Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis kandžiojasi žįsdamas

xi xi xi...maniškis dar neturi nė vieno danties, bet vis tiek sugeba įkąsti. kai dar visai pyplius buvo, jam buvo tas pats ką aš veikiu, kai jis valgo krūtį. tada aš visus žurnalus suspėdavau perskaityti. o dabar, pvz, maitinu ir staiga paskambina draugė, aš kalbu telefonu, o jis tokiu nepatenkintu žvilgsniu į mane pažiūrėjo, atseit pavydžiu...ir įkando:))) suprantu, kad kai bus dantys bus dar skaudžiau, tada turbūt pyksimės cry.gif
Atsakyti
Kai maniskis ikasdavo as jam papusdavau i vaideli. Uzteko poros kartu.
Atsakyti
Mano mažasis tai tyčia nesikandžioja. Bet valgydamas taip sugeba įsisiurbti, kad su viršutiniais dantim per vieną valgymą pratrina skylę. Taip vienoje krūtyje pratrynė, kai dygo antri viršutiniai. Dabar vėl, va tik baigia sugyti nauja pratrinta skylė, pasirodo, krūminio danties pusė išlindo. Dvi savaites negijo, vis iš naujo atsiverdavo žaizda, net naktį maitindama atsibusdavau nuo skausmo cry.gif Dieną tai jį atvirkščiai maitindavau, kad viršutiniai dantys kitur spaustų, o naktį nėr kada vartytis.
Atsakyti
Va man jau irgi antra savaitė kaip gyja kąstinė žaizdelė. Pirma savaitę, tai kiekvienas maitinimas iš tos krūties skausmas didžiausias buvo. Turi panelė tik du apatinius, tai kas bus kai viršuje įšsikals?(manau jau dygsta) cry.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

mano maziukei 3 men isdygo dantukas, neuzilgo islindo ir antras. Ir va, beda - pradejo labai skausmingai kandziotis sad.gif sad.gif Planavau maitinti iki metu, pieno sociai, tik nebezinau kaip - skaumas nesvietiskas kai ikanda cry.gif cry.gif
Nusitraukinet ir maitint is buteliuko - neimanoma - neima zinduko i burna. Su sauksteliu gi nesugirdysi 120 ml...

Gal kas turejot panasiu bedu?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Tylus ramus mūsų skyrelis vasarą smile.gif
Dėl kandžiojimosi. Manoji pradėjo kokių 10 mėnesių. Aš labai smarkiai sureagavau : riktelėjau ir ištraukiau spenelį. Nuo to karto nebekramtė ax.gif
O šiaip : kiekvienas vaikas skirtingas. Niekas nepasakys universalaus recepto. Gal duoti prieš maitinimą ką nors pagriaužti,dantenom pakasyti : tuos atšaldomus žaisliukus. Galima patepti Dentinoxu : tuomet irgi mažaiu niežės
Atsakyti
Achiu, Dididu 4u.gif Teplioti dantenu nenoriu be reikalo, o reikalo nera - dantukai visai neskausmingai ishdygo.. Siulymas priesh valgant pakramtyti nepasiteisino - dukryte ishalkus labai pikta buna, meta zhaisliuka tolyn..
Ech, na ka darysi.. Maitinsiu kol nenukas man kruties unsure.gif
Atsakyti
belieka tik uzjausti sad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2005 07 11, 20:20)
Sveikos mamytes  4u.gif

mano maziukei 3 men isdygo dantukas, neuzilgo islindo ir antras. Ir va, beda - pradejo labai skausmingai kandziotis  sad.gif  sad.gif Planavau maitinti iki metu, pieno sociai, tik nebezinau kaip - skaumas nesvietiskas kai ikanda  cry.gif  cry.gif
Nusitraukinet ir maitint is buteliuko - neimanoma - neima zinduko i burna. Su sauksteliu gi nesugirdysi 120 ml...

Gal kas turejot panasiu bedu?

Labas 4u.gif ,
Tokių bėdų turėjau su pirmąją, tokių pat turiu ir su antrąją.
Jei suprastų ką sakai, tai pasakytum kad nesikandžiotų biggrin.gif , o dabar ax.gif . taip ir lieka vargti savo vargelį smile.gif . tik aš jau įvedinėju kietą maistelį ir man lengviau, pakirtus košytės buna ne tokia alkana ir nepuola godžiai žysti, daro tai su pasimėgavimu, todėl ne taip dažnai ir skaudžiai įkanda smile.gif .
Atsakyti
Mano pradeda kąsti, kai jau būna daugmaž pasisotinus, tai subaru visaip ir uždarau papuką biggrin.gif ...na maždaug jei kąsi-negausi..... na gal susiprotės, kad negerai daro g.gif
Atsakyti
Mano mažius jau turi tris dantukus, tai kartais taip stipriai į krūtį įkanda, kad net kraujas bėga doh.gif . Kai paskui iš jos žinda, tai skausmas baisus verysad.gif . Jau sakau baigsiu, nebemaitinsiu jei taip daro, bet jis mišinuko nė už ką schmoll.gif -plešia liemenuką-duok papuką ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianadov: 23 balandžio 2006 - 19:47
Vyresnyjį spigtuodavau į nosį , kai buvo kokių pusės metų, tik neskaudžiai,o vėliau jis niekada nekando,o va mažė su visais dvylika dantukų -tai nieks nepadėjo-spigtavau juokėsi, išbariau taip graudžiai apsiverkė ,kad pagailo ir nieko nedariau, nusviro rankos , bet pati nustojo kai prasikalė tie dančiukai , matyt kasėsi biggrin.gif Tik iki kraujo nebuvo įkandus . tikrai praeis tas periodas mirksiukas.gif
Atsakyti