Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, linkiu atitrukti mirksiukas.gif

off topic, neteisingai biggrin.gif bet isvedziojai linksmai biggrin.gif
juk nenoretum, kad visi butu vienodai tvarkingi, grazus ir ramus mirksiukas.gif ?
apie tai ir kalbu...neverta smerkti zmogaus, kurio nepazisti...juk galimas daiktas, kad jis geresnis zmogus uz tave...

nuomone visokia priimtina, butu smagu sulaukti to paties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 20:35)
o as va pasigirti atejau bigsmile.gif jau turiu nauja aparaciuka biggrin.gif jau spejau ir issinagrineti ir instrukcija pavartyti biggrin.gif tik atsidziaugt dar nespejau, kazkaip visur apsiniauke apsvietimo normalaus ner...ner ka fotkint...

tai sveikinam. (primink koki isigijai ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 22:43)
tai sveikinam. (primink koki isigijai  ax.gif  )

aciu smile.gif
Canon EOS 400D + sigmos objektyvas

tave irgi turbut galima sveikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 20:53)
aciu smile.gif
Canon EOS 400D + sigmos objektyvas

tave irgi turbut galima sveikinti 4u.gif

yuhuuuuuuuuu as irgi turiu Canon EOS 400D ir dziaugiuosi neatsidziaugiu.

o mane su kuo sveikint? kad jau senokai (nu gal pries pusantro men. isigijau)

idomiai jus diskutavot apie ta nuotrauka su cigarete ir buteliu.... as savo vaiko taip nefotografuociau. Bet man akies nerezia nuotrauka - tiesiog "nepastebiu" tokiu... Yra tokiu, kuriems patinka ir patiks. Jei jiem patinka tai valio. Tegu fotografuoja, dziaugiasi savo "meno kuriniais"... Bet jei viesai publikuoja, tada reiketu ir supratimo is autoriu puses, kad ne kiekvieno akiai vaizdelis toks suprantamas, malonus ar dar koks kitoks. Taigi, teigiamu atsiliepimu bus tikrai mazai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 spalio 2007 - 22:02
as apie nd
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 23:07)
as apie  nd

Na, tai ar kas nors skaiciuoja balus.... Ka sveikinti? 4u.gif

man asmeniskai irgi vaikas+butelis ar cigarete swoon.gif Kai ziuri i tokia nuotrauka su vaiku, tiesiog apima gailescio jausmas tokiam bejegiam zmoguciui. Kaip pasake, Desiree, taip ir as, savo vaiko taip nefotografuociau. Apskritai visada kruopsciai atrenku savo vaiko nuotraukas kurias rodau cia ar kitur internete.
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 10 24, 17:36)
Sveiki mielieji bendrai. Atlikau paskutiniuosius ND ir pridaviau savo aparata i vilbra. Ves ji estijon. Ekspozicijos blokas parejes. Nezinau kaip viskas baigsis svarstau apie kito pirkima. Taigi su giliu liudesiu siandien atslinkau cia. Matyt pertrauka bus gan ilga:(((( .

Kaip Jums gerai...smile.gif))) Jus turit .... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Uzjauciu sad.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 22:35)
na va..gaila verysad.gif

o as va pasigirti atejau bigsmile.gif jau turiu nauja aparaciuka biggrin.gif jau spejau ir issinagrineti ir instrukcija pavartyti biggrin.gif tik atsidziaugt dar nespejau, kazkaip visur apsiniauke apsvietimo normalaus ner...ner ka fotkint...

o ir tema diskutuojat g.gif ...man asmeniskai tiesiog nemalonus vaizdas ir tiek ax.gif

nd jau itariu yra nugaletojas ax.gif

Sveikinu 4u.gif

ikeliu siandien dienos portretuka. laukiu komentaru ir kritikos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 24 spalio 2007 - 22:30
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 21:07)
as apie  nd

laimejau? blush2.gif aciu tuomet uz sveikinimus.

Kad jau baigesi ND as pasakysiu kokia nuotraukele norejau pamatyti ND - vaikiuko atspindi autobuso/traukinio/masinos lange... Vazineju su vaikiu tramvajum ir siandien toks grazus atspindys buvo, bet kai ant keliu laikai toki spurduliuka, net mintis nekyla traukti fotoaparata ir fotografuoti. Kol issimsiu fotoaparata, vaikis jau bus kokiai bobutei ispires, toji mane jau bus apsaukus ir dar nezinia kas...

Bet negi tema buvo sunki? Ar cia laiko stoka? Mazokai nuotrauku... Ir prisipazinkit kas isemet viena!!!

Drumbacele - reikejo zingsneli viena o gal pusantro i kaire zengtelt. Dabar desineje vietos yra, o kaire puse suspausta
O siaip - nuotaikinga. Brrrrrrr bet kaip salta...

