Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis kandžiojasi žįsdamas

Maniškis ir kai išdygo dantukai jau turim du tai sukanda tik tuo met kai žysdamas dar ikiša pirščiuką lotuliukas.gif tai kai su adatą doh.gif bet taip tai net nejaučiu
Atsakyti
Maniškis ir kai išdygo dantukai jau turim du tai sukanda tik tuo met kai žysdamas dar ikiša pirščiuką lotuliukas.gif tai kai su adatą

Mes irgi 2 dantukus turim, tai yra buvus sukandus pora kartu taip, kad net asaros istrysko blink.gif blink.gif toks jausmas buvo, kad tie ikandimai kaip koks naujas atradimas buvo - pries antra ikandima pagavau dukrytes akyse toki "kavarna" zvilgsniuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet istraukt papulio nespejau lotuliukas.gif labai rimtu veidu 5 menesiu vaikui paaiskinau, kad man skauda ir paprasiau daugiau taip nedaryti, nujauciu, ji kazka suprato ar pajaute, kad mamai nepatinka, nes jau 2 menesiai nera ikandusi ploja.gif
Atsakyti
Sveiki, na ir manasis pradėjo kandžiotis, nors turi dar tik vieną dantuką. doh.gif Perskaičiau Jūsų patarimus, reiks išbandyti, gal padės. mirksiukas.gif Pastebėjau, kad dažniausiai įkanda maitinimo pabaigoje, kai jau nebenori. Sėkmės visoms bemaitinančioms , ilgo ir neskausmingo žindymo. 4u.gif
Atsakyti
Sūnelis jau turi 12 dantukų, bet maitinimui tai visiškai netrukdo. Kai tik pirmieji dantukai išdygo keletą kartų krimstelėjo, vėliau jau nebesikandžiojo thumbup.gif .
Atsakyti
Mano princese turi 4 dantis ir paskutiniu metu pradejo kandziotis verysad.gif
Skausmas nezmoniskas, net nebezinau ir kuom po to patepti, bandau garmastanu, bet nelabai padeda...
Atsakyti
kandziotis pradeda bevalgant, nors ir neturi dantuku dar, bet tada jau reikia suprasti kad nebenoriu, ko cia dar kisi tongue.gif , bet kartais taip sukanda, kad gali net surekti is skausmo blink.gif
Atsakyti
kanda i kruti? nugi baru..... sakau kad negalima taip daryti, arba atimu kruti, ir neduodu, siaip ikanda dazniausiai tada kai jau nebenori valgyti, arba prasideda zaidimas su maistu.
Atsakyti
o maniske, kad ir neturi dantuku, neseniai pradejo kandziotis. nesuprantu, gal zaidziasi? g.gif
Atsakyti
Oje kaip baisu. maniskis yra tik karta ikandes tai kai suspygiau, tai daugiau nereikejo, nors cia gal nuo vaiko priklauso??? g.gif siaip tai dabar diena jau neima, o nakti pavalgo ir pats paleidzia be kandimu ir zaidimu.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2005 03 03, 17:03)
Mano mažasis tai tyčia nesikandžioja. Bet valgydamas taip sugeba įsisiurbti, kad su viršutiniais dantim per vieną valgymą pratrina skylę. Taip vienoje krūtyje pratrynė, kai dygo antri viršutiniai. Dabar vėl, va tik baigia sugyti nauja pratrinta skylė, pasirodo, krūminio danties pusė išlindo. Dvi savaites negijo, vis iš naujo atsiverdavo žaizda, net naktį maitindama atsibusdavau nuo skausmo  cry.gif  Dieną tai jį atvirkščiai maitindavau, kad viršutiniai dantys kitur spaustų, o naktį nėr kada vartytis.

Mano situacija panasiausia i Degutes drinks_cheers.gif Tik pas mane jokiu zaizdeli niekada nebuvo schmoll.gif ir tikiuosi nebus... Maniske turi jau 7 dantukus ir pradejo skausmingai zysti gal pries kelias saviteles.. doh.gif Ji nekanda, ji taip isisiurbia, kad virsutiniu dantuku zymes gilios lieka unsure.gif pasidare skausminga maitinti verysad.gif Bet tai ji daro nevisada ir dazniau kaire kruti "pazymi" doh.gif Bandziau istraukti ir vel duoti - maniau gal paims geriau, bet nepadeda schmoll.gif
Matyt labai ji nori to pienuko ir tiesiog baisiai godziai traukia.
Tai kenciu doh.gif Tikiuosi gal pati susipras, nes as vis jai liudnai pasakau, kad mamytei skauda, kai tu taip valgai...
Atsakyti
Kai as aikteliu maziui ikandus, jam tik dar idomiau kramtytis daros, jei suspiegciau, tai isvis cypsinti zaisliuka jam atstociau. Manau, viskas nuo vaiko priklauso. Jei mieguistas, prispaudziu arciau krutine ir kazkaip nustoja kramtytis, jei dukdamas isikanda, ikisu savo mazaji pirsta jam i burnyte, prazioju ir atimu papuka biggrin.gif
Atsakyti
neberandu,kuriai mamytei padekot,ji patare,kad papust i veideli reik,kai ikanda,nebemaitint po to kokias20 min,man padejo ,nebesikandziojam uzteko 2 kartu
Atsakyti