Pupeliuk, linkiu atitrukti
off topic, neteisingai bet isvedziojai linksmai
juk nenoretum, kad visi butu vienodai tvarkingi, grazus ir ramus ?
apie tai ir kalbu...neverta smerkti zmogaus, kurio nepazisti...juk galimas daiktas, kad jis geresnis zmogus uz tave...
nuomone visokia priimtina, butu smagu sulaukti to paties
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 20:35)
o as va pasigirti atejau jau turiu nauja aparaciuka jau spejau ir issinagrineti ir instrukcija pavartyti tik atsidziaugt dar nespejau, kazkaip visur apsiniauke apsvietimo normalaus ner...ner ka fotkint...
tai sveikinam. (primink koki isigijai )
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 22:43)
tai sveikinam. (primink koki isigijai )
aciu
Canon EOS 400D + sigmos objektyvas
tave irgi turbut galima sveikinti
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 20:53)
yuhuuuuuuuuu as irgi turiu Canon EOS 400D ir dziaugiuosi neatsidziaugiu.
o mane su kuo sveikint? kad jau senokai (nu gal pries pusantro men. isigijau)
idomiai jus diskutavot apie ta nuotrauka su cigarete ir buteliu.... as savo vaiko taip nefotografuociau. Bet man akies nerezia nuotrauka - tiesiog "nepastebiu" tokiu... Yra tokiu, kuriems patinka ir patiks. Jei jiem patinka tai valio. Tegu fotografuoja, dziaugiasi savo "meno kuriniais"... Bet jei viesai publikuoja, tada reiketu ir supratimo is autoriu puses, kad ne kiekvieno akiai vaizdelis toks suprantamas, malonus ar dar koks kitoks. Taigi, teigiamu atsiliepimu bus tikrai mazai...
as apie nd
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 23:07)
as apie nd
Na, tai ar kas nors skaiciuoja balus.... Ka sveikinti?
man asmeniskai irgi vaikas+butelis ar cigarete Kai ziuri i tokia nuotrauka su vaiku, tiesiog apima gailescio jausmas tokiam bejegiam zmoguciui. Kaip pasake, Desiree, taip ir as, savo vaiko taip nefotografuociau. Apskritai visada kruopsciai atrenku savo vaiko nuotraukas kurias rodau cia ar kitur internete.
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 10 24, 17:36)
Sveiki mielieji bendrai. Atlikau paskutiniuosius ND ir pridaviau savo aparata i vilbra. Ves ji estijon. Ekspozicijos blokas parejes. Nezinau kaip viskas baigsis svarstau apie kito pirkima. Taigi su giliu liudesiu siandien atslinkau cia. Matyt pertrauka bus gan ilga:(((( .
Kaip Jums gerai...))) Jus turit ....
Kaip Jums gerai...))) Jus turit ....
Uzjauciu
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 22:35)
na va..gaila
o as va pasigirti atejau jau turiu nauja aparaciuka jau spejau ir issinagrineti ir instrukcija pavartyti tik atsidziaugt dar nespejau, kazkaip visur apsiniauke apsvietimo normalaus ner...ner ka fotkint...
o ir tema diskutuojat ...man asmeniskai tiesiog nemalonus vaizdas ir tiek
nd jau itariu yra nugaletojas
o ir tema diskutuojat ...man asmeniskai tiesiog nemalonus vaizdas ir tiek
nd jau itariu yra nugaletojas
Sveikinu
ikeliu siandien dienos portretuka. laukiu komentaru ir kritikos
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 21:07)
as apie nd
laimejau? aciu tuomet uz sveikinimus.
Kad jau baigesi ND as pasakysiu kokia nuotraukele norejau pamatyti ND - vaikiuko atspindi autobuso/traukinio/masinos lange... Vazineju su vaikiu tramvajum ir siandien toks grazus atspindys buvo, bet kai ant keliu laikai toki spurduliuka, net mintis nekyla traukti fotoaparata ir fotografuoti. Kol issimsiu fotoaparata, vaikis jau bus kokiai bobutei ispires, toji mane jau bus apsaukus ir dar nezinia kas...
Bet negi tema buvo sunki? Ar cia laiko stoka? Mazokai nuotrauku... Ir prisipazinkit kas isemet viena!!!
Drumbacele - reikejo zingsneli viena o gal pusantro i kaire zengtelt. Dabar desineje vietos yra, o kaire puse suspausta
O siaip - nuotaikinga. Brrrrrrr bet kaip salta...
O mn kazkokia kvaila faze... Keliu nuotraukas i Kudra ir po keliu min isemu. As kazkaip ten geriau pamatau, kas man nuotraukoje nepatinka ir paskutinem dienom neiskepiau ne vienos kuri man patiktu...
