Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 25, 00:55)
Jo truputi...bet tokiems portetukams kaip musu(tiems "vienodiems"), tuo labiau j/b esminio skirtumo nesudaro, nes kb skaiciuoja ten. Kai dedi kokia foto su margu fonu(kaip pvz. mano foto buvo kur mazasis medi apsikabines), tada pasijaucia, kad reikia mazinti iki begalybes doh.gif

supratau 4u.gif aciux biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 08:22)
nu kaip ir viskas. gal kas kokių pageidavimų, pasiūlymų turit?

bus labai idomu drinks_cheers.gif

sayonara 4u.gif labas prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 25, 10:03)

ir as nezinojau...  blink.gif  idomu kiek ten ir kokios info yra.....

Na ten pakankamai daug info. Man labai padėjo, svarbiausia paprastai ir aiškiai viskas. Kas esat naujokai PS , (nors ir pažengusiems padės),rekomenduoju.
Atsakyti
nu žodžiu, rizikuoju, pasiduodu ant sutaršymo biggrin.gif fear.gif

visiškai žalia nuotrauka, niekas jai nedaryta (bo nemoku nieko daryti biggrin.gif), o dar tas bernas į mane paskutinę akimirką pasižiūrėjo. kai kurias klaidas pati žinau, ale prašom - paaiškinkit man nebrendylai, kur kreipti dėmesį kitais kartais? smile.gif visiems po balioną 4u.gif
deja, nuotrauka labai maža, per bitę plius dedu, gal patarsit, kur kitur įsikurti? blush2.gif

user posted image

man ta nuotraukėlė tokia gana negyva gavosi, ale aš ne burtininkas, dar tik mokausi.. kadangi pati ten sėdėjau, tai šiaip aplinka labai linksma buvo - balandžiai ant bandelių rovėsi (gaila, nė vienas nepakilęs), vaikinai trys, o galvos tik dvi, spalvoti batai, bandelės rankose..

aš visiška lamerka, norėjau dar ir sūnaus nuotrauką įmesti, bet nebeleido bitė plius, nes limitą viršijau biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 spalio 2007 - 09:15
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 24, 23:46)
Alia, einam snipinejam ir viska atsimenam, ir dar iskreipiam pagal save doh.gif  As tyliu...... unsure.gif

Gal ir trejetuka ka tik imetei man? lotuliukas.gif uz tai, kad visos vienodos cool.gif 

kazkaip panasios reakcijos ir tikejausi smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 07:46)
o kada pati parodysi tokios kokybės darbus kaip c-girl?  mirksiukas.gif

tada kai ji parodys ka nors idomaus mirksiukas.gif

na matau pridiskutavom sociai smile.gif kiek suprantu beveik vienbalsiai visi pries foto su vaikais ir cigaretem smile.gif ok, fair enough
kai bus ikvepimas bus nauju temu diskusijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 25, 09:15)
kiek suprantu beveik vienbalsiai visi pries foto su vaikais ir cigaretem smile.gif ok, fair enough
kai bus ikvepimas bus nauju temu diskusijai smile.gif

man čia įmesta foto nebuvo nei graži, nei kokia nors prikolna, o va sena Tavo fotkė buvo su "razinka".. tai buvo tiesiog kokybiškas momentas, atmetus visas moralines nuostatas..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 25, 10:15)
nu žodžiu, rizikuoju, pasiduodu ant sutaršymo biggrin.gif fear.gif

manau visai nebloga nuotrauka (kiti kompetentingesni placiau issireiks wink.gif ) bent jau pagrindiniu klaidu nematau. Vaikinai nesedi centre, ''nenukapotos'' nei rankos nei kojos smile.gif tik manau, kad jeigu jie abu butu i tave atsisuke, gal idomesne nuotrauka butu smile.gif o siaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 09:22)
3. o kad šiokia tokia intriga būtų, galvoju, kad pirmiausia redaguotos nuotraukos  nusiunčiamos autoriui. o tada autorius jas visas iš karto, kartu su originalu, patalpina čia  mirksiukas.gif

O gal visas nuotraukas siųsti orginalo autoriui, o po to jis visas vienu metu įkeltų į ND? Ten patogiau visas peržiūrėti, lengviau susirasti prabėgus ilgam laiko tarpui...
Desiree sveikinimai su pirma vieta first.gif 4u.gifGaila tik kad apsižioplinau ir pabalsuoti nespėjau blush2.gif Labai įdomi nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 25, 09:20)
man čia įmesta foto nebuvo nei graži, nei kokia nors prikolna, o va sena Tavo fotkė buvo su "razinka".. tai buvo tiesiog kokybiškas momentas, atmetus visas moralines nuostatas..

šališka tu biggrin.gif pazisti ir mane ir vaika mano, tada ir pastebi razinka bei uzslepta baeri mirksiukas.gif na ta, kuri reikia atkapstyti is po moraliu visu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 25, 09:21)
manau visai nebloga nuotrauka (kiti kompetentingesni placiau issireiks wink.gif ) bent jau pagrindiniu klaidu nematau. Vaikinai nesedi centre, ''nenukapotos'' nei rankos nei kojos  smile.gif tik manau, kad jeigu jie abu butu i tave atsisuke, gal idomesne nuotrauka butu smile.gif o siaip  4u.gif

ačiū biggrin.gif

jie išvis neturėjo į mane žiūrėti, atsitiktinai pamatė, kad fotkinu..
čia tiesiog, žinokit, sėdėjau prie Vyriausybės ant suoliuko ir rūkiau. pati turėjau neblogai atrodyti - moteriškė su kostiumėliu rūko ir fotkina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 25, 10:30)
ačiū biggrin.gif

jie išvis neturėjo į mane žiūrėti, atsitiktinai pamatė, kad fotkinu..
čia tiesiog, žinokit, sėdėjau prie Vyriausybės ant suoliuko ir rūkiau. pati turėjau neblogai atrodyti - moteriškė su kostiumėliu rūko ir fotkina.. doh.gif

Ujujui, mesk rūkyti, nu kaip man negražu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 25, 09:43)
Ujujui, mesk rūkyti, nu kaip man negražu  verysad.gif

žinau. šiuo metu neturiu valios sad.gif
Atsakyti
labas rytas,

nukreipit, prasau, kas nors, kur ir kaip galima apziureti namu darbus unsure.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti