Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 10 25, 06:33)
Desiree, o naudotis ND nuotolinio valdymo pulteliu galima  g.gif ??

Galima.
Atsakyti
pabambėsiu kaip bobutė. aš net stengiuosi į savo galeriją nedėt savo vyro su alaus buteliu, nekalbant apie vaiką blush2.gif pykstu, jei vyras įdeda nuotrauką, kur kažkur toli matosi buteliai. man tokios nuotraukos yra neetiškos, pigios ir neskoningos mirksiukas.gif
bet aš nuo daug ko kraupstu. ir nuo amerikietiškų rodomų namų vaizdelių, tipo juokingų. kur tėvas juokiasi iš to, kad savo vaiką išgasdino apsirengęs maniaku ir su benzopjūklu užpuolęs. kur juokinga, kad vaikas kiaušus nusidaužo į dviračio rėma ir turi būt juokinga, kaip jis šokinėja iš skausmo...
man tai yra lygiai taip pat pigu ir neskoninga. vis pagalvoju, kur tėvo protas savo vaiką traumuot ar juoktis iš skausmo... doh.gif tarsi gyvenimas mažai sutraumuoja.
bet kadangi aš moteriškė esu bambeklė (va ir bitęmają apibambėsiu, jei nufotografuos šerkšną) lotuliukas.gif , tai mano nuomonė yra mano nuomonė ir nereiškia, kad ji yra teisinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 spalio 2007 - 08:02
QUOTE(Sansara @ 2007 10 25, 08:56)
pabambėsiu kaip bobutė. aš net stengiuosi į savo galeriją nedėt savo vyro su alaus buteliu, nekalbant apie vaiką  blush2.gif pykstu, jei vyras įdeda nuotrauką, kur kažkur toli matosi buteliai. man tokios nuotraukos yra neetiškos, pigios ir neskoningos  mirksiukas.gif
bet aš nuo daug ko kraupstu. ir nuo amerikietiškų rodomų namų vaizdelių, tipo juokingų. kur tėvas juokiasi iš to, kad savo vaiką išgasdino apsirengęs maniaku ir su benzopjūklu užpuolęs. kur juokinga, kad vaikas kiaušus nusidaužo į dviračio rėma ir turi būt juokinga, kaip jis šokinėja iš skausmo...
man tai yra lygiai taip pat pigu ir neskoninga. vis pagalvoju, kur tėvo protas savo vaiką traumuot ar juoktis iš skausmo...  doh.gif tarsi gyvenimas mažai sutraumuoja.
bet kadangi aš moteriškė esu bambeklė (va ir bitęmają apibambėsiu, jei nufotografuos šerkšną)  lotuliukas.gif , tai mano nuomonė yra mano nuomonė ir nereiškia, kad ji yra teisinga.  mirksiukas.gif

Na štai sutaupiau laiko dėstydamas savo mintis bigsmile.gif Palaikau tave visu šimtu. Nekenčiu tiesiog tokiu nesamoniu, aš tavo pusej! 4u.gif
Atsakyti
bitėmaja, kaip ten su tuo visuotiniu nuotraukų redagavimu smile.gif kaip ir kada bandysim? g.gif labai jau įvairovės norisi blush2.gif norinčių lyg ir yra. reikia tik taisykles nustatyt...
pradedam jaučiu nuo vienos foto, kaip iniciatorė tu išrink vieną iš savo archyvo. ir persiųsk visiems norintiem. tik kur dėsim rezultauts g.gif į ND? ir reik nustatyt kiek laiko tam skirti smile.gif ir vsio. paprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena,

aš vis paskaitau Jūsų temą, bet esu visiška, absoliuti, nereali fotografijos naujokė blush2.gif biggrin.gif

kol kas jokių pasiekimų, tik bukas noras fotografuoti.. doh.gif

prieš savaitę laikinam naudojimui gavau Canon EOS 350D, tai tebeskaitau instrukciją ir turiu du milijonus šimtą tris tūkstančius keturiasdešimt keturis klausimus biggrin.gif

kol kas išvis bandausi bazinius režimus, visi nustatymai man dar tamsus miškas doh.gif
photoshop'as man artimas tik tiek, kad turiu knygelę apie jį biggrin.gif biggrin.gif niekada nieko nebandžiau su juo nuveikti, nes nežinočiau, nuo ko pradėti.

bet kaip sakoma noras yra, gal atsiras ir įgūdžiai, ir visa kita, ko reikia..

ar nesupyksit, jeigu kartais įkišiu savo visiškai nekompetentingą trigrašį, ką? cool.gif
Atsakyti
bet kadangi aš moteriškė esu bambeklė (va ir bitęmają apibambėsiu, jei nufotografuos šerkšną)  lotuliukas.gif , tai mano nuomonė yra mano nuomonė ir nereiškia, kad ji yra teisinga.  mirksiukas.gif

aš vis šerkšno laukiu ir niekaip nesulaukiu biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 25, 09:07)
bitėmaja, kaip ten su tuo visuotiniu nuotraukų redagavimu smile.gif kaip ir kada bandysim?  g.gif labai jau įvairovės norisi  blush2.gif norinčių lyg ir yra. reikia tik taisykles nustatyt...
pradedam jaučiu nuo vienos foto, kaip iniciatorė tu išrink vieną iš savo archyvo. ir persiųsk visiems norintiem. tik kur dėsim rezultauts g.gif į ND? ir reik nustatyt kiek laiko tam skirti smile.gif ir vsio. paprasta  lotuliukas.gif

