Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labukas 4u.gif

rsaulyte, nuotrauka tiesiog super wub.gif Šiaip būtų įdomu, kad pasipasakotum, kokius nustatymus naudojai šiuo atveju ir kaip sutvarkei su PS(jei tvarkei, aišku). Gal ir tamsoka šiek tiek, na bet labai puiki thumbup.gif
O su PS tvarkant, tai nepastebėjau, kad nuotraukos būtų po to patamsėję g.gif

Klausykit, bet man su tuo autoportretu sunkiai. Jokio įkvėpimo. Dar jo vis laukiu - laiko yra biggrin.gif

Čia vakar tokią keistą nuotrauką padariau. Į langą kažkada buvo atsimušęs vargšas paukštis. Tai dabar tą jo žymę apšvietė saulė. O aš įamžinau. Kaip jums?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 13:08)
Na dedu dar viena nuotrauka. Fotografavau atspindziams. Gal cia labiau jis matosi g.gif

user posted image

O čia tai super super clap_1.gif Būčiau davus balų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 spalio 2007 - 13:28
QUOTE(rituliukasss @ 2007 10 26, 13:10)
man spalvos joje tokios kontrastingos....ruduo  ax.gif nzn man gera i ja ziurint  smile.gif  bet as noreciau atviros jusu nuomones  blush2.gif ar cia tik man jinai patinka ar ir kitas kabina  tongue.gif  ax.gif

Na as del to ir klausiu, kas tau patinka mirksiukas.gif Taip, spalvos kontrastingos, rudeniskos, bet manau tas spalvas galima ir kitaip pavaizduoti. As cia tiesiog dali klevo sakos matau su pageltusiais lapais, taip pat fone kelis krumus beveik be lapu g.gif Hm, tikiu, kad galima buvo truputi idomiau nufotografuoti - dabar panasu, kad priejai ir nufotografavai visai negalvodama. (soriukas, jei klystu ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 14:16)
Na as del to ir klausiu, kas tau patinka mirksiukas.gif Taip, spalvos kontrastingos, rudeniskos, bet manau tas spalvas galima ir kitaip pavaizduoti. As cia tiesiog dali klevo sakos matau su pageltusiais lapais, taip pat fone kelis krumus beveik be lapu g.gif Hm, tikiu, kad galima buvo truputi idomiau nufotografuoti - dabar panasu, kad priejai ir nufotografavai visai negalvodama. (soriukas, jei klystu ax.gif ) 4u.gif

salia mano namu tas ktumelis auga ax.gif tiesiog eidama i parduotuve pamaciau kad saule graziai apsvietusi ir nufotografavau tongue.gif aciu uz nuomone 4u.gif mano rimtesni foto ieskojimai tik prasideda mirksiukas.gif
Atsakyti
Puriena6, nuotrauka kabina savo mistika. Tik tas namas kreivas sleivas fone...... Del to dar nezinau. O siaip tai idomiai gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 26 spalio 2007 - 13:32
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 26, 13:28)
Puriena6, nuotrauka kabina savo mistika. Tik tas namas kreivas sleivas fone...... Del ko dar nezinau. O siaip tai idomiai gavosi.

Ačiū, Drumbacele 4u.gif Namo tai kažkaip norėjosi kreivo šleivo, kad nebūtų nuotrauka tokia statiška, tarytum skrydis dar jaustųsi g.gif
Atsakyti
nu bet vargsas paukstukas...
siaip nuotrauka bent jau mane tai paliecia... tik gal noretusi dar kiek levels patampyti ir kontrasto. o po to i Kudra sita paukstuka. Pasiskraidymui...

Rsaulyte (bendravarde smile.gif ), man tavo nuotrauka labai miela. Nors veiduko siek tiek sviesesnio noretusi.