O mn kazkokia kvaila faze... Keliu nuotraukas i Kudra ir po keliu min isemu. As kazkaip ten geriau pamatau, kas man nuotraukoje nepatinka ir paskutinem dienom neiskepiau ne vienos kuri man patiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 spalio 2007 - 22:45
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 20:27)
itariu pankai jums irgi blogo skonio israiska smile.gif juk neidomu kas po kauke...isvaizda sudaro stipru ispudi ir to gana? o po isvaizda pas juos oi kiek daug visko, pasauleziura kur kas platesne nei eilinio "tvarkingo" piliecio mirksiukas.gif jiems bent jau gamta rupi, kas visiskai nusispjauti tam, kuris vaidina neva tvarkinga (pagal visus bendruomeneje priimtus kanonus) teva ar motina...ir bent man tokie zmones slykstesni uz tuos, kurie (gal ir neskoningai) isdykeliskai juokauja su savo vaikais...galu gale, sakoma, kad kuo didesnis vaikas slypi tavo viduje, tuo geresnis tevas esi savo vaikui. As tokius juokelius priimu butent taip. Zinoma nekalbant apie asocialias seimas...
nesakau, kad norma bet ir nekudakuoju kaip bobele prie daugiabucio laiptines mirksiukas.gif

peppi, isvartei cia, pripilstei is tuscio i kiaura ir ne i tema smile.gif Prie ko cia pankai? Jie suauge zmones, sprendzia uz save. Is ko sprendi, kad tvarkingi zmones gamtos nemyli ir jiems nusispjaut. O kuom jau pankai ta gamta labiau myli????? Nerandu rysio visam tame pasisakyme...
Dar apie ta nuotrauka...ir gamta biggrin.gif(jei jau kalbam ne i tema) Tie tevai gamtos nemyli darydami tokia foto su vaikiuku ir ja zavedamiesi, nes 100 % tie tevai rukantys... Rukantis zmogus jau savaime tersia gamta, nerukanciam zmogui tokia nuotrauka nei juokinga, nei grazi smile.gif Man tokios foto, labai panasu kad asocialiu seimu fotos unsure.gif

Desiree, sveikinu 4u.gif Sauni nuotrauka, zinojau kad Tavo ax.gif biggrin.gif
Kokia nauja tema??????

Latoya, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif Koks sigma? 17-70mm?

Drumbacele, grazus portretukas. Desiree viska jau pasake mirksiukas.gif Kaip salta jau pas jus unsure.gif Mes dar vakar trumpom rankovem lakstem...siandien lyja jau, bet nera salta...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 22:37)
O mn kazkokia kvaila faze... Keliu nuotraukas i Kudra ir po keliu min isemu. As kazkaip ten geriau pamatau, kas man nuotraukoje nepatinka ir paskutinem dienom neiskepiau ne vienos kuri man patiktu...

Na ko dabar taip??? Tavo visi portetai labai saunus ir pasiilgau jau nauju ax.gif Idek nors cia pasigrozeti ax.gif
As savo paskutini portreta is kudros jau irgi norejau isimti... biggrin.gif Ivertino gerai pradzioje, penketukais...o paskui stebejau kaip taskai pradejo tirpti, kazkas keleta trejetu numete biggrin.gif Pagalvojau..."va shh...idejau", jau norejau isimti, bet palikau per nakti(LT per diena) ir atsikelus radau visai neblogai ivertinta biggrin.gif Visada atsiranda tyciniu trejetu, visada biggrin.gif doh.gif

Siaip zmones, as pasigendu dejavu g.gif unsure.gif
Atsakyti
c-girl, pasakei ir sventa smile.gif

del tu tyciniu netyciniu...labai nuobodu kai portretai kaskart vienodi...as tokiais atvejais susilaikau nes pati foto kokybiska...bet...nekabina desimta karta is eiles tokia pati smile.gif
Papildyta:
Drumbacele, pagalvojau paziurejusi tavo portretuka - reikia ir mums tokios kepures biggrin.gif atrodo labai silta...
gal pamegink juodai balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 24 spalio 2007 - 23:17
uzjauciu valanda verysad.gif ir sveikinu latoya 4u.gif

... o as savo gimtadienio laukiu rolleyes.gif paciulbejo man paukstukas, kad gausiu atnaujinima savo 300 rolleyes.gif tikiuosi paukstukas teisybe ciulbejo bigsmile.gif

Desiree - sveikinu su ugalejimu - tikiuosi teisingai, nes i fotki kazko neileidzia unsure.gif Ikelk tada mums savo fotografiju - tavosios tokios grazios wub.gif

Drumbacele - kad taip vos vos i viduriuka labiau... Bet patiko... Tik salta.... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 23:24)
labai nuobodu kai portretai kaskart vienodi...as tokiais atvejais susilaikau nes pati foto kokybiska...bet...nekabina desimta karta is eiles tokia pati smile.gif

Cia tu apie manasias? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
o mano svajotas objektyvas nuplauke... verysad.gif
nesusikloste...atradau varianta toki beveik universalu...norejau bent minimalaus (kaip kitiniam) zumo bet norejau ir makro...velgi bent minimalaus...senis man atrinko poreikius tenkinanti varianta ale teks luktereti finansiskai palankesnio momento ax.gif

c-girl, tikrai taip mirksiukas.gif
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man mirksiukas.gif
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo mirksiukas.gif ?

tiek jau to, gero likusio vakaro, jau gana prikalbejau siandien biggrin.gif ziurek dar priesu isigysiu del savo atvirumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 24 spalio 2007 - 23:34