Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bandziau pagauti ir as savo zuiki... Prasau komentaru

Ciburaska: man truksta "catchlights"--sviesos atspindziu vienoj akytej, trukdo kazkoks rastas desinej skecio...geriau butu pasukus kad tik juodaas sketis butu, ir manau kad zavingesne nuotrauka butu j/b.
Portretas, man toks rakursas nepatinka. Kazkaip keista veido forma gaunasi imant foto is apacios--mandrai atrodo. Dar makausis nukirstas.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 26, 20:15)

Tai irgi savotiškas autoportretas būtų  bigsmile.gif Vampyriškas maniakiškas  ax.gif

jei maniakizmas būtų bent kiek man būdingas, tai palikus būčiau lotuliukas.gif dabar tenorėjau savo išverstų liūdnų akių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytas. noriu miego (nors išsimiegojau, ale dar nepatrukdytų), nenoriu pradėt dienos schmoll.gif na koks čia 6dienis, kai vyras darbe? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 00:23)
(ne i tema - Nendre, as vis bandau iziureti kiek ten tas peliukinas dantu turi, kad taip inirtingai valosi  lotuliukas.gif  )

dantų jis nebeturi, vargšas, tikriausiai jau nubrūžino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 26, 22:36)
Puriena6, o ar vertėjo į tuos pradedančiuosius eiti? g.gif

Vertėjo vertėjo. Matai, kai tau dėsto profesionalas, tai visokių niuansų sužinai, ko tau negalėtų papasakoti mėgėjas. Bet mano nuomonė irgi labai subjektyvi, nes gal tu daugiau patirties turi fotografijoje, nei aš. Tai jau vistik pati turi nuspręsti.
Atsakyti
Labai patiko rsaulytes maziuko nuotraukos, nu bet ir israiskingas thumbup.gif

Sansaros vaikio foto viskas ten tvarkoj su spalvom, patinka tas ryskumas thumbup.gif mano mazius paziurejo i ta foto, sako duduuuuti (aidutis) biggrin.gif

Dar ispudi paliko purienos paukscio zymes thumbup.gif jau cia galima i mena pretenduoti mirksiukas.gif

dabar mano foto su nauju fotiku, kuri man patinka
ka galvojat apie tas seilytes? man tai grazu, zinau kad dygsta dantukai, bet gal truputi neestetiska??idejai i pelke, dabar galvoju gal be reikalo g.gif
Papildyta:
tik db pastebejau kad tik viena kaire akyte fokuse doh.gif ai doh.gif

isemiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 27 spalio 2007 - 11:22
Latoya, as pati irgi daznai susiduriu su tuo klausimu, estetiska tai ar ne. Ir dazniausiai tokiu nuotrauku kur labai daug seilyciu nededu. Maniskis irgi labai daug seilejasi, ir tikrai butu nemazai geru nuotrauku, bet.....

Ciburaska, as buciau nerisusi kasyciu, o iskedenusi plaukucius..... rolleyes.gif Labai grazi tavo dukryte.

Ca_girl, as kazkaip siandien nenusiteikusi kabinetis smile.gif man visai nekliuna tai kad nesimato vaidukas vaiko. Labai grazios spalvos ir judesys smile.gif

Rsaulyte, tavo lelius nepakartojamas nuotraukose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 27 spalio 2007 - 11:15
aaaaaaaaa, Latoya nematau nuotraukos nei cia nei Pelkej sad.gif

