As niekaip negaliu suskaiciuoti musu dantukus,nepasiduoda bernas,gal bandysiu kai uzmigs ,o siap tai esu suskaiciavus 16 dantuku.
mes jau turime 2dantukus 8menesiuku
mes jauturim 16 dantuku bet speju jau bus dar nes labai pradejo seiletis
...o mes jau turim 14dantukų mums tik 13,5 mėn
O mes turim tik 6 ilga laika jau nesikala
mums sian suejo 1.1men ir turim 12 perliuku baltu ir maziuku
mano vyresnėlei pirmasis dantukas prasikalė tik 1 m. 1 mėn., iki 2,5 m. išdygo 16. o paskutiniai 4 krūminukai išdygo tik 3-3,5 m.
sūnui pirmasis prasikalė 7 mėn., dabar jam 1,5 m., turi 14 ir dar 2 iltys pakeliui.
taip kad tas dantų dygimas tikrai labai individualus dalykas, ir tikrai nereikia nerimauti
sūnui pirmasis prasikalė 7 mėn., dabar jam 1,5 m., turi 14 ir dar 2 iltys pakeliui.
taip kad tas dantų dygimas tikrai labai individualus dalykas, ir tikrai nereikia nerimauti
mano sunui tuoj 1metukai ir 3 savaites, turi tik 5 dantukus. Davar jau kuris laikas nesimato, kad dar nors vienas kaltusi, o tie 5 islindo beveik visi kartu per 6 savaites
Mums pirmasis dantukas išdygo pirmojo gimtadienio proga
Dabar turim 8 berods dantukus... Ir berods iltiniai tuoj bus į trasą...
Dabar turim 8 berods dantukus... Ir berods iltiniai tuoj bus į trasą...
QUOTE(pasakore @ 2011 07 19, 14:18)
O mes turim tik 6 ilga laika jau nesikala
Mums irgi 6-8 men. islindo sesi dantukai, ir jau ketvirtas menuo kaip nei vieno naujo. mums vakar metukai suejo. kazin cia nieko, jei tokia ilga pertrauka?
QUOTE(Mistake @ 2011 08 17, 09:34)
Mums irgi 6-8 men. islindo sesi dantukai, ir jau ketvirtas menuo kaip nei vieno naujo. mums vakar metukai suejo. kazin cia nieko, jei tokia ilga pertrauka?
Manau nieko blogo.Mes antru kruminiu irgi kelis men laukem kol pasirode