Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 10:48)
tiesa, kazka jau padirbau su bites majos nuotrauka. kur ir kada mes dabar jas visas sukrausim? apziurai?

as irgi smile.gif issiunciau Bitutei atgal i maila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 12:46)
Turiu pasiulyma.... besisaudantiems zodziais... PASISAUDOM NUOTRAUKOM, a?
nes cia tikrai gaunasi nepagristi kabinejimaisi...
ir kodel dar tik vienas zmogus issirinktas? Nu mano irgi visos nuotraukos kaip is vienos teslos keptos. Pasaudykit ir i mane.

lotuliukas.gif geras. vienok būtų sąžiningiausia.

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 12:48)

tiesa, kazka jau padirbau su bites majos nuotrauka. kur ir kada mes dabar jas visas sukrausim? apziurai?

siųsk man atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
kas nespejo nuotraukos pamatyti, as ja dar matau prie Bites-majos komentaro praeitame puslapyje. Gal ir jus matysit?

Inc, o mane 3-a nuotrauka uzkabina. Patinka. Tik vos vos daugiau apacios noretusi, keliu mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 11:56
dar ikraunu vakarykste nuotrauka:

user posted image

ne per tamsi? kazko sunkiai man sekesi nureguliuot g.gif

dar pastebejau toki dalyka.. jau ir anskciau buvo, bet vakar ypatingai nervino. photoshope nustatau sviesuma, kontrasta normalu, issaugau nuotrauka. po to atsidarau ta nuotrauka nebe photoshope, ir man ji gerokai tamsesne unsure.gif kodel cia taip? ka tureciau daryt?

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 12:55)
kas nespejo nuotraukos pamatyti, as ja dar matau prie Bites-majos komentaro praeitame puslapyje. Gal ir jus matysit?

o tai kodėl aš pati nematau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 12:55)

ne, niekur nerodo.. visur user posted image
QUOTE(bite maja @ 2007 10 26, 12:53)
siųsk man atgal  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
bitemaja, o kas su nuotrauka daryta ar tau siust? ar po to reiks parasyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 26, 12:56)
dar ikraunu vakarykste nuotrauka:

vaje, koks fainas thumbup.gif
man šiek tiek ties veidu norisi, kad būtų šviesiau g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 13:00)
bitemaja, o kas su nuotrauka daryta ar tau siust? ar po to reiks parasyt?  g.gif

siųsk man atgal. aš po viską vienu metu sudėsiu į ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 26, 13:03)
siųsk man atgal. aš po viską vienu metu sudėsiu į ND  mirksiukas.gif

Tik gal susitariam dėl termino iki kada galima tvarkyti nuotraukas g.gif Žiūriu čia kitos greitos labai ..... ax.gif O aš dar net neprisėdau prie jos, nors galvoje kelios mintys jau sukasi, kokią ją norėčiau matyti smile.gif
Desiree nuotraukos niekur nematau verysad.gif Gal galima dar kartą įkelti ax.gif
inc nematau trečios foto. Pirma man patinka, o antrą apkarpyčiau truputį, kad neliktų tuščio kraštelio viršuje kairiame kampe ax.gif
Atsakyti
photobucket.com

labas visoms 4u.gif vakar kankinau savo muiline blush2.gif bandziau prisiskaiciusi jusu patarimu nuo pirmu temu (kai kurios mergimus jus tiesiog super thumbup.gif ) man sita foto labai patinka...bet noreciau ir jusu nuomones ax.gif
Atsakyti
Na ka, kol mazius miegojo ir as biteles nuotrauka pakeiciau biggrin.gif Jau issiunciau atgal mirksiukas.gif

Rsaulyte - meilumas meilumas meilumas wub.gif ir nuotrauka super thumbup.gif

rituliukasss, gal gali parasyti, kuo tau ta nuotrauka patinka? Ka tu joje matai? 4u.gif

Papildyta:
Na dedu dar viena nuotrauka. Fotografavau atspindziams. Gal cia labiau jis matosi g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 26 spalio 2007 - 13:01

rituliukasss, gal gali parasyti, kuo tau ta nuotrauka patinka? Ka tu joje matai? 4u.gif
[/quote]

man spalvos joje tokios kontrastingos....ruduo ax.gif nzn man gera i ja ziurint smile.gif bet as noreciau atviros jusu nuomones blush2.gif ar cia tik man jinai patinka ar ir kitas kabina tongue.gif ax.gif
Atsakyti