Wyshnia - patinka man tavo atspindys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 13:39
vai vai vai kaip blogai...
prisimokiau pas jus... photoshopu apdirbinet nuotraukas. Tai vietoj to, kad fotografuot, kapstausi tarp senu nuotrauku ir ziuriu ka sumeistruot.
Tuoj ikelsiu viena. Man tik viena detale joje nepatinka, kuria panaikinau is karto po fotosesijos.
Nepykit, bet ir sia po kiek laiko isimsiu. Siom dienom nesiziuri man mano vaikis internete... na, gal i Kudra ikelsiu nuomoniu pasiklausyti.

user posted image

o jum taip nebuna, kad ziuri ziuri i nuotrauka, ir daryk ka nori - juostelinis kadras, ne skaitmeninis. Sita vat tarkim, butu faina ant Kodak- Trix juosteles... Grudas savo sarmo prideda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 14:07
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 13:58)

Labai graži nuotrauka wub.gif Labai gražus vaikiukas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 15:04)
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 13:58)

Labai graži nuotrauka wub.gif Labai gražus vaikiukas wub.gif

Sutinku. Ir j/b tikrai juoda balta, o ne pilka/balta.
Atsakyti
Desiree, kookios akys bigsmile.gif man asmeniskai sunku akis atitraukti nuo foto ax.gif labai grazu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 26, 13:31)
Tik gal susitariam dėl termino iki kada galima tvarkyti nuotraukas  g.gif Žiūriu čia kitos greitos labai ..... ax.gif O aš dar net neprisėdau prie jos, nors galvoje kelios mintys jau sukasi, kokią ją norėčiau matyti  smile.gif

aš rašiau apie dviejų savaičių terminą. bet jau šiandien gavau gana nemažai variantų. tai jei visi atsiųsit anksčiau, tai ir sudėsiu anksčiau.

QUOTE(rituliukasss @ 2007 10 26, 13:43)
labas visoms  4u.gif vakar kankinau savo muiline blush2.gif bandziau prisiskaiciusi jusu patarimu nuo pirmu temu (kai kurios mergimus jus tiesiog super thumbup.gif ) man sita foto labai patinka...bet noreciau ir jusu nuomones  ax.gif

viską wyshnia pasakė. daugiau neturiu ką pridurt mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 14:08)

Na dedu dar viena nuotrauka. Fotografavau atspindziams. Gal cia labiau jis matosi g.gif

niu man tai keista ši nuotrauka. kažkodėl kaip tik noriu atspindį nukirpt hihihi.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 26, 14:13)
Čia vakar tokią keistą nuotrauką padariau. Į langą kažkada buvo atsimušęs vargšas paukštis. Tai dabar tą jo žymę apšvietė saulė. O aš įamžinau. Kaip jums?

hmmm.... irgi keista mano akim žiūrint g.gif bet kaip ir traukia akį. tokia vaiduokliška šiek tiek.

QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 14:58)
Nepykit, bet ir sia po kiek laiko isimsiu. Siom dienom nesiziuri man mano vaikis internete... na, gal i Kudra ikelsiu nuomoniu pasiklausyti.

nu gražu gi labai thumbup.gif
ir j/b pradeda patikt unsure.gif
Atsakyti
desiree, jau ką turi tavo zuika, tai pritrenkiančias akis wub.gif o spėju detalė - nagiukas kliūna? man nekliūna, nes labai gražios formos wink.gif man greit užmetus akį kliūna rankytės išsilankstymas, nes nelabai atseku kur kiti pirštukai, bet vaizduotė "dapiešia" ką reik mirksiukas.gif

man stresas, bandžiau autoportretui kažką nusitraukt. turiu diiideles akis, maniau įamžinsiu, kaip man būdingą atributą iš arčiau... ir ką? ogi nuo kompo, nuo pervargimo, nuo nuotraukų redagavimo, ar nuo vakar atkentėtos migrenos (greičiau nuo visos sumos) akys pasruvę kaip pas bulių... visos kraujagyslės matosi, raudonos... blink.gif net nepastebėdavau to blush2.gif kaip siaubiako nuotraukos gavosi lotuliukas.gif tai ištryniau, kad jūsų negasdinti doh.gif reik išvadas daryt cool.gif
Atsakyti