Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aveda - apie portretuką pati viską pasakei. Labiausiai tai norėtųsi fokuso ne į kepurę. Pabėgantis žvilgsnis man visai netrukdo.

Apie nėštukės pilvuką.. nežinau... Negaliu sakyti, kad nuotrauka nesukelia jokių jausmų. Bet kažkodėl ir neužkabina... Atrodo, kad tai tarpinis kadras - prieš arba po šitos nuotraukos tikriausiai padarei vieną kuris man tikrai patiktų smile.gif Paaiškinsiu : prieš tikriausiai berniukas laikė meškutį nuleidęs - man tikriausiai taip patiktų. Po - atrodo berniukas stiebiasi bučiuoti pilvuką - taip pat būtu visai nieko...
Gal man jau laikas miegot, tikriausiai jau i pievas nušneku smile.gif

skaitau skaitau... na arba aš tikrai jau prie klaviatūros miegu, arba čia tai vieni tai kiti žodžiais apsišaudo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 25 spalio 2007 - 22:59
Tai kad teisingai smile.gif
Atsakyti
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu. Kazka bandziau pataisyti su PS, nes apsvietimas tai prastokas buvo. Gal ir perlenkiau betvarkydama smile.gif
user posted image

atrodo persharpinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 25 spalio 2007 - 23:34
Desiree,na as dar taves nesveikinau kaip nugaletojos blush2.gif tad dar priimk ir nuo manes sveikinimus 4u.gif del paskutines foto,tai kaip rasei,pesharpinai ir man ji per daug sviesi g.gif bet mergyte tai klasiska wub.gif
Aveda,del pirmos foto sutinku su visais,ir pati pastebejai kas negerai,o antra man grazi wub.gif bet kazkas ne taip g.gif kazko lyg truksta g.gif
Bite maja,as praziopsojau kada cia reikejo tuos e-mailus issiuntinet doh.gif ar netingetum dar ir man issiust ax.gif kaip as cia ne su visais doh.gif
Atsakyti
Gus - aciu 4u.gif

Berniukas ten nuotraukoje smile.gif kepuryte gal klaidina. Na bet gavom dovanu reikejo ir pasirodyti.
Der sharpinimo - padauginau isties. Bet isbandinejau atrodo Wyshnios metoda (atrodo ten tavo tas mielas vaikutis visus apzavejo smile.gif Visada sumazinus dedavau unsharp mask ir iki sios dienos nesumasciau, kad galima ir paciai pasireguliuoti kiek nori paryskint.. Bet pasirodo as saiko nejauciu lotuliukas.gif
Viskas, varykit mane miegot.

Dar nenuejau miegot - del sviesumo tai man ji tokia sviesi patinka - nors reiketu pamatyti kaip kituose monitoriuose atrodo, gal ir nepatiktu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 25 spalio 2007 - 23:59
QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 23:58)
Gus - aciu  4u.gif

Berniukas ten nuotraukoje smile.gif

doh.gif kokia geda blush2.gif atsiprasau kad apsirikau blush2.gif pirma karta man taip,gal ne kiek kepuryte suklaidino,kiek plaukuciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 25, 19:47)
peppi arba tu ir vel ne ta koja kilai, arba tikrai esi kandus ir konfliktiskas zmogus  unsure.gif

nelabai suprantu tavo kabinejimosi prasmes, nes tai jau nebe kritika unsure.gif

Tiek to...tokius zmones belieka ignoruoti biggrin.gif Ne man nuo to sunkiau gyventi, bet jai... ax.gif
Svarbiausia man paciai, mano seimai, draugams ir kai kuriems is jusu mano nuotraukos patinka, zymia meninke tapti nesiruosiu... biggrin.gif Todel savo zanro keisti nezadu ir nesiblaskau tarp peizazu, gatves stulpu, abstrakciju, gyvuliuku ir vaiku fotografavimo. Save esu atradus, o tobuleti visada ir visiems yra kur mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 23:29)
atrodo persharpinau  lotuliukas.gif

Truputi drinks_cheers.gif biggrin.gif Man lyg per balta jau g.gif O daugiau kritikos neturiu, sauni nuotrauka ir "mergyte" mirksiukas.gif biggrin.gif

Zmones ar as kazka praleidau...pasigendu dejavu unsure.gif Gal isvykus kur, tik nepastebejau kad butu minejusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 26 spalio 2007 - 00:16
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 25, 22:04)

