Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 21, 22:51)

labai super pirmos 2 nuotraukos- pirma kaip is pasakos, siuzetas gan daznas- bet rezultatas puikus.

Antroje mane pakerejo apsarmojus zole- gavosi lyg koks audinio rastas, labai grazios spalvos, biski Klevo lapo ismesciau palikciau daugiau zolytes fakturos.
super..

Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 21, 22:51)

dar kart paziurejau- nekeisciau nieko- viskas labai labai super smile.gif
Atsakyti
rsaulyte, turiu tokį CD iš senų laikų su nuotraukomis gyvūnų, metų laikų, tai tokių nuotraukų ten apstu blush2.gif kokybė puiki, ale siužetas tiek dažnas, kad net neįdomu blush2.gif
bet čia klasika, kaip ir su lašais iš krano - visi pabando mirksiukas.gif

E0lina, labai švelni nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 21, 23:31)
rsaulyte,
Su lapais visa žiema atrodo  biggrin.gif (pirmoj nuotraukoj pagalvojau, kad man labiau norėtųsi kad lapas kitoj pusėj būtų tokia pat padėtim  ax.gif , o ratas - jis čia kaip fotografuotas kad taip gavosi? Juk jis greit nesisuka, ar sukasi?  unsure.gif

ratas sukasi, tik is leto. o per 20 sekundziu taip ir gaunasi mirksiukas.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 10 22, 08:28)
oi, tas pirmas lapas tai labai  thumbup.gif antras kažkaip nesižiūri. gal kad per vidurį  g.gif
o ratai tai irgi labai čiki  thumbup.gif tik gal nuklonuočiau tuos šviestuvus  ax.gif dėmesį šiek tiek blaško.

apie sviestuvus ta pati pagalvojau g.gif
o antra man paciai kazko patinka ax.gif ta zolyte tokia idomi man.. o kokia idomesne kompozicija tikriausiai butu galima sumastyt.
QUOTE(astaxa @ 2007 10 22, 10:43)
Antroje mane pakerejo apsarmojus zole- gavosi lyg koks audinio rastas, labai grazios spalvos..

aha, mane taip pat blush2.gif
QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 11:31)
rsaulyte, turiu tokį CD iš senų laikų su nuotraukomis gyvūnų, metų laikų, tai tokių nuotraukų ten apstu  blush2.gif kokybė puiki, ale siužetas tiek dažnas, kad net neįdomu  blush2.gif
bet čia klasika, kaip ir su lašais iš krano - visi pabando  mirksiukas.gif

jooo biggrin.gif o pabandyt vis tiek norisi..
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 22, 09:52)
Ir nuotrauka kritikai.

horizontas kreivas ir dangus beveik susiliejęs su jūra, man labai trūksta ryškumo, įtarimas, kad j/b buvo versta todėl, kad dangus buvo baltas g.gif niu kažkaip nekabina šita nuotrauka ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 22, 10:37)
Aš irgi puoliau šerkšną fotkinti smile.gif

na, žinai, patinka. tik gal šiek tiek šarpo užmest reikėtų.

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 22, 11:53)
jooo biggrin.gif o pabandyt vis tiek norisi..

aš ir bandysiu, kai pas mus bus biggrin.gif Sansara, galėsi vėl bumbėt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 22 spalio 2007 - 11:01
QUOTE(bite maja @ 2007 10 22, 12:00)
aš ir bandysiu, kai pas mus bus  biggrin.gif  Sansara, galėsi vėl bumbėt  tongue.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Elina, man irgi ten sharpo truksta. o siaip, man graziai mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 spalio 2007 - 11:04
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 22, 11:53)
o antra man paciai kazko patinka  ax.gif  ta zolyte tokia idomi man.. o kokia idomesne kompozicija tikriausiai butu galima sumastyt.

dar be to lapo visai neblogai turėtų atrodyt g.gif
Atsakyti
Ir aš noriu turėti šerkšną savo archyve. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 22, 12:02)
dar be to lapo visai neblogai turėtų atrodyt  g.gif

bandziau. tada per vienodai viskas. truksta kazko. akcenciuko smile.gif uztai ta lapa prigriebiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 21, 20:45)
ne nicon, o NIKON

nenusibodo registruotis?

Geras pastebėjimas laugh.gif
Bet matosi, kad nesėdi "bendraminciuose" ar kituose plapaluose biggrin.gif Ten visi "registruojasi" kai sukuriama nauja tema ir pirmaspuslapis būna vien dėkojimai už naują temą ir pan. biggrin.gif (bet šitokio registravimosi aš irgi nesuprantu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 22, 11:00)
aš ir bandysiu, kai pas mus bus  biggrin.gif  Sansara, galėsi vėl bumbėt  tongue.gif

jau repetuoju BUM BUM lotuliukas.gif
Atsakyti
Eisiu pasitampyt po gamtą pafotkint, atsidžiaugt negaliu, nes manęs nugaros skausmai nebekamuoja yahoo.gif (nu kamuoja, bet ne taip kaip buvo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 21, 20:51)

ryte salna buvo, tai begau lauk, kol nenutirpo:

user posted image

Kaip gražu wub.gif

Žiūriu ir negaliu atsigrožėti smile.gif Labai gera nuotrauka,tokią įsirėminti ir ant sienos kabinti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti