Aciu uz komentarus ir pagyras
Sansara, pataikei. Man nagiukas kliuna. Jau tooooks ilgas. Geda net.. Bet dabar tai trumpais naguciais
Beja, netrink nuotrauku iskarto, palaikyk kokia diena, tegu paguli
As tai pati uzdaviau tema, o dabar ir kukuoju. Senokai save fotografavau, net nebepamenu kada... Ideja gal turiu, bet reikia laukti rytdienos, busiu laisvesne nuo maziaus.
beja labas visoms kox as nemandagus net padoriai nepasisveikinau zaviuosi kai kuriu jusu darbais tokiom foto jau reikia ne tik igydziu, bet ir tureti "gyslele". Gal niekada taip nefotografuosiu, bet su jusu pagalba pradejau suprasti pagrindines taisykles
QUOTE(peppi @ 2007 10 26, 09:52)
As taip greit nepazeidziama, taigi tau nepavyko
Ir jei dar nesupratai- tai buvo NE kritika
Vsio...i ta tema negrisiu...jei nenusibodo tau snekek, bet as baigiau
Ir, kad as pati nebuciau is tu kur saudosi tik zodziais imetu viena vakarykste nuotrauka, kuri man smagi(kam nepatinka neziurekit)
Kritika ir komentarai laukiami
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/3.2
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Sveiki prisijunge naujokai
Rsaulyte,man tavo nuotraukos ,atrodo kad nemoki kitaip ir fotografuot,gal nuotrauka ir tamsoka,bet tavo mazius ja pasviesina
Bite maja,as tik gavus tavo nuotrauka,patvarkiau,bt galvojau reikia laukt tu 2 savaiciu tai issiusiu ir savo varianta,bet kaip pamaciau kokie zmones dalyvauja,tai dabar abejoju,ar as ten sugebejau ka sutvarkyt jei ka,tai prizadek kad neviesinsi
Wyshnia,zinau kur buvai sis atspindys
Californiagirl,nuotrauka tikrai smagi,spalvos grazios,viskas tik man norisi maziu veiduku
as nieko jums neparodau vadinasi saudausi zodziais nera nuotaikos man dabar,gal atsigausiu
Uzuolaida,as tau irgi siunciu dideli glebi sveikatos
Bite maja,as tik gavus tavo nuotrauka,patvarkiau,bt galvojau reikia laukt tu 2 savaiciu tai issiusiu ir savo varianta,bet kaip pamaciau kokie zmones dalyvauja,tai dabar abejoju,ar as ten sugebejau ka sutvarkyt jei ka,tai prizadek kad neviesinsi
Californiagirl,nuotrauka tikrai smagi,spalvos grazios,viskas tik man norisi maziu veiduku
as nieko jums neparodau vadinasi saudausi zodziais nera nuotaikos man dabar,gal atsigausiu
Uzuolaida,as tau irgi siunciu dideli glebi sveikatos
beja labas visoms
Labas
Labas
Na jei kai kam is jusu mano atspindys pasirode idomus, gal ne visai as dar prapuolus, tik atsirink reikia moket aciu
Desiree - va sitas tavo maziuko portretukas tavo stiliaus. Grazu neturiu ka kritikuoti. Man patinka, kad tavo nuotraukose kazkaip fonas nesimaiso - manosiose tai ziauru Galvoju ar cia del to, kad kambariai maziukai (Londono stiliux), ar kad betvarke namie pastoviai gal gali priminti, kokiu objektyvu fotografuoji?
Californiagirl - kokybe, spalvos, ratai Mano akiai kadravimo truputi kitokio norisi (gal vos vos maziau desnes), bet visumoj
Ir turiu pagirti, kad vienintele nuotraukos parametru vis nepamirsti parasyti
Uzuolaida, o tau sveikatos ir geru atostogu
Papildyta:
Seklys morka Ir kur gi?
Desiree - va sitas tavo maziuko portretukas tavo stiliaus. Grazu neturiu ka kritikuoti. Man patinka, kad tavo nuotraukose kazkaip fonas nesimaiso - manosiose tai ziauru Galvoju ar cia del to, kad kambariai maziukai (Londono stiliux), ar kad betvarke namie pastoviai gal gali priminti, kokiu objektyvu fotografuoji?
Californiagirl - kokybe, spalvos, ratai Mano akiai kadravimo truputi kitokio norisi (gal vos vos maziau desnes), bet visumoj
Ir turiu pagirti, kad vienintele nuotraukos parametru vis nepamirsti parasyti
Uzuolaida, o tau sveikatos ir geru atostogu
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 10 26, 17:40)
Seklys morka Ir kur gi?
Na ir kad jau dedu nuotraukas, tai desiu dar Cia vis, kai atspindziu beieskodama i centra istrukau, tai fotkinau viska is eiles
Kaip jums
Kaip jums
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:27)
Seklys morka Ir kur gi?
jacht klube prie london bridge
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 26, 19:03)
Zuzuskin - a tu jos advokate (soris uz off topic)
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 26, 19:03)
as galvoju kad prie Tower brigde`o,ir antra nuotrauka is ten Wyshnia,man sita kodel jos nedejai i konkursa
desiree,kaip as pamirsau paminet tavo antra foto va sitoj tai taip vyriskai tavo mazius atrodo yra tokia klase zmoniu cia prie kuriu foto nera ko kabinetis,o tik zavetis