Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 24, 23:26)
Cia tu apie manasias? bigsmile.gif  g.gif

biggrin.gif man tas pats klausimas iskilo biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus, ir smagu, kad patiko nuotrauka ir jum..

Naujai temai turiu 2 pasiūlymus: Autoportretas arba Juodai balta foto laisva tema Kuri priimtinesnė?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 23:37)
ačiū už sveikinimus, ir smagu, kad patiko nuotrauka ir jum..

Naujai temai turiu 2 pasiūlymus: Autoportretas arba Juodai balta foto laisva tema Kuri priimtinesnė?

Autoportretas? g.gif tuo paciu ir susipazintume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 23:29)
c-girl, tikrai taip mirksiukas.gif
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man mirksiukas.gif
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo mirksiukas.gif ?

Mda... biggrin.gif Man jos skirtingos, bet gal kitiems kitaip atrodo...is esanciu kudroj tik dvi "vienodos" anot taves...paskutine "cha" ir "tiesiog linksma", nes is tos pacios fotosesijos smile.gif
Visu pirma NIEKUR NESIPIKTINAU blink.gif Tik KLAUSIAU(DOMEJAUSI, TEIRAVAUSI) kada keiciasi statusas, nes turejau pakankamai ivertintu nuotrauku ir vis tiek tekdavo kelti i pelke, kur leidziama det mazesnes foto ir kokybe kencia...Istryniau BUTENT mazasias nuotraukas, kurios turejo dagiau detaliu ir turejo buti mazytes...Nu zodziu, is tiesu neturiu tau aiskintis kodel ir ka istrinu doh.gif Alia, einam snipinejam ir viska atsimenam, ir dar iskreipiam pagal save doh.gif As tyliu...... unsure.gif

Gal ir trejetuka ka tik imetei man? lotuliukas.gif uz tai, kad visos vienodos cool.gif

Desiree, as uz autoportreta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 spalio 2007 - 23:56
2 balsai uz autoportreta, tai nepykit tie, kas nespejo isreiksti nuomones, bet pries eidama miegoti patvirtinu:

sekanti tema - AUTOPORTRETAI - atlikimo technika nesvarbi - bet noretusi ja matyti aprasyme. Svarbu, kad nuotraukoje jus ir mygtuka nuspaudete taip pat jus.

Na ir keiciasi greitai cia diskusiju tema...

Apziurejau Californiagirl nuotraukas... Nieko pasikartojancio nemaciau.
Beja, atidirbti tam tikra fotografavimo stiliu nera jau taip blogai. Va, kad ir ta pati Anna Geddes - visi ir visur atpazintu jos nuotraukas. Man tarkim jis jau pabodes, bet yra milijonai (o gal per mazai cia pasakiau) zmoniu, kuriem tos nuotraukos fantastiskiausios. Juk neturi visiems itikti ar patikti darbai. Del skonio nesigincijama (beja, del tos pacios priezasties, net ir super nuotraukos gauna 3 ) smile.gif
Viskas, lekiu. labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 25 spalio 2007 - 00:05
Cia as biski nuo temos biggrin.gif O i kudra jau didesnius failus galima det? na lyginant su pelke? g.gif
as gi tundra tik siandien, pupeliuko deka aciuks.gif suzinojau, kad galima i kudra iskart nuotraukas kelt doh.gif

o del vienodumo... pagalvojau, kad man tas klausimas skirtas, nes vaikis visur tas pats biggrin.gif
As noreciau, atrasti savo stiliu - ir nesupykciau, jei tai butu svaru, tvarkinga - kiekvienam savo, kaip sakant smile.gif

ir dar, peppi, priesu neisigysi, gi visi suauge tongue.gif bet siandien turbut ne ta koja is lovos kilai unsure.gif kalbejom apie vaikus su cigaretem, tu apie pankus pradejai ( nieko pries juos neturiu), po to apie c-girl nuotraukas ne prie ko g.gif

biski klaidu iveliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 25 spalio 2007 - 00:49
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 23:56)
Del skonio nesigincijama (beja, del tos pacios priezasties, net ir super nuotraukos gauna 3 ) smile.gif

