laba laba!
Sansara, nu , žinok, žalios bent jau pas mane tikrai ne per daug rodo
Aveda, tu jau man atleisk, bet labai knietėjo pabandyt apkirt tavo nuotraukytę
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 21:45)
astaxa@gmail.com
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 26, 00:10)
Tiek to...tokius zmones belieka ignoruoti Ne man nuo to sunkiau gyventi, bet jai...
Svarbiausia man paciai, mano seimai, draugams ir kai kuriems is jusu mano nuotraukos patinka, zymia meninke tapti nesiruosiu... Todel savo zanro keisti nezadu ir nesiblaskau tarp peizazu, gatves stulpu, abstrakciju, gyvuliuku ir vaiku fotografavimo. Save esu atradus, o tobuleti visada ir visiems yra kur
Svarbiausia man paciai, mano seimai, draugams ir kai kuriems is jusu mano nuotraukos patinka, zymia meninke tapti nesiruosiu... Todel savo zanro keisti nezadu ir nesiblaskau tarp peizazu, gatves stulpu, abstrakciju, gyvuliuku ir vaiku fotografavimo. Save esu atradus, o tobuleti visada ir visiems yra kur
nejau is tiesu manai, kad man sunku...
parasiau ka galvoju kuomet emei teisinti balu kritima tyciniais trejetais...uzgavau? sorry...maniau tau bus idomu isgirsti alternatyvia nuomone
apsirikau
o vien portretais vistiek neapsiribok
sveikuciai
Aveda, apie tavo darbus daug kas jau pasisake. nesikartosiu
Desiree - patiko tavo fotografija - tokia labai be ''taviska''. Sarpo gal siek tiek daugoka, bet labai grazu ir modeliukas (laukiu, kada maniskio tokie plaukuciai bus ) As sarpinu Fotolamos rekomenduoto skripto pagalba
Sansara - del to zalumo - per sukalibruota monitoriu spalvos ne per zalios nemanau, kad kada nors gausis apadaryt iskarto tokia nuotrauka, kaip kad fotoaparatas jpeg padaro - ten manau algoritmas ir ne vienas yra Siaip WB reguliuoti sako patikimiausia yra susiradus ta pilkaji taska savo nuotraukoj. Turiu uzsirasius ta varianta. Jei idomu, paieskosiu ir idesiu
O dejavu as taip pat pasigendu - jau senokai
Aveda, apie tavo darbus daug kas jau pasisake. nesikartosiu
Desiree - patiko tavo fotografija - tokia labai be ''taviska''. Sarpo gal siek tiek daugoka, bet labai grazu ir modeliukas (laukiu, kada maniskio tokie plaukuciai bus ) As sarpinu Fotolamos rekomenduoto skripto pagalba
Sansara - del to zalumo - per sukalibruota monitoriu spalvos ne per zalios nemanau, kad kada nors gausis apadaryt iskarto tokia nuotrauka, kaip kad fotoaparatas jpeg padaro - ten manau algoritmas ir ne vienas yra Siaip WB reguliuoti sako patikimiausia yra susiradus ta pilkaji taska savo nuotraukoj. Turiu uzsirasius ta varianta. Jei idomu, paieskosiu ir idesiu
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 26, 10:14)
dejavu aš irgi vis prisimenu, pagalvoju kur pradingo...
dėkui būtų, jei surastum. bandau aš atrast tą pilką, bet retai pasiseka o jei baltų/juodų tik ieškau, per daug užsikontrastina nuotrauka
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 00:29)
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu.
gaila, nespejau pamatyt
Aveda, man tavo antrojoj foto momentas toks keistas pagautas. nelabai aisku, ka vaikas daro.. atrodo, lyg uosto arba jis arciau galetu buti, prisiglaudes visai, arba toliau.. tubut del to man si nuotrauka nelabai tiko
Sansara, man irgi ne per zalia normalios spalvos.
Labas rytas
Sveikinimai Desiree Ir tema sauni, bet nelabai sudalyvausiu, nes treciadieni mane operuoja, o po to i Vilniu lekiam.
Sansara, ne per zalia nuotrauka.Sunelis
Valanda, uzuojauta
Inc, ir man paskutine labiausiai. Tik pagrindo apsvietima galbut kitoki buciau parinkusi. Nes man susidaro nestabilumo vaizadas. O noretusi, kad vaza stovetu ant stabilaus pagrindo.Tikiuosi supratai, ka norejau parasyti
Sveikinimai Desiree Ir tema sauni, bet nelabai sudalyvausiu, nes treciadieni mane operuoja, o po to i Vilniu lekiam.