galim pradėt kad ir nuo šiandien. kiek čia tų norinčių bus? kas norit redaguot mano nuotrauką, rašyk man až su savo meilu, vakare visiems išsiuntinėsiu.
taisyklės...hmm...
1. nuotrauka turi būti neredaguota.
2. trukmė dvi savaitės g.gif . jei greičiau padarysit, tai galim ir greičiau.
3. o kad šiokia tokia intriga būtų, galvoju, kad pirmiausia redaguotos nuotraukos nusiunčiamos autoriui. o tada autorius jas visas iš karto, kartu su originalu, patalpina čia mirksiukas.gif
4. nuotraukų redagavimas jau jūsų fantazijos reikalas. galima daryt ką tik norit 4u.gif tik po to aprašykit, ką darėt.

nu kaip ir viskas. gal kas kokių pageidavimų, pasiūlymų turit?

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 08:22)

aš už visas taisykles.

sayonara, aišku kišk nosį ir kuo dažniau kiši, tuo aiškiau viskas darysis mirksiukas.gif ir pradėk nuo bazinių režimų, kai pajusi, kad trūksta - pereisi ant kitų ir net nepastebėsi, kad tapo sunkiau. 4u.gif

ŽvėrisKLP, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 25, 09:20)

photoshop'as man artimas tik tiek, kad turiu knygelę apie jį biggrin.gif biggrin.gif niekada nieko nebandžiau su juo nuveikti, nes nežinočiau, nuo ko pradėti.

ar nesupyksit, jeigu kartais įkišiu savo visiškai nekompetentingą trigrašį, ką?  cool.gif

Dėl fotoshop galiu pasiūlyt tokį dalyką: nueini į bet kokį didesnį prekybos centra ir Maximoj nusiperki lietuvišką kompaktą "Mano photoshop CS2 mokytojas" Vaizdžiai su lietuvišku vyrišku balsu tau ir parodys ir paaiškins smile.gif Kaina berods apie 25 lt. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 25, 08:31)
sayonara, aišku kišk nosį ir kuo dažniau kiši, tuo aiškiau viskas darysis  mirksiukas.gif ir pradėk nuo bazinių režimų, kai pajusi, kad trūksta - pereisi ant kitų ir net nepastebėsi, kad tapo sunkiau.  4u.gif

ačiū smile.gif
bandysiu smile.gif dabar laukiu savaitgalio, kai vaikas iškeliaus pas senelius, o mamytė - pas laukus arba miestan pagaudyti kadrų.. doh.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 25, 08:48)
Dėl fotoshop galiu pasiūlyt tokį dalyką: nueini į bet kokį didesnį prekybos centra ir Maximoj nusiperki lietuvišką kompaktą "Mano photoshop CS2 mokytojas" Vaizdžiai su lietuvišku  vyrišku balsu tau ir parodys ir paaiškins smile.gif Kaina berods apie 25 lt. Sėkmės smile.gif

o, nesu tokio mačius, ačiū už patarimą wink.gif te balioną 4u.gif
Atsakyti
Sveiki user posted image

QUOTE(valanda @ 2007 10 24, 17:36)
..pridaviau savo aparata i vilbra...

jetau, kaip gaila sad.gif kiek kainuos taisymas, kuo pasireiškia gedimas? unsure.gif

Desiree, nuširdūs sveikinimai laimėjus!!! Nauja tema lb įdomi user posted image

..pabambėsiu kaip bobutė. .
(va ir bitęmają apibambėsiu, jei nufotografuos šerkšną)  lotuliukas.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
bliamba, šianakt jau net sapnavau, kad bėgau fotkinti apšerkšnijusios žolės doh.gif

ar nesupyksit, jeigu kartais įkišiu savo visiškai nekompetentingą trigrašį, ką?  cool.gif

žinoma, kad ne, sveika prisijungus user posted image

QUOTE(bite maja @ 2007 10 25, 09:22)

sutinku su tavo taisyklėmis, jau išsiunčiau tau az. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 25 spalio 2007 - 08:59

Sveika prisijungusi 4u.gif

nors rasiau kad nedalyvausiu, bet dabar labai didelis noras atsirado blush2.gif tai as irgi pameginsiu.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 25, 09:48)
Dėl fotoshop galiu pasiūlyt tokį dalyką: nueini į bet kokį didesnį prekybos centra ir Maximoj nusiperki lietuvišką kompaktą "Mano photoshop CS2 mokytojas" Vaizdžiai su lietuvišku  vyrišku balsu tau ir parodys ir paaiškins smile.gif Kaina berods apie 25 lt. Sėkmės smile.gif

ir as nezinojau... blink.gif idomu kiek ten ir kokios info yra.....
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif

pabambėsiu kaip bobutė.

Visiškai sutinku.

galim pradėt kad ir nuo šiandien. kiek čia tų norinčių bus? kas norit redaguot mano nuotrauką, rašyk man až su savo meilu, vakare visiems išsiuntinėsiu.
taisyklės...hmm...

Norėčiau pabandyti ax.gif

Desiree, sveikinu su pirma vieta thumbup.gif

O nauja tema tikras galvosūkis g.gif Šį kartą visai gerai, kad dvi savaitės, o ne viena. Gal ką ir sugalvosiu smile.gif
Atsakyti