Aš už idėją koreguoti nuotraukas
Įdomu būtų pažiūrėti, ką galima padaryti iš vienos nuotraukos ir pasisemti idėjų. Būtų gera, jei po to ir pasidalintume vieni kitiems, kaip tas nuotraukas išgražinom. Šiek tiek moku nuotraukas tvarkyti su PS, bet ten tiek daug mano neatrstų ir neišbandytų galimybių
Nors aš čia nauja ir pati neįkėliau savo foto į ND, bet tikiuosi nesupyksit, jei balsuosiu ir aš Kaip supratau balsai duodami penkiom nuotraukom nuo vieno iki penkių balų sistema.Californiagirl labai gražus portretukas
Ir labai išraiškingas
Kristinos B. foto nematau
ZverioKLP portrete labai graži moteris, todėl matyt fotografas nematė savo klaidelių, na bet jos visos jau pastebėtos, tad nesikartosiu.
Mačiau vakar
Peppi nuotraukytę Tavo vaike, tikrai labai jau kontrastas didelis uždėtas, bet kad ten visos nuotraukos mano nuomone per daug ryškios ir dauguma jų nešvarios
(kol mano dukrytę kirpėja kirpo, ne vieną Tavo vaiko žurnalą toje kirpykloje praverčiau).Rsaulytės labiausiai patiko pirma nuotrauka su lapu
Vis grįžtu į temos pradžią ja pasigrožėti
Atrakcijonų ratas irgi super atrodo
Prie
fotolamos nuotraukų nesikabinėsiu, nors iš pradžių norėjau tą daryti, bet jos mane papirko švelnumu, gera energija sklindančia iš jų.
Tikiu ir sujuda kalnas ir jeigu nesujuda kalnas netikiu kad tikiu (A.Marčėnas)