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 20:27)
itariu pankai jums irgi blogo skonio israiska juk neidomu kas po kauke...isvaizda sudaro stipru ispudi ir to gana? o po isvaizda pas juos oi kiek daug visko, pasauleziura kur kas platesne nei eilinio "tvarkingo" piliecio jiems bent jau gamta rupi, kas visiskai nusispjauti tam, kuris vaidina neva tvarkinga (pagal visus bendruomeneje priimtus kanonus) teva ar motina...ir bent man tokie zmones slykstesni uz tuos, kurie (gal ir neskoningai) isdykeliskai juokauja su savo vaikais...galu gale, sakoma, kad kuo didesnis vaikas slypi tavo viduje, tuo geresnis tevas esi savo vaikui. As tokius juokelius priimu butent taip. Zinoma nekalbant apie asocialias seimas...
nesakau, kad norma bet ir nekudakuoju kaip bobele prie daugiabucio laiptines
nesakau, kad norma bet ir nekudakuoju kaip bobele prie daugiabucio laiptines
peppi, isvartei cia, pripilstei is tuscio i kiaura ir ne i tema Prie ko cia pankai? Jie suauge zmones, sprendzia uz save. Is ko sprendi, kad tvarkingi zmones gamtos nemyli ir jiems nusispjaut. O kuom jau pankai ta gamta labiau myli????? Nerandu rysio visam tame pasisakyme...
Dar apie ta nuotrauka...ir gamta (jei jau kalbam ne i tema) Tie tevai gamtos nemyli darydami tokia foto su vaikiuku ir ja zavedamiesi, nes 100 % tie tevai rukantys... Rukantis zmogus jau savaime tersia gamta, nerukanciam zmogui tokia nuotrauka nei juokinga, nei grazi Man tokios foto, labai panasu kad asocialiu seimu fotos
Desiree, sveikinu Sauni nuotrauka, zinojau kad Tavo
Kokia nauja tema??????
Latoya, sveikinu su nauju pirkiniu Koks sigma? 17-70mm?
Drumbacele, grazus portretukas. Desiree viska jau pasake Kaip salta jau pas jus Mes dar vakar trumpom rankovem lakstem...siandien lyja jau, bet nera salta...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 22:37)
O mn kazkokia kvaila faze... Keliu nuotraukas i Kudra ir po keliu min isemu. As kazkaip ten geriau pamatau, kas man nuotraukoje nepatinka ir paskutinem dienom neiskepiau ne vienos kuri man patiktu...
Na ko dabar taip??? Tavo visi portetai labai saunus ir pasiilgau jau nauju Idek nors cia pasigrozeti
As savo paskutini portreta is kudros jau irgi norejau isimti... Ivertino gerai pradzioje, penketukais...o paskui stebejau kaip taskai pradejo tirpti, kazkas keleta trejetu numete Pagalvojau..."va shh...idejau", jau norejau isimti, bet palikau per nakti(LT per diena) ir atsikelus radau visai neblogai ivertinta Visada atsiranda tyciniu trejetu, visada
Siaip zmones, as pasigendu dejavu
c-girl, pasakei ir sventa
del tu tyciniu netyciniu...labai nuobodu kai portretai kaskart vienodi...as tokiais atvejais susilaikau nes pati foto kokybiska...bet...nekabina desimta karta is eiles tokia pati
Papildyta:
Drumbacele, pagalvojau paziurejusi tavo portretuka - reikia ir mums tokios kepures atrodo labai silta...
gal pamegink juodai balta
del tu tyciniu netyciniu...labai nuobodu kai portretai kaskart vienodi...as tokiais atvejais susilaikau nes pati foto kokybiska...bet...nekabina desimta karta is eiles tokia pati
Papildyta:
Drumbacele, pagalvojau paziurejusi tavo portretuka - reikia ir mums tokios kepures atrodo labai silta...
gal pamegink juodai balta
uzjauciu valanda ir sveikinu latoya
... o as savo gimtadienio laukiu paciulbejo man paukstukas, kad gausiu atnaujinima savo 300 tikiuosi paukstukas teisybe ciulbejo
Desiree - sveikinu su ugalejimu - tikiuosi teisingai, nes i fotki kazko neileidzia Ikelk tada mums savo fotografiju - tavosios tokios grazios
Drumbacele - kad taip vos vos i viduriuka labiau... Bet patiko... Tik salta....
... o as savo gimtadienio laukiu paciulbejo man paukstukas, kad gausiu atnaujinima savo 300 tikiuosi paukstukas teisybe ciulbejo
Desiree - sveikinu su ugalejimu - tikiuosi teisingai, nes i fotki kazko neileidzia Ikelk tada mums savo fotografiju - tavosios tokios grazios
Drumbacele - kad taip vos vos i viduriuka labiau... Bet patiko... Tik salta....
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 23:24)
labai nuobodu kai portretai kaskart vienodi...as tokiais atvejais susilaikau nes pati foto kokybiska...bet...nekabina desimta karta is eiles tokia pati
Cia tu apie manasias?
o mano svajotas objektyvas nuplauke...
nesusikloste...atradau varianta toki beveik universalu...norejau bent minimalaus (kaip kitiniam) zumo bet norejau ir makro...velgi bent minimalaus...senis man atrinko poreikius tenkinanti varianta ale teks luktereti finansiskai palankesnio momento
c-girl, tikrai taip
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo ?
tiek jau to, gero likusio vakaro, jau gana prikalbejau siandien ziurek dar priesu isigysiu del savo atvirumo
nesusikloste...atradau varianta toki beveik universalu...norejau bent minimalaus (kaip kitiniam) zumo bet norejau ir makro...velgi bent minimalaus...senis man atrinko poreikius tenkinanti varianta ale teks luktereti finansiskai palankesnio momento
c-girl, tikrai taip
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo ?
tiek jau to, gero likusio vakaro, jau gana prikalbejau siandien ziurek dar priesu isigysiu del savo atvirumo