kadangi mano šventė jau praėjo, taigi noriu patarti.turiu tik vieną patarimą.būkit laimingos ir nekreikpkit dėmesio į smulkmenas, tai jūsų dviejų šventė, todėl džiaukitės, nes šventė greitai prabėgs.
QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 25, 18:24)
žmonės, patarkit -
ka jūs dovanojot tėvams savo vestuvių proga...
Visviena noriu kažka padovanot - nesumąstau...
o noriu abiems pusėms iš esmės tą patį padovanot, kad nebūtų paskum problemų...
* Nuotrauka vestuvinė didelė ir įrėminta - netinka, per prasta (Išpeikta mintis)
* Sumaniau dovanot po sidabrinį mažą ąsotėlį - ir sveikas vanduo ir gražu - kaina begalinė.
* kelionė būt nuostabi mintis, juk tėvai nusikalė besistengdami (bent jau mano) - bet vėlgi abiems pusėms neyteiksi to, nes ... savos priežastys...
*
ir noriu, kad būtų iš esmės bent biškį naudinga, ir kad nebūtų tik motinoms ar tėvams...
ka jūs dovanojot tėvams savo vestuvių proga...
Visviena noriu kažka padovanot - nesumąstau...
o noriu abiems pusėms iš esmės tą patį padovanot, kad nebūtų paskum problemų...
* Nuotrauka vestuvinė didelė ir įrėminta - netinka, per prasta (Išpeikta mintis)
* Sumaniau dovanot po sidabrinį mažą ąsotėlį - ir sveikas vanduo ir gražu - kaina begalinė.
* kelionė būt nuostabi mintis, juk tėvai nusikalė besistengdami (bent jau mano) - bet vėlgi abiems pusėms neyteiksi to, nes ... savos priežastys...
*
ir noriu, kad būtų iš esmės bent biškį naudinga, ir kad nebūtų tik motinoms ar tėvams...
Mes per vestuves iteikem tevam po nedidele pagalvele, kurios vienoje puseje buvo atspausdintos musu mazu nuotraukos, o kitoje - jau suaugusiu..
Ir padekojom, kad uzaugino mus nuo tokiu pypliu iki dabar
Mano tevams labai patiko - tiek pati mintis, tiek dovana..
Mes padovanojom angelus, su ta mintim, kad jie yra musu angelai
musu svente jau senokai buvo, bet patarimas del nuotrauku butu. Jei dar nesuplanave laiko, kada bus fotosesija, geriau ja darykite, kol dar saule aukstai danguje, kol dar nepradejo leistis. mes fotografavomes jau vakarejant, tai fotografui nuotraukas be saules zuikuciu padaryti buvo labai sunku, daug kadru taip praradome graziu, nes reikejo vis tai sen, tai ten pasisukti, kad tik nepakliut "ant saules" o draugams, kurie vis papleskindavo su savo skaitmeniniais, nuotraukos gavosi beveik visos su zuikiais
Nu va man kaip tik reikia tokio patarimo Vestuvės planuojamos vienos dienos, žmonių 30, be piršlio tik su liūdininkų pora, kuri bažnyčios ceremonijoje sudalyvauja kaip liūdinikai, o vakare tik prdeda vakarą paskaitydami apie santuokos sudarymą, dar sudiriguoja židinio užkūrimui, ir truputi prilaiko vakarą kurio eigoje svečiai po veina pasako sveikinimą. Gal kas esat buvę tokiais liūdinikais? o kaip muzikantai ar jei tik groja šokių metu? ar netrūksta jų programos?
o santuokos įforminimas bažnyčuioje 14 val. o balius jau 17 +- pusvalandis. tai tie liūdininkai ką jokios funkcijos? neisivaizduoju. beje pulko nėra kaip nė vienos poros. tokios netradicinės.
o santuokos įforminimas bažnyčuioje 14 val. o balius jau 17 +- pusvalandis. tai tie liūdininkai ką jokios funkcijos? neisivaizduoju. beje pulko nėra kaip nė vienos poros. tokios netradicinės.
