Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstinio namo interjeras:

Sveiki,
Numirusi, matau šita tema...
Radau tai, ko nereikėtų daryti (mano manymu ir nieko neįžeidžiant).
Padaryta tvarkingai, gal net su meile, ale nesižiūri.
user posted image
Tie akmenys ant medinių laiptų - visiškai svetimi. Medinis interjeras tuo ir ypatingas, kad jis atkartoja natūralią aplinką, kad ir koks modernus ar a la "country" jis būtų. Ore kabantys akmenys... g.gif
Tos šakos virš televizoriaus pačios savaime gražios. Bet tenai virsta niekam nereikalinga dulkių ir voratinklių kaupykla. Jei su jomis būtų padaryta knygų lentyna, gal atrodytų geriau - jos pateisintų savo buvimą prie tos sienos. O dabar be reikalo užgriozdinta siena ir tiek.
Šviestuas, jei tai galima taip pavadinti g.gif . Idėja įdomi. Bėda ta, kad įstriža kryptis kažkokia nestabili atrodo. Ir sunkokas jis ten. Nejauku po tokiu daiktu turėtų būti.
Nors gal gyvai visa tai kiek kitaip atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2009 10 06, 11:01)
Sveiki,
Numirusi, matau šita tema...
Radau tai, ko nereikėtų daryti (mano manymu ir nieko neįžeidžiant).
Padaryta tvarkingai, gal net su meile, ale nesižiūri.
Tie akmenys ant medinių laiptų - visiškai svetimi. Medinis interjeras tuo ir ypatingas, kad jis atkartoja natūralią aplinką, kad ir koks modernus ar a la "country" jis būtų. Ore kabantys akmenys... g.gif
Tos šakos virš televizoriaus pačios savaime gražios. Bet tenai virsta niekam nereikalinga dulkių ir voratinklių kaupykla. Jei su jomis būtų padaryta knygų lentyna, gal atrodytų geriau - jos pateisintų savo buvimą prie tos sienos. O dabar be reikalo užgriozdinta siena ir tiek.
Šviestuas, jei tai galima taip pavadinti g.gif . Idėja įdomi. Bėda ta, kad įstriža kryptis kažkokia nestabili atrodo. Ir sunkokas jis ten. Nejauku po tokiu daiktu turėtų būti.
Nors gal gyvai visa tai kiek kitaip atrodytų.

seip tai labai teisingai tucia surasei... man sviestuvas toks nebent pirty tiktu, o cia lentos gabalas.... ir prikista visko labai daug... tos sakos doh.gif ir dar kaip idomu butu kaip jie laiptus prie sienos tvirtino, juk namas seda g.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kiek kainuotu atrestauruoti rastine sodyba? smile.gif
Atsakyti
Yra tema Rąstiniai namai, todėl ši tema uždaroma.
Atsakyti