Sansara, ne per zalia nuotrauka.Sunelis
Valanda, uzuojauta
Inc, ir man paskutine labiausiai. Tik pagrindo apsvietima galbut kitoki buciau parinkusi. Nes man susidaro nestabilumo vaizadas. O noretusi, kad vaza stovetu ant stabilaus pagrindo.Tikiuosi supratai, ka norejau parasyti
Uzuolaida, nenoriu kisti nosies kur nereik. bet linkiu, kad operacija lengvai ir gerai pavyktu
Turiu pasiulyma.... besisaudantiems zodziais... PASISAUDOM NUOTRAUKOM, a?
nes cia tikrai gaunasi nepagristi kabinejimaisi...
ir kodel dar tik vienas zmogus issirinktas? Nu mano irgi visos nuotraukos kaip is vienos teslos keptos. Pasaudykit ir i mane.
Turiu pasiulyma.... besisaudantiems zodziais... PASISAUDOM NUOTRAUKOM, a?
nes cia tikrai gaunasi nepagristi kabinejimaisi...
ir kodel dar tik vienas zmogus issirinktas? Nu mano irgi visos nuotraukos kaip is vienos teslos keptos. Pasaudykit ir i mane.
inc, man dar aplink aguona per daug tuscios erdves pasirode. sonuose. pasiaurinciau turbut siek tiek ir dar trupuciuka sviesesnes ir ryskesnes pacios aguonos noretusi. man noretusi
pirma tvarkinga, truputi padeges dangus, bet daugiau nieko nesugalvoju
o vidurine aguona man nelimpa tas raudonumas toks labai ryskus.. pamenu, fotolama apie sansaros raudonas uogas sake, kad ten raudona spalva padegusi, reiketu mazinti raudono kanalo intensyvuma. gal cia tas pats dalykas?
tiesa, kazka jau padirbau su bites majos nuotrauka. kur ir kada mes dabar jas visas sukrausim? apziurai?
pirma tvarkinga, truputi padeges dangus, bet daugiau nieko nesugalvoju
o vidurine aguona man nelimpa tas raudonumas toks labai ryskus.. pamenu, fotolama apie sansaros raudonas uogas sake, kad ten raudona spalva padegusi, reiketu mazinti raudono kanalo intensyvuma. gal cia tas pats dalykas?
tiesa, kazka jau padirbau su bites majos nuotrauka. kur ir kada mes dabar jas visas sukrausim? apziurai?
QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 00:29)
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu. Kazka bandziau pataisyti su PS, nes apsvietimas tai prastokas buvo. Gal ir perlenkiau betvarkydama
atrodo persharpinau
atrodo persharpinau
gaila, kad išėmei. nespėjau pamatyt
QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 08:40)
turiu jau tris variantus iš 2 žmonių kuo toliau, tuo labiau man patinka šis eksperimentas
QUOTE(Sansara @ 2007 10 26, 08:40)
man tai sunkiai su RAW sekasi draugaut. tiksliau su WB pareguliavumu, kurį tenka visada reguliuot, jei į RAW fotografuoji aš ar spalvom nejautri, ar mano galvos paletė nusimušus į kažkurią pusę bet niekaip nesureguliuoju bent iki tokio varianto, kaip jpg basic kartu išsisaugo pareguliuoju vienam kompe, įsimetu galerijon, o kitas kai tamsina, labai išryškina jei vienos spalvos užkelta... tai per raudonos, tai per žalios gaunasi... plius jaučiu, kad per dažnai užkeliu per daug kontrastą.. žodžiu su RAW sunkiai sekas susidraugaut
pasakykit, ar ši ne per žalia?
pasakykit, ar ši ne per žalia?
o ką tu ten reguliuoji? aš beveik visada palieku taip, kaip yra
man labiausiai RAW patinka redaguot per Capture NX. aš ten ir šviesinu, tamsinu ir šarpą dedu.
P.S. nuotrauka tikrai nežalia.
QUOTE(inc @ 2007 10 26, 11:33)
man patinka pirma ir antra. o paskutinė ko tais nea
tik pirmoj man debesys šiek tiek per sunkūs. gal reiktų kiek viršaus nukirpt