Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu uz komentarus ir pagyras ax.gif

Sansara, pataikei. Man nagiukas kliuna. Jau tooooks ilgas. Geda net.. Bet dabar tai trumpais naguciais smile.gif
Beja, netrink nuotrauku iskarto, palaikyk kokia diena, tegu paguli smile.gif
As tai pati uzdaviau tema, o dabar ir kukuoju. Senokai save fotografavau, net nebepamenu kada... Ideja gal turiu, bet reikia laukti rytdienos, busiu laisvesne nuo maziaus.
Atsakyti
beja labas visoms 4u.gif ax.gif kox as nemandagus blush2.gif net padoriai nepasisveikinau biggrin.gif zaviuosi kai kuriu jusu darbais wub.gif tokiom foto jau reikia ne tik igydziu, bet ir tureti "gyslele". Gal niekada taip nefotografuosiu, bet su jusu pagalba pradejau suprasti pagrindines taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukasss @ 2007 10 26, 14:13)
beja labas visoms  4u.gif  ax.gif 

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 26, 09:52)

As taip greit nepazeidziama, taigi tau nepavyko mirksiukas.gif
Ir jei dar nesupratai- tai buvo NE kritika cool.gif
Vsio...i ta tema negrisiu...jei nenusibodo tau snekek, bet as baigiau bigsmile.gif

Ir, kad as pati nebuciau is tu kur saudosi tik zodziais biggrin.gif imetu viena vakarykste nuotrauka, kuri man smagi(kam nepatinka neziurekit) bigsmile.gif
Kritika ir komentarai laukiami ax.gif
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/3.2
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Sveiki prisijunge naujokai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rsaulyte,man tavo nuotraukos thumbup.gif ,atrodo kad nemoki kitaip ir fotografuot,gal nuotrauka ir tamsoka,bet tavo mazius ja pasviesina wub.gif
Bite maja,as tik gavus tavo nuotrauka,patvarkiau,bt galvojau reikia laukt tu 2 savaiciu blush2.gif tai issiusiu ir savo varianta,bet kaip pamaciau kokie zmones dalyvauja,tai dabar abejoju,ar as ten sugebejau ka sutvarkyt doh.gif jei ka,tai prizadek kad neviesinsi tongue.gif
Wyshnia,zinau kur buvai tongue.gif sis atspindys thumbup.gif
Californiagirl,nuotrauka tikrai smagi,spalvos grazios,viskas thumbup.gif tik man norisi maziu veiduku rolleyes.gif
as nieko jums neparodau blush2.gif vadinasi saudausi zodziais biggrin.gif nera nuotaikos man dabar,gal atsigausiu unsure.gif
Uzuolaida,as tau irgi siunciu dideli glebi sveikatos wub.gif
Atsakyti
beja labas visoms
Labas 4u.gif
Atsakyti
Californiagirl - o jau ratai vaikiuku!!!!! Spalvos man patinka. Taip pat patinka vyresnio berniuko zvilgsnis, net prikandes lupyte, susikaupes - iklimpo kur ir bando isvairuot? matosi buvo grazi sviesa - mazesniojo plaukuciai graziai nuspalvinti saules spinduliukais.

Atsakyti
biggrin.gif Na jei kai kam is jusu mano atspindys pasirode idomus, gal ne visai as dar prapuolus, tik atsirink reikia moket biggrin.gif aciu 4u.gif

Desiree - va sitas tavo maziuko portretukas tavo stiliaus. Grazu wub.gif neturiu ka kritikuoti. Man patinka, kad tavo nuotraukose kazkaip fonas nesimaiso - manosiose tai ziauru blink.gif Galvoju ar cia del to, kad kambariai maziukai (Londono stiliux), ar kad betvarke namie pastoviai doh.gif biggrin.gif gal gali priminti, kokiu objektyvu fotografuoji? g.gif

Californiagirl - wub.gif kokybe, spalvos, ratai blink.gif biggrin.gif Mano akiai kadravimo truputi kitokio norisi (gal vos vos maziau desnes), bet visumoj thumbup.gif
Ir turiu pagirti, kad vienintele nuotraukos parametru vis nepamirsti parasyti 4u.gif

Uzuolaida, o tau sveikatos ir geru atostogu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 10 26, 17:40)
Wyshnia,zinau kur buvai tongue.gif sis atspindys  thumbup.gif

Seklys morka tongue.gif Ir kur gi? biggrin.gif
Atsakyti
Na ir kad jau dedu nuotraukas, tai desiu dar biggrin.gif Cia vis, kai atspindziu beieskodama i centra istrukau, tai fotkinau viska is eiles doh.gif
Kaip jums g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 19:27)
Seklys morka tongue.gif Ir kur gi? biggrin.gif

jacht klube prie london bridge tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 26, 19:03)
jacht klube prie london bridge  tongue.gif

Zuzuskin - a tu jos advokate tongue.gif (soris uz off topic)
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 26, 19:03)
jacht klube prie london bridge  tongue.gif

mastau.gif as galvoju kad prie Tower brigde`o,ir antra nuotrauka is ten rolleyes.gif Wyshnia,man sita thumbup.gif kodel jos nedejai i konkursa g.gif
desiree,kaip as pamirsau paminet tavo antra foto doh.gif va sitoj tai taip vyriskai tavo mazius atrodo thumbup.gif biggrin.gif yra tokia klase zmoniu cia biggrin.gif prie kuriu foto nera ko kabinetis,o tik zavetis wub.gif
Atsakyti