Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis kandžiojasi žįsdamas

Atimdama krūtį kai prie jos užmiega, įkišk savo mažąjį pirštą jai pro lūpų kamputį ir pražiodyk. Mano dukrytė pati tada paleidžia. Žįsdama įkąsdavo tik dantukams dygstant arba jau išdygus, turbūt niežtėdavo. Dabar turi 8 dantis ir jau seniai nėra įkandus. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na, ačiū, už patarimus mirksiukas.gif
Dar nesijaučia, bet jei ką išgirsta, kaip truktels, o tada doh.gif
Atsakyti
musu zuikius pirma karta ikando budamas beveik metu laiko ir kai jau turejo 8 dantukus,tada pradejo zaisti,bet siaip retai kada krimsteldavo. o kai uzmigdavo prie kruties tai pats paleisdavo,o jei ne tai darydavau,kaip ir visos cia patariancios,pirstukas i lupu kamputi smile.gif
Atsakyti
maniškis turi 5 dantis ir neturim jokių bėdų su kandžiojimusi.
Girdėjau, kad įkandus reiktų ištraukt papuką ir duot vaikui kramtuką, kad suprastų ką galima kandžioti, ko ne.
Mano nuomone, dėl dantų dygimo nereikėtų nutraukt žindymo
žinoma, sprendimus priima pačios mamos, įvertinusios savo situaciją
sėkmės
Atsakyti
[QUOTE]Mano nuomone, dėl dantų dygimo nereikėtų nutraukt žindymo
Aš kol kas irgi taip manau. Džiaugiuos, kad galiu maitint MP ir dėl dantukų tikrai nesinorėtų atsisakyt
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 07 11, 22:21)
maniškis turi 5 dantis ir neturim jokių bėdų su kandžiojimusi.
Girdėjau, kad įkandus reiktų ištraukt papuką ir duot vaikui kramtuką, kad suprastų ką galima kandžioti, ko ne.
Mano nuomone, dėl dantų dygimo nereikėtų nutraukt žindymo
žinoma, sprendimus priima pačios mamos, įvertinusios savo situaciją
sėkmės

Mano dukryte jau turi 2 dantukus wub.gif
Tai pora kart viena diena krimstelejo doh.gif kai jau buvo pavalgiusi.
Tai as istraukiau (buvau net neskaicius situ patarimu - kazkaip pati sugalvojau intuityviai) ir daviau zaisliuka. Daugiau ne kart taip nesielge.
Atsakyti
Tai va ir man krimstelėjo doh.gif Ne kas.. Bet dar tik vienas baltukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažasis dantukų dar neturi, bet matyt jam niežti dantenas. Paskutiniu metu žysti pradėjo kažkaip skaudžiai, tiesa, graužia ne patį spenelį o aplink jį, tai skauda viswą krūtį. Patarkit ką daryti ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 07 19, 12:56)
Mano mažasis dantukų dar neturi, bet matyt jam niežti dantenas. Paskutiniu metu žysti pradėjo kažkaip skaudžiai, tiesa, graužia ne patį spenelį o aplink jį, tai skauda viswą krūtį. Patarkit ką daryti ? verysad.gif

Tu jam duok pagraužti specialių žaisliukų, kurie masažuoja dantenas. O jei kandžioja krūtį o ne valgo, tai gal dar nebūna išalkęs g.gif
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi: kaip tai kanda žįsdamas? Maniau, to fiziškai neįmanoma padaryti, nes vaikiuko liežuvėlis žindant turėtų būti tarp jo dantukų. Mano mažius turi 16 dantų ir niekad nekilo problemų, iki šiol žindau. Kai išdygo pirmieji dantukai (5 mėnesių) bandė bežaisdamas krimstelti, tai atėmiau krūtį ir pasakiau, kad ,jei taip darys, daugiau negaus. Kažkaip suprato. Dabar ir šypsosi, ir balsų juokiasi, ir kalbėti bando su papuku dantyse, bet niekad nekanda.
Atsakyti
Maniškis turi 5 dantukus, bet dabar jau nekanda. Iš pradžių, kai išdygo pirmieji dantukai bandė kandžiotis, bet kai garsiau užšaukiau, daugiau nebandė įkąsti.
Atsakyti
Maitinau savo mažulį iki 2 metų ir daugiau 3 mėn kaip supranti dantukų visa burnytė, kelis ka yra krimstelėjęs bet kaip ir viskas gerai.Svarbu kad teisingai apžiotų krūtį tada neturėtų būti problemų.
Jeigu labai skaudėtų ir būtų kokia žaizdelė patarčiau duoti skaudamą krūtį su antspeniu (jų yra pirkti vaistinėse) pati išbandžiau kai mažasis pačioj pradžioj nemokėjo žysti ir buvo nukramtęs spenelius smile.gif
O šiaip tai linkiu sėkmės ir ilgo žindymo 4u.gif
Atsakyti