Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite Maja, liuks mintis! O kaip i6rinksime foto redagavimui?
Atsakyti
ei, laikas balsuot už namų darbus atrodo 4u.gif 4u.gif
pamiršom per tas dvi savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 24, 09:07)
bitėmaja, siūlai pasirinkti vieną nuotrauką ir kad kiekvienas ją "patvarkytų" nuo savęs. o po to išrinktumę geriausią "patvarkymą"?  g.gif

na taip ax.gif ar neįdomu būtų?
vis tiek ateina žiema, greitai temsta, fotografavimas sąlyginai sumažėja. galima daugiau pasedėt prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 24, 08:16)
na taip  ax.gif ar neįdomu būtų?
vis tiek ateina žiema, greitai temsta, fotografavimas sąlyginai sumažėja. galima daugiau pasedėt prie kompo.

aš tai už visus eksperimentus. drinks_cheers.gif kuo įvairesnė veikla, tuo mažiau nusibosta pats mokymosi procesas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 24, 09:13)
Bite Maja, liuks mintis! O kaip i6rinksime foto redagavimui?

na, pradžiai gal kokį sąrašą sudarom, norinčių pateikti foto, tada išdėliojam ... ką aš žinau... pagal abėcėlę... ir redaguojam per kokias dvi savaites. nuotraukos gali būti ir nevykusios, ir vykusios. bet būtinai originalas (jpg ar raw) be jokių korekcijų
gal kas daugiau minčių turit?

QUOTE(Sansara @ 2007 10 24, 09:14)
ei, laikas balsuot už namų darbus atrodo 4u.gif  4u.gif
pamiršom per tas dvi savaites  lotuliukas.gif

na va... ženklas kad ND reikia atnaujint g.gif
Atsakyti
as prabalsavau.

Na as sikart neprisijungsiu prie apdirbanciu nuotraukas. Su Photoshopu labai sunkiai draugaujasi, tai ne ka ir primastyciau. O ir taip aisku ka padaryciau - visas nuotraukas versciau i j&b ir kirpciau iki kvadrato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 09:04)
O ir taip aisku ka padaryciau - visas nuotraukas versciau i j&b ir kirpciau iki kvadrato smile.gif

na ir puiku thumbup.gif aš to nedaryčiau, vadinasi jau įvairovė yra tongue.gif
Atsakyti
Ir aš už Bitelės pasiūlymą thumbup.gif
ir dar..... blush2.gif įleiskit mane į ND.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikuciai, as irgi turbut neuzsiimsiu nuotrauku redagavimu, nes nors sviesos saltuoju metu laiku maziau, jauciu kad laisva minutele geriau skirsiu fotografavimui. bet su nekantrumu lauksiu jusu meginimu tobulinti nuotraukas su PS smile.gif gal ir as veliau uzsimanysiu, bet kol kas i sarasiuka manes nerasykit.
Atsakyti
nebukit bobutes del tu vaiku su cigaretem ir buteliais smile.gif juk puikiai zinote, kad niekas jiems alkoholio i burna nepila ir cigareciu nepridega doh.gif
reikia moketi pasijuokti ir is rimtu dalyku mirksiukas.gif

turiu ir as viena tokia nuotrauka, baisus aziotazas sukilo kai ja parodziau viesumoje...o man asmeniskai ji iki siol juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 10:34)
nebukit bobutes del tu vaiku su cigaretem ir buteliais smile.gif juk puikiai zinote, kad niekas jiems alkoholio i burna nepila ir cigareciu nepridega doh.gif
reikia moketi pasijuokti ir is rimtu dalyku mirksiukas.gif

Man tai tas nejuokinga schmoll.gif bet čia kiekvieno asmeninis reikalas ir požiūris mirksiukas.gif

Aš už Bitelės pasiūlymą thumbup.gif

Pasavau aš su ND, atvirai šnekant net užmiršau, kad juos reikia daryti unsure.gif o dabar dar ir laiko turiu labai mažai, užpuolė darbai, sirguliuoja vaikutis, o čia išvažiuot reikia...
Papildyta:
Desiree, turiu klausimą kaip j/b fotografijos mėgėjai, gal reiktų kitoj temoj klausti, bet kad čia dažniau būnat smile.gif kokią pirkti juostą j/b? Ilford? Kodak? ir gal kokią tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 24, 09:03)

Desiree, turiu klausimą kaip j/b fotografijos mėgėjai, gal reiktų kitoj temoj klausti, bet kad čia dažniau būnat smile.gif kokią pirkti juostą j/b? Ilford? Kodak? ir gal kokią tiksliau?

as zinok isimylejau Trix. Tai tik sia juostele galiu ir pasiulyti. O koki juostelini isigijai?
Atsakyti