QUOTE(pucini @ 2009 01 19, 12:44)
Nu va man kaip tik reikia tokio patarimo Vestuvės planuojamos vienos dienos, žmonių 30, be piršlio tik su liūdininkų pora, kuri bažnyčios ceremonijoje sudalyvauja kaip liūdinikai, o vakare tik prdeda vakarą paskaitydami apie santuokos sudarymą, dar sudiriguoja židinio užkūrimui, ir truputi prilaiko vakarą kurio eigoje svečiai po veina pasako sveikinimą. Gal kas esat buvę tokiais liūdinikais? o kaip muzikantai ar jei tik groja šokių metu? ar netrūksta jų programos?
manau viskas turetu buti sklandziai, ypac jei koks snekesnis svecias is pakviestuju yra del visa ko pakalbek su liudininkais ar kazkuo kad kokiu zaidimu pagalvotu keliata susipazinimui, ar siaip jei tyla uz stalo butu kol svente isisiubuos
QUOTE(mirameda @ 2008 08 28, 15:57)
kadangi mano šventė jau praėjo, taigi noriu patarti.turiu tik vieną patarimą.būkit laimingos ir nekreikpkit dėmesio į smulkmenas, tai jūsų dviejų šventė, todėl džiaukitės, nes šventė greitai prabėgs.
geriausias patarimas
O musu svente vyks tokia tvarka, pirsliu nebus tik poru 3 tai pas janaja susirinks pamergytes, o pabroliai ir jaunikis su jo tevais atvaziuos pas jaunaja, abieju teveliai mus palaimins ir isvyxim i kelione, foto, gamta ir pan, kas nores isj aunimo gales su savo masinytem vaziuot kartu , o kas ne salej susitixim, labai jau nenoriu balagano kaskaip tai, kuo minimaliausiospalydos noris, i pan liudininkus t.y.pirma pora ipareigosim eigoje pora zodziu pasakyt, ir bus gerai
Gal galit pasakyti, ar gali jaunieji susitikti jau baznycioje, ar butinai jaunasis turi atvaziuoti i nuotakos namus? nelabai zinau, kokios ten tradicijos
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 19, 23:22)
Gal galit pasakyti, ar gali jaunieji susitikti jau baznycioje, ar butinai jaunasis turi atvaziuoti i nuotakos namus? nelabai zinau, kokios ten tradicijos
tai cia jau kaip Jus nuspresit ar laikytis tradiciju ar ne pagal tradicijas jaunikis atvaizuoja pasiimti nuotaka i jos tevu namus
mes tai su savo vyru susitikom baznycioj tik nes mums atrode kvaila vaziuot, kad mane pasiimtu is tevu namu, nors ten jau daug metu nebegyvenu ir gyvenu kartu su SB
cia tas pats, kai jau nuotaka su didziausiu pilvu, bet ant galvos dar didesnis rutu vainikelis atsiprasau, bet cia mano nuomone
QUOTE(marimacho @ 2009 05 20, 10:19)
cia tas pats, kai jau nuotaka su didziausiu pilvu, bet ant galvos dar didesnis rutu vainikelis atsiprasau, bet cia mano nuomone
Tai kad siu dienu vestuvese rutu vainikelis simbolizuoja jaunyste, o ne pilvo nebuvima. Kai apsizenija, vainikelis nuimamas, tai skaitosi atsisveikina su savo jaunyste, tampa brandzia moterimi
Kaip suprantu, siais laikais, ir nestukes tekedamos laisvai gali rutas segtis
Nors senoves paprociuose susilaukus nesantuokinio vaiko, jo segtis neleisdavo, arba geriausiu atveju tik puse.
Turiu klausima,kuom skiriasi oficiali cmb ceremonija nuo neoficialios?