras nepatinka. Grozio asmeniskai man nepriduoda. O efektas, lig blogai nureguliuotas WB.
Atsiprasau, kad negiriu. Bet manau kai susidraugausi su sviesom, nustebinsi mus
Atsiprasau, kad negiriu. Bet manau kai susidraugausi su sviesom, nustebinsi mus
as cia ir ateinu patarimu o ne liaupsiu Gi mokausi O nuotrauka netvarkyta, tik kirpta. tvarkymo programu neturiu sitam kompe nei vienos.....
Nors WB mano kompas rodo normaliai
O kaip tu susistacius lempas Atstumas? Kampas?
nes sketukus jau buvau ivaldzius... o su sitom sviesytem tik 2 val. dirbau
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 27, 13:34)
O kaip tu susistacius lempas Atstumas? Kampas?
as senokai su studijinem fotografavau Teko ilgokai padirbeti, bet rezultatai manes nezavi As uz naturalu apvietima
O siaip, savu laiku pasibandydavau pries kiekviena fotosesija. Juk priklauso ir nuo fono spalvos. Ten kur dirbau, patalpos buvo nedideles, tai viena nukreipdavau i lubas, kita i modeliuka. Naudodavau reflektorius: priesingoje puseje nei lempa, kuria nukeipdavau i modeli, bei centre - priesais modeli.
Tikiu, kad WB normaliai pas tave rodo. Minejau tik, kad tas geltonas filtras, kuri naudojai, sitoki efekta duoda.
Bet velgi - tik mano nuomone. O ji nelabai jau kokia - nes as tik uz naturalu apsvietima
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 16:38)
as senokai su studijinem fotografavau Teko ilgokai padirbeti, bet rezultatai manes nezavi As uz naturalu apvietima
O siaip, savu laiku pasibandydavau pries kiekviena fotosesija. Juk priklauso ir nuo fono spalvos. Ten kur dirbau, patalpos buvo nedideles, tai viena nukreipdavau i lubas, kita i modeliuka. Naudodavau reflektorius: priesingoje puseje nei lempa, kuria nukeipdavau i modeli, bei centre - priesais modeli.
Tikiu, kad WB normaliai pas tave rodo. Minejau tik, kad tas geltonas filtras, kuri naudojai, sitoki efekta duoda.
Bet velgi - tik mano nuomone. O ji nelabai jau kokia - nes as tik uz naturalu apsvietima
o reflektoriu nuo zmogaus kokiu atstumu dejai?
Man irgi naturalus apsvietimas yra naturalus, o va su tokiu reikia dar mokintis.. nu mokinsiuos dar reikia PS prisijaukint
Stebukle, as dar mazinciau apsvietimo intensyvuma
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 27, 17:24)
Stebukle, as dar mazinciau apsvietimo intensyvuma
rengiu vaikus ir tysiu fotografuotis ech... kad mane kas pafotografuotu