Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

CAgirl: nzn, ka kiti pakomentavo, bet as visad komentuoju neskaicius kitu nuomones (kad nebuciau pavesta kitu), tik rasau kas man i aki iskart krenta kaip pamatau:
Pirma man norisi matyti israiska berniuko pasislepusiu veiduku. Antra kodel taip centriniai fotkinai, noretusi biski nuo kaires puses nukirsti. Spalvos labai mielos ir naturalios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:18)
Ir tu visiskai teisi drinks_cheers.gif Zuzu suklydo tongue.gif

O del konkurso.. Nu ti gis cia ne atspindys unsure.gif  biggrin.gif

sokiai.gif
kaip as galvojau kad ten atspindys g.gif turbut kazkur mintys plaukiojo kai rasiau doh.gif
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 20:17)

o man tai jau smalsu paziureti i kitu pakeitimus Bites nuotraukai.

patikek kaip man smalsu bigsmile.gif idomu kada pamatysim g.gif gal neverta laukt tu 2 savaiciu,aaaa ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Desiree, c-girl, labai patinka jusu darbai!! wub.gif

ir vis nauju laukiu bigsmile.gif

tiesa, c-girl, kaip jau kiti minejo, man irgi mazylio veiduka norisi matyt. visa kita - super thumbup.gif

wyshnia , man tavo kontrastai architekturiniai labai maloniai ziurisi. dar paantrinsiu Degutei - gal tikrai be to krastinio pastato desinej geriau butu g.gif

ir dekoju uz komentarus maniskiui. vadinas, is tikro ten tamsoka g.gif

dar viena is vakarykstes serijos. cia jau lyg normaliau su sviesumu/tamsumu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 10 26, 22:27)
patikek kaip man smalsu bigsmile.gif idomu kada pamatysim g.gif gal neverta laukt tu 2 savaiciu,aaaa ax.gif  biggrin.gif

reikia, reikia... bent iki savaitės vidurio, nes aš dar nepadariau, o norėčiau pabandyti bigsmile.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 23:07)
dar viena is vakarykstes serijos. cia jau lyg normaliau su sviesumu/tamsumu:

user posted image

jetau, nu tavo nuotraukos tokios... tokios TIKROS! Nuo-sta-bu! Negaliu atsižiūrėti user posted image
Atsakyti
Puriena6, o ar vertėjo į tuos pradedančiuosius eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 23:07)

NUOSTABU thumbup.gif
Atsakyti
Wyshnia, rodos tu klausei, fotografuoju su Canon 50-uku, visada prie f1,8

o man tai jau smalsu paziureti i kitu pakeitimus Bites nuotraukai.

aciukas uz atsakyma - vadinasi musu namai fonui netinkami doh.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 22:07)
wyshnia , man tavo kontrastai architekturiniai labai maloniai ziurisi. dar paantrinsiu Degutei - gal tikrai be to krastinio pastato desinej geriau butu g.gif
ir dekoju uz komentarus maniskiui. vadinas, is tikro ten tamsoka g.gif

na man ji nebuvo per tamsi unsure.gif si taip pat labai miela wub.gif

o del tu pastatu tai acius uz kritika - as tik mokinuosi juos pamatyti. Bandziau ir be to pastato desnej, bet tada ta nuotrauka virsta i sona g.gif
Atsakyti
Rsaulyte - valgyti nori mazulis smile.gif Geras kadras, labai mielas vaikutis
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 22:20)
aciukas uz atsakyma - vadinasi musu namai fonui netinkami doh.gif

Prasom pafotografuoti namus, nuspresim ar tinkami fonui mirksiukas.gif

(ne i tema - Nendre, as vis bandau iziureti kiek ten tas peliukinas dantu turi, kad taip inirtingai valosi lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 23:24
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:00)

Labai gerai net, patinka pasirinktas kampas thumbup.gif

Wyshnia, rodos tu klausei, fotografuoju su Canon 50-uku, visada prie f1,8

Desiree, prasau papasakoti kaip fokusuoji, kad abi akys visada fokuse buna ax.gif Man fotografuojant su f1,8 laaabai sunku abi akis ryskias gauti g.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 26, 21:07)
Antra kodel taip centriniai fotkinai, noretusi biski nuo kaires puses nukirsti.

