Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

laba laba!

Sansara, nu , žinok, žalios bent jau pas mane tikrai ne per daug rodo

Aveda, tu jau man atleisk, bet labai knietėjo pabandyt apkirt tavo nuotraukytę blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 21:45)

P.P.S. ką tik išsiunčiau rsaulytei ir latoya. jei kas negavot, žinot kur kreiptis  biggrin.gif

astaxa@gmail.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 00:10)
Tiek to...tokius zmones belieka ignoruoti biggrin.gif Ne man nuo to sunkiau gyventi, bet jai... ax.gif 
Svarbiausia man paciai, mano seimai, draugams ir kai kuriems is jusu mano nuotraukos patinka, zymia meninke tapti nesiruosiu... biggrin.gif Todel savo zanro keisti nezadu ir nesiblaskau tarp peizazu, gatves stulpu, abstrakciju, gyvuliuku ir vaiku fotografavimo. Save esu atradus, o tobuleti visada ir visiems yra kur mirksiukas.gif 

nejau is tiesu manai, kad man sunku... smile.gif
parasiau ka galvoju kuomet emei teisinti balu kritima tyciniais trejetais...uzgavau? sorry...maniau tau bus idomu isgirsti alternatyvia nuomone mirksiukas.gif
apsirikau 4u.gif

o vien portretais vistiek neapsiribok mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif
Aveda, apie tavo darbus daug kas jau pasisake. nesikartosiu biggrin.gif
Desiree - patiko tavo fotografija - tokia labai be ''taviska''. Sarpo gal siek tiek daugoka, bet labai grazu wub.gif ir modeliukas wub.gif (laukiu, kada maniskio tokie plaukuciai bus blush2.gif ) As sarpinu Fotolamos rekomenduoto skripto pagalba smile.gif
Sansara - del to zalumo - per sukalibruota monitoriu spalvos ne per zalios schmoll.gif nemanau, kad kada nors gausis apadaryt iskarto tokia nuotrauka, kaip kad fotoaparatas jpeg padaro - ten manau algoritmas ir ne vienas yra biggrin.gif Siaip WB reguliuoti sako patikimiausia yra susiradus ta pilkaji taska savo nuotraukoj. Turiu uzsirasius ta varianta. Jei idomu, paieskosiu ir idesiu mirksiukas.gif
O dejavu as taip pat pasigendu - jau senokai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 10:14)
Sansara - del to zalumo - per sukalibruota monitoriu spalvos ne per zalios schmoll.gif nemanau, kad kada nors gausis apadaryt iskarto tokia nuotrauka, kaip kad fotoaparatas jpeg padaro - ten manau algoritmas ir ne vienas yra biggrin.gif Siaip WB reguliuoti sako patikimiausia yra susiradus ta pilkaji taska savo nuotraukoj. Turiu uzsirasius ta varianta. Jei idomu, paieskosiu ir idesiu mirksiukas.gif
O dejavu as taip pat pasigendu - jau senokai unsure.gif

dejavu aš irgi vis prisimenu, pagalvoju kur pradingo...

dėkui būtų, jei surastum. bandau aš atrast tą pilką, bet retai pasiseka biggrin.gif o jei baltų/juodų tik ieškau, per daug užsikontrastina nuotrauka g.gif
Atsakyti
noriu kelias nuotraukas jums parodyti. na ir komentaro vieno kito sulaukti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 00:29)
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu.

gaila, nespejau pamatyt unsure.gif

Aveda, man tavo antrojoj foto momentas toks keistas pagautas. nelabai aisku, ka vaikas daro.. atrodo, lyg uosto unsure.gif arba jis arciau galetu buti, prisiglaudes visai, arba toliau.. tubut del to man si nuotrauka nelabai tiko g.gif

Sansara, man irgi ne per zalia mirksiukas.gif normalios spalvos.

