Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 20:38)
bitemaja - galetum ir man atsiusti. Tik noriu uzklausti, jei nieko padoraus nesigaus - ar vis tiek butina kazkoki rezultata siusti ar galima prisipazinti, kad nieko nepavyksta?

parašyk man į až savo meilą mirksiukas.gif

dėl rezultato... aišku, būtų visai įdomu pasižiūrėt, bet jei nesigaus, tai nesigaus. čia neprivaloma....
tik vat man kažkaip gėda tau siųst savo nuotrauką blush2.gif

kaip tik gavau tavo až doh.gif išsiunčiau blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 spalio 2007 - 19:58
Bitemaja, as irgi noreciau pabandyti. blush2.gif Kol kas tik mano PS neveikia, bet jei sitam reikalui skirta 2 savaites, tai as per ta laika butinai susitvarkysiu. Tai ar galima?

Beje, o kodel as nebegaliu ieiti i namu darbu albuma? Ar pasikeite slaptazodis?

Californiagirl, man labai patinka tavo stilius, ir labai grazios nuotraukytes.

Beje, ar kas gali patarti man, kaip fotografuojant judanti vaika geriausiai nustatyti AF ir Metering mode parametrus? Kazkaip nebesigauna man nuotraukos, akytes ne fokuse, nuotrauka isplaukia. Sakau, gal ne taip kazka darau...
Atsakyti
Bite maja - o kodel gedijiesi man siusti? Kad matytum kokios mano nuotraukos netvarkytos....
O siaip - aciu!!! Nuotrauka idomi ir jau dabar noretusi sesti ir padirbeti, bet 2 vyrai neleidzia.....
Labai idomiai sugalvota - nuotrauku reabilitacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 21:26)
Bite maja - o kodel gedijiesi man siusti? Kad matytum kokios mano nuotraukos netvarkytos....

nu tai va, kad tavo visada toookios nuotraukos thumbup.gif

P.S. ale susidomėjimas koks doh.gif tik man įdomu, kiek bus koreguojančių tą nuotrauką hihihi.gif
P.P.S. ką tik išsiunčiau rsaulytei ir latoya. jei kas negavot, žinot kur kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 spalio 2007 - 20:49
Bite Maja - as tikrai bandysiu koreguoti ir jau matau galutini rezultata, reik tik prie jo prieit...

o mano nuotraukos tik iskeptos labai netgi nekaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 25, 20:07)
dėdovščinos kritikuoti nevalia biggrin.gif

teisingai sakai biggrin.gif tik pridurk žodį "nepagrįstai" wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 25 spalio 2007 - 20:55
labas vakaras
kadangi čia susirinkę daug mėgstančių ir išmanančių fotografija, pabandysiu užduot klausimuką man rupimų klausimu
tikiuos neužmėtysit akmenim 4u.gif 4u.gif 4u.gif

žadam pirkt geresnį fotoaparatą, tiksliau dukra nori , nes mūsų jau morališkai paseno

ką pasiūlytumėt
nuotraukas norės daryt įvairias ir iš toli ir iš arti

mintis apie ši ar panašų Nikon D40X + obj.Nikkor AF-S 3.5-5,6/ 18-55mm G II
o gal canon kuris geriau?
ką patartumėt , jei nenorit teršti forumo , nepatingėkit brūkštelt į AŽ , dukra liks dėkinga
ji vis paskaito jūsų forumą , bet su senučiu fotoaparatu , bijo net kelt koją pas jus

Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2007 10 25, 21:55)
žadam pirkt geresnį fotoaparatą, tiksliau dukra nori , nes mūsų jau morališkai paseno

ką pasiūlytumėt

negaliu nieko siūlyti, neturiu patirties wink.gif (aš už NIKON rolleyes.gif ) beje, tas 40x, visai neblogas pradedant thumbup.gif

labai lauksim prisijungiant su naujom foto į mūsų būrelį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 25 spalio 2007 - 20:59
kas gali patarti man, kaip fotografuojant judanti vaika geriausiai nustatyti AF ir Metering mode parametrus? Kazkaip nebesigauna man nuotraukos, akytes ne fokuse, nuotrauka isplaukia. Sakau, gal ne taip kazka darau.

as irgi labai laukiu atsakymo. Siandien nuveziau vaikus i parka nufotkint rudeniniu portretu. Siaubas koks kosmaras buvo...jauniausias vezimely klyke, o vyresnis pamates fotika paleido begti ir nusisukti nuo manes. Kol bandziau nuramint lele, broliukas iklimpo i pelke iki keliu doh.gif
Visos nuotraukos perziurejus tikras s.... Vienintele patiko tai si, bet ir ziuriu kad kepure focuse o veidukas ne, ir netgi akis nusukes nuo manes verysad.gif .Puse dienos sugaisau 0 vertei ir taip nieko neismokau tik kad nesugebu aktyviu vaiku fotkint.
O cia kita nuotrauka truputi apkarpiau kadangi ant statyvo daryta. Man patiko tokios nubluke spalvos labiau negu originalo geltonesnes.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nerodykit taip viešai ir arti pilvuko, dar nužiūrės kas, geriau po nėštumo ax.gif
(netikiu tom nesąmonėm, bet va ligoninėj atsidūriau po paviešinimo) dry.gif
Pirmoji nuotrauka sufokusuota į žando šoną ir kepurę, o veidukas jau neryškus. Fonas kažkoks keistas, bet nežinau tyčia ar netyčia 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 25, 20:43)
čia ne kritika. čia bandymas atsikirst už tavęs kritikavimą dėl "juokingos nuotraukos"  mirksiukas.gif nes visi buvo ne tavo pusėj
pfff dry.gif Gal kiti nesireiškia lotuliukas.gif
Šiaip tyčia taip rašau, tiesiog visada pamatau, kai rašoma "visi" biggrin.gif

Tema man patinka essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 spalio 2007 - 22:31
netikiu tom nesąmonėm, bet va ligoninėj atsidūriau po paviešinimo) dry.gif

nelabai supratau ka bandai pasakyti...ko as susilauksiu pilvuko "paviesinimu"...blogu linkejimu? uzkerejimo kokio?, nzn g.gif
Kitos nusifotkina maitinant vaika kur visa krutis matosi, man tai grazu, bet ne mano komforto zona...o pilvuka viesint, man asmeniskai OK.
As tikejausi labiau patarimu is technikos puses" per daug juodo, spalvos nepatinka, koju nesimato pilvas plaukioja ...tipo, ir t.t
Atsakyti
na, apie papus kita kalba, turiu nuomonę, nors pati fotkinausi nude, bet ne nėščia ir ne maitinanti dry.gif

Apie nuotrauką neturiu ką pasakyt, kai neturiu tai ir nesakau 4u.gif
Atsakyti