QUOTE(DiD @ 2008 04 13, 11:19)
sveikos
kiek daug nerealiu patarimu cia prisiskaiciau saunuoles, kad viena kitai padedat
man tik klausimas toks parupo, ka rasyti i kvietimus, kai i baznycia nori pakviesti LABAI daug sveciu, giminiu ir artimuju, bet pacioje vakarieneje (vestuves bus vienos dienos) noretume matyti tik puse ju??? ir taip suku galva ir anaip, bet nieko doro ir idomaus nesugalvoju
kiek daug nerealiu patarimu cia prisiskaiciau saunuoles, kad viena kitai padedat
man tik klausimas toks parupo, ka rasyti i kvietimus, kai i baznycia nori pakviesti LABAI daug sveciu, giminiu ir artimuju, bet pacioje vakarieneje (vestuves bus vienos dienos) noretume matyti tik puse ju??? ir taip suku galva ir anaip, bet nieko doro ir idomaus nesugalvoju
Mes irgi kvietem dali zmoniu i tik ceremonija, po kurios turejom pasiruose VISIEMS sampano, sakociu ir pan. Konkreciai juos kvietem zodziu, pasakydami, kad kvieciam i tuoktuviu ceremonija baznycioj ir taurei sampano po to. Kuriuos kvietem ir i vakariene, tai konkreciai pasakem, kada ceremonija, kas po jos ir kada bei kur prasideda vakariene. Man atrodo, kad cia reikia viska isdestyti labai konkreciai ir aiskiai, kad zmonems nekiltu papildomu klausimu o jums nemaloniu siurprizu