Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gus @ 2007 10 26, 19:12)
mastau.gif as galvoju kad prie Tower brigde`o,ir antra nuotrauka is ten rolleyes.gif Wyshnia,man sita  thumbup.gif kodel jos nedejai i konkursa g.gif

Ir tu visiskai teisi drinks_cheers.gif Zuzu suklydo tongue.gif

O del konkurso.. Nu ti gis cia ne atspindys unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 12:56)
dar ikraunu vakarykste nuotrauka:

user posted image

ne per tamsi? kazko sunkiai man sekesi nureguliuot g.gif

dar pastebejau toki dalyka.. jau ir anskciau buvo, bet vakar ypatingai nervino. photoshope nustatau sviesuma, kontrasta normalu, issaugau nuotrauka. po to atsidarau ta nuotrauka nebe photoshope, ir man ji gerokai tamsesne unsure.gif  kodel cia taip? ka tureciau daryt?

foto lb graži, tavo vaikiukas išraiškingas thumbup.gif wub.gif gal vos tamsoka. Bet visumoje - lblb liuks wub.gif
Dėl ps, pas mane ta pati problema.. ir jau seniai (tikrai žinau, kad buvo laikas, kai tokių bajerių nebuvo)

QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 14:58)
user posted image

o jum taip nebuna, kad ziuri ziuri i nuotrauka, ir daryk ka nori - juostelinis kadras, ne skaitmeninis. Sita vat tarkim, butu faina ant Kodak- Trix juosteles... Grudas savo sarmo prideda

lb graži nuotrauka, ir pritariu - tikrai atrodo, kad juostelėje įamžintas wub.gif tokios akys, blakstienos flirt.gif ir žavingas numiegotas skruostukas heart.gif

C-Girl, faina, spalvinga, man patinka, kad vaikai įsijautę : vienas laikosi įsikibęs, kitas bando išvairuoti biggrin.gif thumbup.gif

Wyshnia, įdomiai žiūrisi dviejų laikmečių architektūra. Patinka kampas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 26 spalio 2007 - 19:35
Puriena , man gal kontrasto truputi daugiau noretusi, bet siaip tai idomu... (o jis mire? itariu, kad taip unsure.gif )

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:31)
Puriena , man gal kontrasto truputi daugiau noretusi, bet siaip tai idomu... (o jis mire? itariu, kad taip unsure.gif )

Kontrasto reik, tikrai drinks_cheers.gif
Wyshnia, nemačiau kas ir kaip. Radau tik atspaudą. Ne kartą esu radus, kai langus išsivalau. Bet kiek girdėjau, kad neišgyvena jie po tokių avarijų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 spalio 2007 - 20:11
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 12:56)

Labai žavinga ax.gif Labai labai rolleyes.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 14:13)

Oho blink.gif Kalė į stiklą turbūt lb stipriai, kad net sparnų kontūrai liko unsure.gif
Savotiškai įdomi nuotrauka.

QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 14:58)

Ir vėl nieko pakomentuot negaliu... Tik tyliai pasvajot, kad ir aš noriu tokių fotkių... Labai išraiškinga rolleyes.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 15:28)
kaip siaubiako nuotraukos gavosi  lotuliukas.gif tai ištryniau, kad jūsų negasdinti  doh.gif reik išvadas daryt  cool.gif

Tai irgi savotiškas autoportretas būtų bigsmile.gif Vampyriškas maniakiškas ax.gif

QUOTE(rituliukasss @ 2007 10 26, 16:13)
beja labas visoms  4u.gif  ax.gif 

Labas bigsmile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 18:13)

Jaučiasi judesys ir įtampą - pravažiuos ar strigs ax.gif Smagi foto.

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 20:00)

Įdomus kampas. Kažin, kaip be to dešinio pastato žiūrėtusi?
Užuolaida, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, rodos tu klausei, fotografuoju su Canon 50-uku, visada prie f1,8

o man tai jau smalsu paziureti i kitu pakeitimus Bites nuotraukai.
Atsakyti
Dabar grįžau iš kursų. Įdomus seminaras buvo. Fotkinom galerijoje, kur eksponuojamos nuotraukos iš foto festivalio. Bandau suprasti, kas yra postmodernizmas. Tuoj įmesiu fotkių iš šiandieninių bandymų.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 19:21)
Dabar grįžau iš kursų. Įdomus seminaras buvo. Fotkinom galerijoje, kur eksponuojamos nuotraukos iš foto festivalio.  Bandau suprasti, kas yra postmodernizmas. Tuoj įmesiu fotkių iš šiandieninių bandymų.

kokius kursus lankai?

Ir dar, idomi Wyshnios nuotrauka. Tokie du atrodo tarpusavy nesuderinami..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 20:27
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 21:21)
Dabar grįžau iš kursų. Įdomus seminaras buvo. Fotkinom galerijoje, kur eksponuojamos nuotraukos iš foto festivalio.  Bandau suprasti, kas yra postmodernizmas. Tuoj įmesiu fotkių iš šiandieninių bandymų.

oj, papasakok plačiau apie kursus, nes ir aš norėčiau greitu laiku įsirašyti kažkur. bigsmile.gif laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 26 spalio 2007 - 20:30
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 17:13)

Smagiai jie čia thumbup.gif Gerai pagavai thumbup.gif
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:00)
Na ir kad jau dedu nuotraukas, tai desiu dar biggrin.gif Cia vis, kai atspindziu beieskodama i centra istrukau, tai fotkinau viska is eiles  doh.gif
Kaip jums g.gif

user posted image

Jei aš gerai supratau paskaitą doh.gif , tai čia viena iš postmodernizmo apraiškų biggrin.gif
Man patinka. Vienas kitą paryškina.
Papildyta:
Kursai čia http://www_light_lt/
Šiaip tai faini jie. Trijų pakopų. Pirmoji skirta pradedantiems. Antroji jau pažengusiems. O trečioji - studijinė fotografija (bet temos gali būti ir keičiamos). Dėstytojas -puikus fotomeninkas. Kursai turi ir meninį atspalvį, o ne vien techninį.
Na štai, šiandien ką prikepėm :

user posted image

user posted image

user posted image

Labai nesmerkit. Čia tokie darbiniai nepretenzingi badymai. Bet buvo įdomu pažaisti.
Atsakyti
o kokį lygį pasirinkai? g.gif Kur vyksta užsiėmimai? Kiek maždaug žmonių grupėje?
Atsakyti
Na, aš jau antrame. Pirmą jau vasarą praėjau, nes fotikas man buvo neatrastoji žemė smile.gif O užsiėminai vyksta Žaliakalnio funikulieriaus pastate. Grupėje apie 10 kolegų smile.gif
Atsakyti