dar galiu pasakyti, jog tėvas ir motina turi atlikti savo pareigą vaikui, ir jie abu yra lygūs, todėl ir sėdėti turi šalia ir viską daryti kartu, nesvarbu ar likimas juos išskyręs ar ne, nes jie juk tėvai.
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 06 08, 13:11)
Daryk taip, kaip Tau norisi ir kaip patogiau
Tėvai gali ir kitame mieste suteikti savo dukrai palaiminimą. Nebus tik "sudie, mano namų slenksteli" ir pnš
Tėvai gali ir kitame mieste suteikti savo dukrai palaiminimą. Nebus tik "sudie, mano namų slenksteli" ir pnš
o pas mus ir nebuvo visokių sudie namų slenksteli. mama paprasčiausiai kraitį dėdama kalbą pasakė o kad sienos savo visai nebu užsiminta, gal tik piršlkienė sakė, jog išeina į kitą šeimą bet ne jokius namus.
QUOTE(kolete @ 2005 08 05, 13:59)
jaunikio tevai ishsiskyre. gal pas ka ir buvo tokia panasi situacija? sudinti juos vistiek shalia?o kaip su sheimos zidiniu?patarkit prashau!
mano tevai taip pat issiskyre, bet sedejo salia, ir net klausimu nekilo, kad gali buti kitaip
seimos zidini perdave vyro tevai. nors, asmeniskai man buvo labai graudu, kad mums seimos zidini perdave tik jo tevai, o mano stovejo prie visu sveciu... tiesiog mama pagalvojo, kad nelabai geras zenklas, perdavinet issiskyrusiems tevams .... Bet as taip negalvoju
jaunikio tevai ishsiskyre. gal pas ka ir buvo tokia panasi situacija? sudinti juos vistiek shalia?o kaip su sheimos zidiniu?patarkit prashau! doh.gif
seimos zidini perdave vyro tevai. nors, asmeniskai man buvo labai graudu, kad mums seimos zidini perdave tik jo tevai, o mano stovejo prie visu sveciu... tiesiog mama pagalvojo, kad nelabai geras zenklas, perdavinet issiskyrusiems tevams
Mūsų draugų vestuvėse jaunikio tėvai irgi buvo išsiskyrę. Bet atėjo be dabartinių antrų pusių, prie stalo sėdėjo šalia, šeimos židinį irgi perdavė abiejų tėvai- vienas tėtis uždegė, kitas pastatė ant stalo, o mamos pasakė labai gražius žodžius. Kas nežinojo, net nepagalvojo, kad jie išsiskyrę. O kai reikėjo jaunuosius mokyti bučiuotis, abi tėvelių poros mokė
ar dar yra priimta laiminti vaikus islydint is namu? mane tai enrvuoja visi graudenimai, ir tie palaiminimai, ir tevai nesmagiai jauciais, nu kazkoks spektaklis
ar dar yra priimta laiminti vaikus islydint is namu? mane tai enrvuoja visi graudenimai, ir tie palaiminimai, ir tevai nesmagiai jauciais, nu kazkoks spektaklis doh.gif
Palaiminimas- labai gražu ir prasminga. Juk tėvai išleidžia savo vaikus į savarankišką gyvenimą. O graudenimų, ilgų posmų ir kitų bla- bla juk gali ir nebūti. Pasikalbėk su piršliais- daugiausiai nuo jų viskas ir priklauso- bus tie graudenimai, ar ne. O tėveliai tik palaimins ir palinkės gero, laimingo ir šviesaus kelio į jūsų bendrą ateitį
Na, galiu ir as savo patitimi pasidalinti, taigi - svarbiausia ta diena (bent jau man buvo) - suknele, sukuosena, makiazas. Bateliai, pedkelniu spalva, staltieses ir kitokios smulkmenos neturi reiksmes. Stenkites kuo daugiau pabendreauti su visais atejusiais, parodyti jiems demesi, taciau neverta del kiekvieno sukti galva - tai jusu svente.
QUOTE(monicutte @ 2005 08 16, 12:38)
Na, galiu ir as savo patitimi pasidalinti, taigi - svarbiausia ta diena (bent jau man buvo) - suknele, sukuosena, makiazas. Bateliai, pedkelniu spalva, staltieses ir kitokios smulkmenos neturi reiksmes. Stenkites kuo daugiau pabendreauti su visais atejusiais, parodyti jiems demesi, taciau neverta del kiekvieno sukti galva - tai jusu svente.
Pritariu 99.98% + gera nuotaika
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 08 16, 16:15)
Pritariu 99.98% + gera nuotaika
Chm man tai tiesą pasakius viskas buvo svarbu: ir kad aš būčiau graži, kad bent jau tai, kam skyriau daugiausiai laiko, gerai pavyktų, ir kad visi kiti patenkinti liktų. Pavyko Viskas ėjo kaip sviestu patepta, matyt ne be reikalo prieš taip savo prakaitą liejom!
mano vaikino tevai issiskyre, taciau jo tevas jau daug metu turi sirdies drauge, kuri labai faina, o jo mama turi drauga, kuri maciau tik keleta kartu ir galima sakyti, nepazistu.
Tevas ir mama nesutaria.
noreciau kviesti tik tevus jo be vadinamuju antru pusiu, taciau isizeis tevo drauge, su kuria sutariam, o jei kviesiu su antrom pusem, tai gi as to uosvienes draugo nepazistu...o noreciau kviesti kuo maziau zmoniu...
Tevas ir mama nesutaria.
noreciau kviesti tik tevus jo be vadinamuju antru pusiu, taciau isizeis tevo drauge, su kuria sutariam, o jei kviesiu su antrom pusem, tai gi as to uosvienes draugo nepazistu...o noreciau kviesti kuo maziau zmoniu...
jei gerai tą draugę pažįsti, tai atsiprašykit jos ir viskas. nors mes irgi su vyro tėvo drauge sutariam puikiai, tačiau nei atsiprašėm nei ką. kvietėm tik tėvą, ir paaisškion tetei, nes jis labai pyko, kad šeima būna tik iš dviejų asmenų. o šiandien reikia tik artimiausių. o po poros dienų nuėjom pas jo draugę. nusinešėm šampano ir pasidžiaugėm mūsų švente. ji iš pradžių pyko, bet suaugus moteris. turi suprasti, kad kiekvienas turi savo tėvus ir tą dieną, svetimi nereikalingi. o dabar vėl puikiai sutariam. vat aš sakyčiau nekreipkit dėmesio į svetimus. darykit taip, kaip jūsų svajonėse atrodo vestuvės.