Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų skaičius!

9 menesiai ir 7 dantukai biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj bus 10 mėnesių, o dantukų 5 dar tik
Atsakyti
Esu odontologė internė. Galiu nuraminti, kad vaikams dantukai dygsta nevienodai ir pergyventi dėl to nereikėtų, pavz., mergaitėms dygsta keliais mėnesiais anksčiau nei berniukams. Tačiau pasitaiko, kad nesusiformuoja dantų užuomazgos, čia gali prasidėti bėdos... Bet jei vaikutis sveikas, greičiausiai viskas gerai.
Galiu pasiūlyti apsilankyti nemokamai konsultacijai Kaune, jeigu labai neramina. Iki birželio pradžios nemokamai gydome vaikučių dantukus, jeigu mamytės nerimauja, nori pasitikrinti, galite rašyti man žinutę, mielai priimsim kai galėsim thumbup.gif .
Atsakyti
Ligitai 1,7m turi 12 dantuku
Pastebėjimas. Mamos kuriu vaikai turi daug dantuku labai jau didžiuojasi. Nesuprantu kodėl. Tai gi nuo jų pačių nepriklauso smile.gif O mamytės kuriu vaikučiai turi mažai dantukų nusiminusios(sprendžiu pagal šypsenėles). Tikrai nėra dėl ko pergyvent, viskam savo laikas.
Pas mus, pvz, tarp 4 ir 5-to dantuko buvo pertrauka daugiau kai du mėnesiai. Nors prieš tai vienas po kito dygo. Vat ir suprask kaip nori.
Viskas čia gerai smile.gif
Atsakyti
A ko cia is vis dziaugtis ar liudeti del dantu? Jei nera tai bus. O tai kad bedos..

Pas mano dukra va isaugo vietoj 20 dantu, tik 19. Vietoje dvieju, vienas didelis, apacicoje priekyje. Pas dantiste profilaktiskai pernai buvome pries darzeli, tai nezino ji kodel taip ir nezino kas bus kai iskris ir dygs nauji. Sake pagyvensit pamatysit doh.gif

Siaip dukra pirmo danties sulauke tik 9,5 menesio. Dabar jai 5.5 o kristi dar nei vienas nesiruosia smile.gif
Atsakyti