Apie pirmaja foto viskas jau pasakyta smile.gif
o antroji man irgi visai nelipmpa. As daryciau kitaip. noreciau kad matytusi moters galva, ir kad nuotrauka pilnai butu nespalvota. Va tada jauciu butu geriau.
Ir dar pagalvojau, kad geriau ziuretusi jeigu berniukas butu su baltomis (arba juodomis) kelnemis, o ne su dzinsiukais. Kabinejuosi prie smulkmenu, bet cia gi studijine nuotrauka kuriai pasiruosti visada yra laiko. Manau, kad si varianta galima perfotografuoti geriau 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 26, 00:29)
ikeliu trumpam siandienine nuotrauka. Ryt isimsiu. Kazka bandziau pataisyti su PS, nes apsvietimas tai prastokas buvo. Gal ir perlenkiau betvarkydama smile.gif
user posted image

atrodo persharpinau  lotuliukas.gif

man irgi ji siek tiek per sviesi. noretusi daugiau kontrasto. Na ir sarpo kiek per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 26 spalio 2007 - 06:56
Apie pirmaja foto viskas jau pasakyta smile.gif
o antroji man irgi visai nelipmpa. As daryciau kitaip. noreciau kad matytusi moters galva, ir kad nuotrauka pilnai butu nespalvota. Va tada jauciu butu geriau.
Ir dar pagalvojau, kad geriau ziuretusi jeigu berniukas butu su baltomis (arba juodomis) kelnemis, o ne su dzinsiukais. Kabinejuosi prie smulkmenu, bet cia gi studijine nuotrauka kuriai pasiruosti visada yra laiko. Manau, kad si varianta galima perfotografuoti geriau 4u.gif

sutinku tik su vienu punktu kad butu geriau gad berniukas butu su baltom ar sviesiom kelnem. O kad galva nesimato cia specialiai kad visas demesis butu atkreiptas i berniuka ir jo busima broliuka (o ne i mamos zvilgsni ar nuotaika). Visiskai nepaverciau i j/b todel kad norejau palikti meskute kazkiek melyna (melyna meskute=pasako pilvuko gyventojo lyti--cia jam kaip ir dovanu broliukas atnesa).
Bet smagu sulaukti kitu komentaru ir pamatyti per kitu akis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gus - jokia cia geda smile.gif Ant kaktos gi neuzrasyta "as berniukas" smile.gif

Del sviesumo visgi nesutinku, nes gavosi high-key variantas, kuris man labai patinka. O persharpinta tai taip. Bet dziaugiuosi isbandziusi kita sharpinimo buda. Reiktu pasigilinti i smulkmenas, nes man patinka tai, kad sharpa galima kontroliuoti - kiek nori tiek dedi.

Californiagirl man tavo stilius patinka. Ir jei butum Lt - tikrai butu zmoniu norinciu pas tave fotografuotis. Ir ne vienas ir ne du.

P.S. gruodzio men. busiu Lt - gal kas puodeliui arbatos susitikti nores smile.gif
Atsakyti
niu bitemaja, uždavei galvosūkį thumbup.gif turbūt bus nemažai variantų mirksiukas.gif
labas rytas 4u.gif

man tai sunkiai su RAW sekasi draugaut. tiksliau su WB pareguliavumu, kurį tenka visada reguliuot, jei į RAW fotografuoji doh.gif aš ar spalvom nejautri, ar mano galvos paletė nusimušus į kažkurią pusę lotuliukas.gif bet niekaip nesureguliuoju bent iki tokio varianto, kaip jpg basic kartu išsisaugo blush2.gif pareguliuoju vienam kompe, įsimetu galerijon, o kitas kai tamsina, labai išryškina jei vienos spalvos užkelta... tai per raudonos, tai per žalios gaunasi... plius jaučiu, kad per dažnai užkeliu per daug kontrastą.. žodžiu su RAW sunkiai sekas susidraugaut blush2.gif
pasakykit, ar ši ne per žalia?
user posted image
Atsakyti
Sansara, pagal mane čia viskas labai tvarkoj su spalvom.
Fainas kadriukas bigsmile.gif

Dar Desiree vaikučio foto fainai žiūrisi. Tik plaukuose ten tas šarpas matyti. Visa kita pagal mane liuks.

Aveda, toj su pilvuku aš gal šiek tiek daugiau viršaus nukirpčiau, kad marškinėlių suėjimas į trikampį neblaškytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 26 spalio 2007 - 07:51