Na jei nuotrauka ne mano skonio, bet techniskai gerai atlikta, vien del to kad ne mano skonio, as trejetu nemetau g.gif Aplamai trejetu nededu g.gif Nebent vaika su cigarete kas idetu, tai tada mesciau trejetuka biggrin.gif
Bet nepriimkit tai verkslenimu, jokiu budu ne mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 25, 00:46)
Cia as biski nuo temos biggrin.gif O i kudra jau didesnius failus galima det? na lyginant su pelke? g.gif

Jo truputi...bet tokiems portetukams kaip musu(tiems "vienodiems"), tuo labiau j/b esminio skirtumo nesudaro, nes kb skaiciuoja ten. Kai dedi kokia foto su margu fonu(kaip pvz. mano foto buvo kur mazasis medi apsikabines), tada pasijaucia, kad reikia mazinti iki begalybes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 spalio 2007 - 00:59
Labas ankstyvas rytas smile.gif
aciu uz pasisakymus mano nuotraukai 4u.gif Keldama zinojau kad keirej pusej mazokai vietos. Na bet is visu nuotrauku si buvo optimaliausiai gera. Ryskumo atzvilgiu, sviesumo ir t.t. O trauktis neturejau kaip, sedejau ant zemes. O ir vaika reikia gaudyti nes lipa visur neatsargiai doh.gif Aisku cia nepasiteisinimas. Tobulesim wink.gif

Desiree, sveikinimai laimejus 4u.gif
Sauni nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 25 spalio 2007 - 05:21
siandien pirma karta pasibraidziau po kudra (labai ilgai ten pasimeciau)...tikrai ikvepimo labai daug, dar toli man iki tokio lygio, bet....kas man buvo keista, paskaicius zmoniu ivertinimus nemazai buna asmeniskai uzgaunanciu komentaru kad net ir admin turi zmones i savo vieta pastatyti. kzkaip tikisi kad jei tokios profesonalu foto, tai turetu buti ir profesonalu elgesys. g.gif
Atsakyti
Oiiiiiiiii, tik nepagalokit kad as ten 3-ukais metausi laisva ranka smile.gif Siaip vertinu tik tas nuotraukas kurios man patinka. Net grybo nesu ne karto davusi.

Drumbacele - zinom zinom mes tokius pasiaiskinimus smile.gif Ir as kartais ne vietoj sedziu, kai reikia fotografuoti. Bet man patiko vieno asmens komentaras Kudroje:

Del vienodumo tuomet ir as galiu komentara taikyti sau. Nuotraukos irgi gana vienodos. Bet ka daryti? Gruodzio pabaigoje turesiu ivairoves, o lig tol........
Atsakyti
Desiree, o naudotis ND nuotolinio valdymo pulteliu galima g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 24, 17:36)
Sveiki mielieji bendrai. Atlikau paskutiniuosius ND ir pridaviau savo aparata i vilbra. Ves ji estijon. Ekspozicijos blokas parejes. Nezinau kaip viskas baigsis svarstau apie kito pirkima. Taigi su giliu liudesiu siandien atslinkau cia. Matyt pertrauka bus gan ilga:(((( .

console.gif užjaučiu... o kuom tai pasireiškia, kai pareina ekspozicijos blokas? ax.gif

QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 21:27)
taip, nesamones...o ko jum kliuva...nepatinka - patys nedarykit...nematau problemos...

nu tai, kad niekas čia iš mūsų to ir nedaro unsure.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 22:53)

Canon EOS 400D + sigmos objektyvas

a kokis objektyvas? aš vis dar renkuosi kitinio pamainą doh.gif

Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 10 25, 00:29)
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man mirksiukas.gif
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo mirksiukas.gif ?

o kada pati parodysi tokios kokybės darbus kaip c-girl? mirksiukas.gif
Atsakyti