Ciburaska - frazute tavo dukruze!!
Apie nuotraukas... Pirma - nuosirdi, bet apsvietimo kitokio noretusi.
Antroje/trecioje - netrukdo man nukirptas pakausis. Spalvota ziurisi geriau. Rimtuole.
As asmeniskai stengiuosi nefotografuoti vaikiuku (apskritai zmoniu) is apacios... Tik retkarciais man patinka rezultatai... Bet tai nieko nekeicia smile.gif kas man patinka nebutinai kitiem turi patikti smile.gif
Atsakyti
latoya, jo. rašiau, bet mažius perkrovė kompą, kad seilytės tai mažiausia problema mirksiukas.gif nes tik kairė akytė buvo fokuse, o visas veidukas ne... ir truputį šviesoka atrodė nuotrauka g.gif bet jau pradedu įtarti kad kitas mano monitorius truputuką per šviesus doh.gif dėkui už pagyrimą mano zuikio nuotraukai 4u.gif

užsikabliavau ant ND temos thumbup.gif norisi dar ir dar ir dar save įamžint taip kaip aš pati to noriu lotuliukas.gif stengiuosi su RAW kariaut, bent jau namų sąlygomis, kai turi laiko, turi galimybę pakartot ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 spalio 2007 - 12:45
QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 09:00)
jei maniakizmas būtų bent kiek man būdingas, tai palikus būčiau  lotuliukas.gif dabar tenorėjau savo išverstų liūdnų akių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano autoportretui, tai įtariu, tiktų vampyriškos raudonos akys. Nes jau neprisimenu, kiek metų jos tokios... Nuo naktinėjimų, ištisinio sėdėjimo prie kompo, knygų skaitymo prietemoj, linzių... ax.gif Tiesiog atspindėtų mano gyvenimo būdą hihihi.gif

O šiaip tai kol kas jokių minčių dėl ND neturiu unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus, pastebejimus 4u.gif Yra peno pamastymams, kaip daryti geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 27, 13:41)
aaaaaaaaa, Latoya nematau nuotraukos nei cia nei Pelkej sad.gif

neverta demesio smile.gif

pamirsau pagirti tavo kukulaki doh.gif nuostabios akys r nuotrauka be priekaistu...man irgi labai jaukiai tas zandukas atrodo nuguletas wub.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 27, 13:43)
latoya, jo. rašiau, bet mažius perkrovė kompą, kad seilytės tai mažiausia problema  mirksiukas.gif nes tik kairė akytė buvo fokuse, o visas veidukas ne... ir truputį šviesoka atrodė nuotrauka  g.gif bet jau pradedu įtarti kad kitas mano monitorius truputuką per šviesus  doh.gif dėkui už pagyrimą mano zuikio nuotraukai  4u.gif

aciu uz kritika, akyte pati pastebejau smile.gif

o del autoportreto tai kazkaip dar neatrandu saves g.gif reikia gi ir makiaza sioki toki darytis...vyras darbe (ziuriu ne mano vienos verysad.gif ) nesinori puostis...

nepamenu db kieno ten vaikis fotika atimineja g.gif pas mus tas pats doh.gif pacanai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 27, 13:22)
o del autoportreto tai kazkaip dar neatrandu saves g.gif reikia gi ir makiaza sioki toki darytis...vyras darbe (ziuriu ne mano vienos verysad.gif ) nesinori puostis...

lotuliukas.gif niu kadangi esu tinginė/natūralistė/nemokanti dažytis, tai man tokių problemų nėr blush2.gif be to galima gi įvaizdį susikurt kokį nori mirksiukas.gif
aš per atostogas skaičiau knygą apie A.Aleksandravičių. vieną geriausių šiandieninių fotoportretistų... o prieš tai varčiau jo darbų albumą, tai prisižiūrėjau tokių idomių/žavingų/netikėtų portretų thumbup.gif kad žmogų gali parodyt 10001 būdu ir nebūtinai tai tas įvaizdis, kuris gaubia žmogų gyvenime ir nebūtinai toks, kaip pažįsta artimieji mirksiukas.gif su chalatu, tapkėm, bigudukais ir samčiu mirksiukas.gif kuo ne puikus įvaizdis be makiažo thumbup.gif ir atitiktų nuotaiką be vyro, kai nenori puoštis cool.gif

Atsakyti