Atsakyti
inc, man antroji ir trecioji labai patiko smile.gif kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau patinka smile.gif meniskos tokios...
pirmoje dangus biskeli pradeges bet siluetas grazus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 26 spalio 2007 - 11:21
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai Desiree 4u.gif Ir tema sauni, bet nelabai sudalyvausiu, nes treciadieni mane operuoja, o po to i Vilniu lekiam.

Sansara, ne per zalia nuotrauka.Sunelis wub.gif

Valanda, uzuojauta 4u.gif

Inc, ir man paskutine labiausiai. Tik pagrindo apsvietima galbut kitoki buciau parinkusi. Nes man susidaro nestabilumo vaizadas. O noretusi, kad vaza stovetu ant stabilaus pagrindo.Tikiuosi supratai, ka norejau parasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 26 spalio 2007 - 11:27
Uzuolaida, nenoriu kisti nosies kur nereik. bet linkiu, kad operacija lengvai ir gerai pavyktu 4u.gif

Turiu pasiulyma.... besisaudantiems zodziais... PASISAUDOM NUOTRAUKOM, a?
nes cia tikrai gaunasi nepagristi kabinejimaisi...
ir kodel dar tik vienas zmogus issirinktas? Nu mano irgi visos nuotraukos kaip is vienos teslos keptos. Pasaudykit ir i mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 spalio 2007 - 11:51
inc, man dar aplink aguona per daug tuscios erdves pasirode. sonuose. pasiaurinciau turbut siek tiek g.gif ir dar trupuciuka sviesesnes ir ryskesnes pacios aguonos noretusi. man noretusi ax.gif

pirma tvarkinga, truputi padeges dangus, bet daugiau nieko nesugalvoju smile.gif

o vidurine aguona man nelimpa g.gif tas raudonumas toks labai ryskus.. pamenu, fotolama apie sansaros raudonas uogas sake, kad ten raudona spalva padegusi, reiketu mazinti raudono kanalo intensyvuma. gal cia tas pats dalykas?

tiesa, kazka jau padirbau su bites majos nuotrauka. kur ir kada mes dabar jas visas sukrausim? apziurai?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 00:29)
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu. Kazka bandziau pataisyti su PS, nes apsvietimas tai prastokas buvo. Gal ir perlenkiau betvarkydama smile.gif
user posted image

atrodo persharpinau  lotuliukas.gif

gaila, kad išėmei. nespėjau pamatyt unsure.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 08:40)
niu bitemaja, uždavei galvosūkį  thumbup.gif turbūt bus nemažai variantų  mirksiukas.gif
labas rytas  4u.gif

turiu jau tris variantus iš 2 žmonių thumbup.gif kuo toliau, tuo labiau man patinka šis eksperimentas biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 08:40)
man tai sunkiai su RAW sekasi draugaut. tiksliau su WB pareguliavumu, kurį tenka visada reguliuot, jei į RAW fotografuoji  doh.gif aš ar spalvom nejautri, ar mano galvos paletė nusimušus į kažkurią pusę lotuliukas.gif bet niekaip nesureguliuoju bent iki tokio varianto, kaip jpg basic kartu išsisaugo  blush2.gif pareguliuoju vienam kompe, įsimetu galerijon, o kitas kai tamsina, labai išryškina jei vienos spalvos užkelta... tai per raudonos, tai per žalios gaunasi... plius jaučiu, kad per dažnai užkeliu per daug kontrastą.. žodžiu su RAW sunkiai sekas susidraugaut  blush2.gif
pasakykit, ar ši ne per žalia?

o ką tu ten reguliuoji? aš beveik visada palieku taip, kaip yra g.gif
man labiausiai RAW patinka redaguot per Capture NX. aš ten ir šviesinu, tamsinu ir šarpą dedu.
P.S. nuotrauka tikrai nežalia.

QUOTE(inc @ 2007 10 26, 11:33)
noriu kelias nuotraukas jums parodyti. na ir komentaro vieno kito sulaukti mirksiukas.gif

man patinka pirma ir antra. o paskutinė ko tais nea g.gif
tik pirmoj man debesys šiek tiek per sunkūs. gal reiktų kiek viršaus nukirpt g.gif
Atsakyti