Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nugi skaiciau unsure.gif ta straipsniuka apie namu darbus.. apie talpinima neparasyta. ar jau nebeprimatau g.gif
Atsakyti
pasakykit is kur tas rudumas nuotraukoj? ir visose taip g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 25, 11:24)
1.o ten nuotraukos jau isdestytos nuo daugiausiai balu surinkusios, iki maziausiai? Laimejo Paskenduoliai?

2.man labiausiai patiko Trijų Simfonija thumbup.gif 
ir dar trumpai papasakokit, kaip talpinti namu darbus?

1. Ne, ten išdėstyta ne pagal balų skaičių, o įkėlimo datą.
2. Tai nuotrauka - nugalėtoja. Man ji irgi labiausiai prie širdies. wub.gif

Latoya, gal per tamsu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 25 spalio 2007 - 10:51
Latoya, man nieko kito i galva neateina, kaip tik WB problema. Siena balta atrodo, tai lengva suklysti su nustatymais
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 25, 11:50)
Latoya, gal per tamsu? g.gif

tamsoka, iso uzkelus, bet ar del to tols rudumas lyg senoviska foto?va cia geriau matosi
user posted image

QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 11:51)
Latoya, man nieko kito i galva neateina, kaip tik WB problema. Siena balta atrodo, tai lengva suklysti su nustatymais

pas mane jis ant auto dar ax.gif siena ne balta, tokia kremine is tikro, nuka reiks instrukcijoj dar susirasti del to wb reguliavimo...pasitikejau auto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 25, 11:32)
nugi skaiciau unsure.gif  ta straipsniuka apie namu darbus.. apie talpinima neparasyta. ar jau nebeprimatau g.gif

ne taip supratau tavo klausimą ax.gif . nuotraukas gali įkelk pati, prisijungus tuo login'u ir slaptažodžiu. nu kaip ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 12:18)
ne taip supratau tavo klausimą  ax.gif . nuotraukas gali įkelk pati, prisijungus tuo login'u ir slaptažodžiu. nu kaip ir viskas.

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 25, 11:01)
tamsoka, iso uzkelus, bet ar del to tols rudumas lyg senoviska foto?va cia geriau matosi
user posted image
pas mane jis ant auto dar ax.gif siena ne balta, tokia kremine is tikro, nuka reiks instrukcijoj dar susirasti del to wb reguliavimo...pasitikejau auto blush2.gif

Na man namie fotografuojant retai kada ant auto tikslus WB gaunasi - nebent lauke saulyte sviecia ir namie sviesu. Siuo atveju man daugiau pasviesint nuotrauka noretusi, o tada jau koreguot WB, jei reiks g.gif tiesa ziuriu per nekalibruota monitoriu, todel galiu klysti unsure.gif
Atsakyti
Galit kazkas mane apsviesti kaip ten yra su tuo prisijungimu, nes kazkaip jau senai nebeiseina prisijungt ir paziuret namu darbu g.gif
Atsakyti
Desiree , SVEIKINU. Malacius Tu ir tema naujoji idomi.

Aciu uz uzuojauta;). Klauset, kaip pasireiskia. Ogi isivaizduokit, kad eksponometras daro bileka, ka uzsimano. Fotografuojant M rezimu, arba "automatu", jis gali nevaldomai pasokti ir kristi iki maksimum ar minimum. Nuotrauka arba pereksponuojama arba atvirksciai.

Meistrai kalba,jog tai gamyklinis brokas, sugadinti to neimanoma. Pakeisti galima nesunkiai, bet po to reikia visa sureguliuoti su spec itaisais,kuriuos turi tik NIKON gamintojai.

Zodziu, kiek tai kainuos pranes menesio begyje. Tada arba atsisakysiu remontuot, arba remontuosiu. Kolkas kainavo 160lt,kurie, jei sutiksiu remontuiot, bus isskaiciuoti is suma.

O jausmelis be fotiko, lyg be ranku. Pradejau pastebet visokius grazumynus, kurie prasosi fotografuojami:)). Man sunki abstinencija. Vyro net prasiau darbini skaitmenulka parvezt. Patare "padaryt pertrauka" lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O as rezgu planus is tevo "zenita" juostini nukniaukt:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 25 spalio 2007 - 13:23
QUOTE(valanda @ 2007 10 25, 12:15)
Meistrai kalba,jog tai gamyklinis brokas, sugadinti to neimanoma. Pakeisti galima nesunkiai, bet po to reikia visa sureguliuoti su spec itaisais,kuriuos turi tik NIKON gamintojai.

gal pražíopsojau - garantinio neturi? Internete neskaitei ar yra besiskundžiančių ta pačia problema? Mums buvo su pirma senokai pirkta skaitmena - Minolta Dimage7Hi. Tai mes internete pasiskaitėm, daug kas skundėsi ta pačia problema, kaip ir mūsų fotoaparato, o paskui Minoltos psl radome, kad tai gamyklinis brokas ir siunčiant i atstovybę, jie arba pataiso arba gražina 70 procentų rodos visos kainos. Mes kadangi nebeturėjom garantinio lapelio tai mum sutaisė. Neseniai sėkmingai pardavėm - veikia puikiausiai.
Tai gal paieškok info ir tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 25 spalio 2007 - 13:41
QUOTE(Desiree @ 2007 10 25, 14:40)
gal pražíopsojau - garantinio neturi? Internete neskaitei ar yra besiskundžiančių ta pačia problema? Mums buvo su pirma senokai pirkta skaitmena - Minolta Dimage7Hi. Tai mes internete pasiskaitėm, daug kas skundėsi ta pačia problema, kaip ir mūsų fotoaparato, o paskui Minoltos psl radome, kad tai gamyklinis brokas ir siunčiant i atstovybę, jie arba pataiso arba gražina 70 procentų rodos visos kainos. Mes kadangi nebeturėjom garantinio lapelio tai mum sutaisė. Neseniai sėkmingai pardavėm - veikia puikiausiai.
Tai gal paieškok info ir tu.

Garantinio neturiu. Aparatas atkeliaves is amerikos. Bet vilbroj minejo, jog nikonistai ,jei nustato gamyklini broka- mokestis buna minimalus, arba jo nebuna. Vnz. tikiuosi. Butent sia problema neradau kad kas skustusi. Bet aplamai apie nikono d 70 "elektroninius" gedimus kalbejo zmogus, kuris su jais daug dirba.
Atsakyti