Sveikos visos busimos jaunamartes!
As istekejau pereita vasara (07.24), tai galiu pasidalinti ir atsakyti i jusu uzduotus klausimelius (trumpai papasakoti, kaip buvo musu vestuvese).
Su busimu vyru pries vestuves nesimateme visa diena ir nakti,

. Norejome vienas kita pamatyti tik baznycioje, nes ten pirmiausia ejome. Ir jums patarciau pirmiausia susituokti baznycioje, o tik po to vykti i santuoku rumus, nes tada pirmoji ceremonija labai iskilminga buna (aisku, cia mano nuomone).
Pamerges ir pabroliai pas mane taip ir neatvaziavo is vakaro, nes is kitu miestu buvo, tik I-oji pora isvakarese padejo masina puosti ir pamergems puokstes daryti.
Pirsliu vaidmuo yra linsminti svecius, pasirasyti baznycioje ir metrikacijoje, jie turi tureti saldainiu, kazko stipresnio ir t.t. (Musu pirsliai taip pat buvo jais tik pirma karta, bet as jais labai patenkinta, viska dare ir klause, ko mes noretume). Vestuviu diena visi susirinko pas mane i namus (jaunasis taip pat), pirsliai supazindino poras (ju buvo 10

) ir visi kartu su jaunuoju isvyko i baznycia. Veliau ir as ten isvaziavau su teveliu. Kai as ejau i baznycia visi sveciai jau buvo ten ir jaunasis manes jau lauke prie altoriaus

. O kaip sirdis drebejo, bet buvau labai laiminga

.
Baznycioje susitareme mes mazdaug pries 3 men, kai jau zinojome valanda metrikacijos biure. Tada reikejo lankyti seimos kursus (4 paskaitos). Ir viskas.
Tevams dovanas dovanojome antros dienos ryte.
Jauniesiems svarbiausia buti labai graziems (taip ir bus), geros nuotaikos ir nepervargti, nes pirma diena pralekia greitai, o antra tesiasi laaaabai ilgai

.
P.S. Visa svente turite organizuotis taip, kad tai butu didziausias ir graziausias ivykis gyvenime.
Jei reikes kokios nors dar info - rasykite.