Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai jaunamartėms

pas mus irgi situacija, kad mano tevai 300 km o brangiausio 100 km nuo musu, tai darysim simbolini islydejima is brangiausiojo mociutes nes vistiek viska jo gimtineje darom.
Atsakyti
galvoju, kad islydejimo nedarysim, bet kur padet jauniki, kad jaunosios nematytu vestuviu dienos ryta...jam iki tevu tolokai...
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis @ 2005 08 30, 10:08)
pas mus irgi situacija, kad mano tevai 300 km o brangiausio 100 km nuo musu, tai darysim simbolini islydejima is brangiausiojo mociutes nes vistiek viska jo gimtineje darom.

trai kaip supratu ir tu ten atvaziuosi? aha gerai jum, o kaip mums perkalbet tevelius simboliniam islydejimui is vienos vietos?
Atsakyti
ziuriu jau seniai cia niekas nieko neraso, bet arteja mano vestuves ir pergyvenu del laiko, nes zaksas 1.15, baznycia 2 arba truputi po 2, o fofatelje 15 val, man taip patare fotografe, bet dabar bijau, kad niekur nebespesim, siaip gyvena, panevezy, ir daug maz viskas vietoj, bet labai pergyvenu, ir nezinau ar beiseis perasyti ka nors, ir jei zaksas ankstokai kada reikia rinktis namie, kitaip neiseina, nes balius toli ir reiks nemazai vaziuot uztat ir darem taip aknsti.
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 08 30, 13:53)

trai kaip supratu ir tu ten atvaziuosi? aha gerai jum, o kaip mums perkalbet tevelius simboliniam islydejimui is vienos vietos?

nu tiesiog pasakyk jiems kad tokio dalyko nenorite ir nebus....papyks paburgs ir nustos
Papildyta:
QUOTE(vilmaarch @ 2005 08 30, 08:56)
galvoju, kad islydejimo nedarysim, bet kur padet jauniki, kad jaunosios nematytu vestuviu dienos ryta...jam iki tevu tolokai...

tai iasiusk pas koki gero jo drauga...ar liudininka ar pirsly
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 02 24, 17:14)
ziuriu jau seniai cia niekas nieko neraso, bet arteja mano vestuves ir pergyvenu del laiko, nes zaksas 1.15, baznycia 2 arba truputi po 2, o fofatelje 15 val, man taip patare fotografe, bet dabar bijau, kad niekur nebespesim, siaip gyvena, panevezy, ir daug maz viskas vietoj, bet labai pergyvenu, ir nezinau ar beiseis perasyti ka nors, ir jei zaksas ankstokai kada reikia rinktis namie, kitaip neiseina, nes balius toli ir reiks nemazai vaziuot uztat ir darem taip aknsti.

panevezy nesu buvusi, bet jei sakai, kad viskas mazdaug vietoj, tai gal spesit, nu o ka jei truputi paveluosit, oj beveik visi veluoja... dry.gif

o tai kada baliaus pradzia, jus iskart po fotoatelje i baliu, daugiau niekur?
Atsakyti
Na mes su jaunikiu sutarėm, kad išlydėjimai bus pas kiekvieną atskirai, t.t., jį mama išlydės jo namuos, o mano tėvai išlydės mane, nes manau nesąmonė išlydėt iš vienų namų abu, juk vienas kuris ne ten gyveno visą laiką ir tai ne jo namai, tai nereikia ir išlydėt tada. Aš to išlydėjimo nenorėjau, bet jaunikis nori, ir jo mama : "Tai kaip čia be išlydėjimų?"... na jei jie nori - tegu, bet kiekvienas atskirai...
Atsakyti
nu kuo toliau aš čia skaitau, tuo man keisčiau darosi, kokiu įdomių žmonių yra... book.gif vieni išlydėjimų nedaro kiti daro, o ne iš savo namų, vienos vainikėly dedasi su pilvu, kitos ne, i poras ima žmones skirtingų porų, kurių antrosios pusės irgi kviečiamos į vestuves, ir iš vis, nuo kada pamergėms nuotaka turi mokėti už suknelių nuomą ...... blink.gif ...nu jooo, ai kaip kas nori taip tas daro, tik vistiek man keista.... unsure.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau aš čia ir nusprendžiau - nebus jokių išlydėtuvių. Su vaikinu gyvenam vieno kambario bute, tėvai už šimto kilometrų, tai negi iš mūsų buto išlydės? Kur jaunikiui dėtis, iš kur jį išlydėt ir kaip visi tilpsim, kai pas mus tiek mažai vietos? Pas mus ir piršlių nebus, tai niekas nepravedinės.
Stresą varo tos vestuvės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fizikė @ 2006 03 11, 13:39)
Paskaitinėjau aš čia ir nusprendžiau - nebus jokių išlydėtuvių. Su vaikinu gyvenam vieno kambario bute, tėvai už šimto kilometrų, tai negi iš mūsų buto išlydės? Kur jaunikiui dėtis, iš kur jį išlydėt ir kaip visi tilpsim, kai pas mus tiek mažai vietos? Pas mus ir piršlių nebus, tai niekas nepravedinės.
Stresą varo tos vestuvės doh.gif

Jeigu varo stresa pats tradiciis balius, taigi yra kitokiu galimybiu smile.gif viena diena restorane, nes zmoniu gi nedaug... smile.gif islydeti reikia ir vaikina ir mergina is ju tevu namu, taigi tave is tavo, o ji is jo. Tai nebutina visiskai. Pirsliai irgi smile.gif tik reikia zinoti kokiu vestuviu nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 11, 15:53)
Jeigu varo stresa pats tradiciis balius, taigi yra kitokiu galimybiu smile.gif viena diena restorane, nes zmoniu gi nedaug... smile.gif islydeti reikia ir vaikina ir mergina is ju tevu namu, taigi tave is tavo, o ji is jo. Tai nebutina visiskai. Pirsliai irgi smile.gif tik reikia zinoti kokiu vestuviu nori smile.gif

Žinau kokių vestuvių noriu, bet kad abiejų tėvai kišasi ir visiems norim būti geri. Bet dabar su draugu pakalbėjom ir nusprendėm nieko nesakyti ir padaryti savo nuožiūra, kaip tik jau sutarėm kitą savaitgalį važiuot šventimo vietos apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Fizikė @ 2006 03 11, 16:51)
Žinau kokių vestuvių noriu, bet kad abiejų tėvai kišasi ir visiems norim būti geri. Bet dabar su draugu pakalbėjom ir nusprendėm nieko nesakyti ir padaryti savo nuožiūra, kaip tik jau sutarėm kitą savaitgalį važiuot šventimo vietos apžiūrėt.

Jeigu mokat uz vestuves patys, tai galit tevus pakviesti kaip svecius smile.gif
Atsakyti