xi xi xi...maniškis dar neturi nė vieno danties, bet vis tiek sugeba įkąsti. kai dar visai pyplius buvo, jam buvo tas pats ką aš veikiu, kai jis valgo krūtį. tada aš visus žurnalus suspėdavau perskaityti. o dabar, pvz, maitinu ir staiga paskambina draugė, aš kalbu telefonu, o jis tokiu nepatenkintu žvilgsniu į mane pažiūrėjo, atseit pavydžiu...ir įkando:))) suprantu, kad kai bus dantys bus dar skaudžiau, tada turbūt pyksimės

Kai maniskis ikasdavo as jam papusdavau i vaideli. Uzteko poros kartu.
Mano mažasis tai tyčia nesikandžioja. Bet valgydamas taip sugeba įsisiurbti, kad su viršutiniais dantim per vieną valgymą pratrina skylę. Taip vienoje krūtyje pratrynė, kai dygo antri viršutiniai. Dabar vėl, va tik baigia sugyti nauja pratrinta skylė, pasirodo, krūminio danties pusė išlindo. Dvi savaites negijo, vis iš naujo atsiverdavo žaizda, net naktį maitindama atsibusdavau nuo skausmo
Dieną tai jį atvirkščiai maitindavau, kad viršutiniai dantys kitur spaustų, o naktį nėr kada vartytis.

Va man jau irgi antra savaitė kaip gyja kąstinė žaizdelė. Pirma savaitę, tai kiekvienas maitinimas iš tos krūties skausmas didžiausias buvo. Turi panelė tik du apatinius, tai kas bus kai viršuje įšsikals?(manau jau dygsta)

Sveikos mamytes
mano maziukei 3 men isdygo dantukas, neuzilgo islindo ir antras. Ir va, beda - pradejo labai skausmingai kandziotis
Planavau maitinti iki metu, pieno sociai, tik nebezinau kaip - skaumas nesvietiskas kai ikanda
Nusitraukinet ir maitint is buteliuko - neimanoma - neima zinduko i burna. Su sauksteliu gi nesugirdysi 120 ml...
Gal kas turejot panasiu bedu?

mano maziukei 3 men isdygo dantukas, neuzilgo islindo ir antras. Ir va, beda - pradejo labai skausmingai kandziotis

Nusitraukinet ir maitint is buteliuko - neimanoma - neima zinduko i burna. Su sauksteliu gi nesugirdysi 120 ml...
Labukas
Tylus ramus mūsų skyrelis vasarą
Dėl kandžiojimosi. Manoji pradėjo kokių 10 mėnesių. Aš labai smarkiai sureagavau : riktelėjau ir ištraukiau spenelį. Nuo to karto nebekramtė
O šiaip : kiekvienas vaikas skirtingas. Niekas nepasakys universalaus recepto. Gal duoti prieš maitinimą ką nors pagriaužti,dantenom pakasyti : tuos atšaldomus žaisliukus. Galima patepti Dentinoxu : tuomet irgi mažaiu niežės

Tylus ramus mūsų skyrelis vasarą

Dėl kandžiojimosi. Manoji pradėjo kokių 10 mėnesių. Aš labai smarkiai sureagavau : riktelėjau ir ištraukiau spenelį. Nuo to karto nebekramtė

O šiaip : kiekvienas vaikas skirtingas. Niekas nepasakys universalaus recepto. Gal duoti prieš maitinimą ką nors pagriaužti,dantenom pakasyti : tuos atšaldomus žaisliukus. Galima patepti Dentinoxu : tuomet irgi mažaiu niežės
Achiu, Dididu
Teplioti dantenu nenoriu be reikalo, o reikalo nera - dantukai visai neskausmingai ishdygo.. Siulymas priesh valgant pakramtyti nepasiteisino - dukryte ishalkus labai pikta buna, meta zhaisliuka tolyn..
Ech, na ka darysi.. Maitinsiu kol nenukas man kruties

Ech, na ka darysi.. Maitinsiu kol nenukas man kruties

QUOTE(*Drugelis @ 2005 07 11, 20:20)
Sveikos mamytes
Planavau maitinti iki metu, pieno sociai, tik nebezinau kaip - skaumas nesvietiskas kai ikanda

Labas

Tokių bėdų turėjau su pirmąją, tokių pat turiu ir su antrąją.
Jei suprastų ką sakai, tai pasakytum kad nesikandžiotų

Mano pradeda kąsti, kai jau būna daugmaž pasisotinus, tai subaru visaip ir uždarau papuką
...na maždaug jei kąsi-negausi..... na gal susiprotės, kad negerai daro

Mano mažius jau turi tris dantukus, tai kartais taip stipriai į krūtį įkanda, kad net kraujas bėga
. Kai paskui iš jos žinda, tai skausmas baisus
. Jau sakau baigsiu, nebemaitinsiu jei taip daro, bet jis mišinuko nė už ką
-plešia liemenuką-duok papuką ir viskas

Vyresnyjį spigtuodavau į nosį , kai buvo kokių pusės metų, tik neskaudžiai,o vėliau jis niekada nekando,o va mažė su visais dvylika dantukų -tai nieks nepadėjo-spigtavau juokėsi, išbariau taip graudžiai apsiverkė ,kad pagailo ir nieko nedariau, nusviro rankos , bet pati nustojo kai prasikalė tie dančiukai , matyt kasėsi
Tik iki kraujo nebuvo įkandus . tikrai praeis tas periodas