Na paziurejus geriau matosi, kad nera taip ir centre ax.gif Bet sutinku su visais komentuojanciais, kad gal siek tiek noretusi kaires nuimti. Del mazojo veiduko irgi sutinku.
Aciu uz nuomones 4u.gif
Jie ten vazinejosi, stumdesi pirmyn atgal, ir istrige, uzbouksave buvo ir t.t. ir pan. Mes gal 20 min. toj baloj praleidom doh.gif Yra tokio dziaugsmo salia musu namu biggrin.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 22:07)
Desiree, c-girl, labai patinka jusu darbai!!  wub.gif

Malonu 4u.gif As ta pati galiu pasakyti apie rsaulyte ir Desiree ir wyshniuka wub.gif
Paskutines rsaulytes ir Desiree nuotraukos is "koto verciancios" biggrin.gif Kritikos 0 tongue.gif Noredama nezinociau prie ko "prikibti" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 22:27)
Desiree, prasau papasakoti kaip fokusuoji, kad abi akys visada fokuse buna ax.gif  Man fotografuojant su f1,8 laaabai sunku abi akis ryskias gauti g.gif

kad normaliai fokusuoju atrodo. f1,8 naudoju visada, nes man labai patinka visiskai isplaukes fonas. Bet minusu tame yra - puse nuotrauku ne fokuse. Kadrus juk reikia gaudyti,vaikas ramiai nepasedi. Bet jei jau sufokusuota gerai, tai tada isties laaaaaaaaabai liuks atrodo.
O dar naivuoliskai tikejau, kad sugebesiu rankiniu budu sufokusuoti, tai pradzioje pirkau adaptoriu, nes turiu superini Zeiss 50-uka. Tai is 100 nuotrauku 1-a gal tik susifokusavo lotuliukas.gif Bet DOF tai nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 23:38)
kad normaliai fokusuoju atrodo. f1,8 naudoju visada, nes man labai patinka visiskai isplaukes fonas. Bet minusu tame yra - puse nuotrauku ne fokuse. Kadrus juk reikia gaudyti,vaikas ramiai nepasedi. Bet jei jau sufokusuota gerai, tai tada isties laaaaaaaaabai liuks atrodo. 
O dar naivuoliskai tikejau, kad sugebesiu rankiniu budu sufokusuoti, tai pradzioje pirkau adaptoriu, nes turiu superini Zeiss 50-uka. Tai is 100 nuotrauku 1-a gal tik susifokusavo  lotuliukas.gif  Bet DOF tai nuostabus.

Pas mane panasi situacija su auto fokusu doh.gif f1.8 - va kodi jumi taip gerai su fonu gaunasi. Zodziu mumi treniruotis treniruotis ir dar karta treniruotis biggrin.gif

Tiesa, mano mazius, pamates, kad ji fotografuoju, bega prie manes ir bando atimti fotoaparata... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 27 spalio 2007 - 00:04
Kiek nauju ir geru darbeliu thumbup.gif
Desiree, c-girl, rsaulyte (ypac kur alkanas vaikas smile.gif ) labai grazus ir gyvi vaiku portretai thumbup.gif wub.gif

vysnia, labai idomiai ziurisi pastatai bigsmile.gif

Bandziau pagauti ir as savo zuiki... Prasau komentaru

Sketis

user posted image
Sulauzem vargsa sketi bepozuodamos doh.gif

Portretukas

Gaila, kad nukandom pakausi, labai jau greita mergina, bet man grazu. Ka jus manot?

user posted image

O gal J/B?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 27, 00:02)
Tiesa, mano mazius, pamates, kad ji fotografuoju, bega prie manes ir bando atimti fotoaparata...  doh.gif

O mano protestuoja rekdama (su fotiku konkuruoja del demesio tongue.gif ), rankyte bando uzdengti objektyva arba slepiasi tongue.gif Igriso amziais mamka lakstanti su fotiku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 23:38)

as tiek mazai nedarau, darau f2,8 -3.2 ir tai ne visada pagaunu fokusa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 20:41)
Na štai, šiandien ką prikepėm :

Patiko thumbup.gif Ypac antra ir trecia thumbup.gif Gal antroje labiau noretusi modelio tokios pat israiskos kaip ir nuotraukoje (o jei akiniu forma sutaptu, butu idealu) rolleyes.gif O trecioje panaikinciau tokias detales kaip galerijos paveikslo uzraso lentele, ant zemes kazkas ten dar metosi... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 13:13)
Čia vakar tokią keistą nuotrauką padariau. Į langą kažkada buvo atsimušęs vargšas paukštis. Tai dabar tą jo žymę apšvietė saulė. O aš įamžinau. Kaip jums?

blink.gif Na ir isimurijo paukstelis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 19:55)
dėl rezultato... aišku, būtų visai įdomu pasižiūrėt, bet jei nesigaus, tai nesigaus. čia neprivaloma....

Bite maja, o man gali atsiusti? Noriu ir as pabandyti.
justi_sev@yahoo.com

QUOTE(inc @ 2007 10 26, 10:33)
noriu kelias nuotraukas jums parodyti. na ir komentaro vieno kito

Labiausiai patiko trecioji wub.gif Kabina. Del pagrindo apsvietimo sutinku, kad butu geriau...
Pirmoji ir antroji grazios, kompozcijos atzvilgiu teisingos, tvarkingai atliktos, bet nekabina...
Papildyta:
Ar teisingai supratau? Nauju ND tema - autopotretas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 27 spalio 2007 - 02:24