Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstinio namo interjeras:

QUOTE(Gorada @ 2008 08 20, 21:33)
mes lubas t.y. balkius ir dailylentes dazysim tokiu visai bespalviu laku, kad visai nesimatytu kad cia kazkas daryta. atrodys kaip naturalus. pabalinsim berzu tai ir pasvieses smile.gif

o del antro auksto tai nelabai supratau ko klausiat? dabar kaip tik nupjausto rastus, kad butu galima kalti dailylentes deti lages ir grindines lentas. tai antram aukste bus tokios grindys, o va antram aukste pas mus visur karkasas tai darysim is gipskartonio. stogas dabar siltintas 20cm parocu, tai kalsis dar 5cm bruseliai ir desis dar 5cm vatos, tada dar plevele ir jau gipskartonis.

jeigu turit rastinuka uzsukit i musu temele smile.gif stai cia: Rastiniai namai
ten mes diskutuojam visomis su rastiniais namais susijusiomis temomis. turim savo foto albumeli.

Del antro auksto lubu smalsu buvo, nes pas mus visas rastinis ir ten panasiai gaunasi kaip pirmam aukste,kad tarp tokiu balkiu (o gal tie kitaip vadinasi g.gif ) desis siltinimas ir vel dailylentes. Pamaniau, kad ten nebutu jums pavyke pirma dailylentes sudeti, paskui apsiltinima,o paskui tik stoga... ax.gif
Ai, nemoku as paaiskinti blush2.gif , kazkaip visvien neaiskiai cia gavos lotuliukas.gif
O, ir jai pas jumi karkasas antrajam aukste, tai visai kitaip ten viskas tongue.gif

Aciu uz nuoroda, sios temeles: Rastiniai namai, zidinio panaudojimas sildymui.... jau seniai pas mane Favorites thumbup.gif

Tik kad albumeli turit tai kazkaip tik siandien ten diskutuojant pastebejau rolleyes.gif L. smalsu butu pamatyti. O ir pati gal galeciau ka nors ideti (jai idomu blush2.gif )

Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 08 20, 22:01)
Del antro auksto lubu smalsu buvo, nes pas mus visas rastinis ir ten panasiai gaunasi kaip pirmam aukste,kad tarp tokiu balkiu (o gal tie kitaip vadinasi g.gif ) desis siltinimas ir vel dailylentes. Pamaniau, kad ten nebutu jums pavyke pirma dailylentes sudeti, paskui apsiltinima,o paskui tik stoga... ax.gif
Ai, nemoku  as paaiskinti  blush2.gif , kazkaip visvien neaiskiai cia gavos lotuliukas.gif
O, ir jai pas jumi karkasas antrajam aukste, tai visai kitaip ten viskas tongue.gif

Na mes pirmam aukšte irgi iš pradžių sudėjom dailylentes, paskui eina jau visas faršas grindims antro aukšto..O antram aukšte pas mus kaip čia pasakyti, na nebus lubų...Tiesiog stogas apšiltintas ir apkaltas dailylentėm, ta prasme lubos iki stogo...Ai nžn ar supratot.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, musu namukas jau mazdaug i pabaiga...planavom isleisti apie 350000 su visais baldais, tai dabar jau gal tik su virtuviniu itilpsim:( kita vertus jau yra kanalizacija ir vanduo , tik sviestuvu ,dazu , baldu, (virtuve bus), ir...bus oki
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 02 23, 11:37)
matai, kai turi rastini nama ir kasdien visa tai matai - atrodo naturalu, bet tam kad gyvena muriniam name - tai gali buti fantastika smile.gif
nu ir man tai buvo labai grazu. as netgi viena praejima taip daryt norejau, bet meistrai ne taip suprate projekta pagalvojo, kad cia bus durys ir staciakampe anga ispjove... tai tiek tu arku pas mane smile.gif

Nu gal...Nors aš ir ankščiau žiūrėjau tai kažkaip nieko tokio nemačiau... biggrin.gif blush2.gif Gal kitus dalykus stebėjau...Kiekvienam savo... 4u.gif Pas mus pirmam aukšte padaryta arka iš virtuvės į salę.. smile.gif
Atsakyti
ax.gif na gyvenau as rastiniam...bet nebuvo jokiu arku...tik durys arba anga durims biggrin.gif ir pas keleta draugu rastinukai stovi..na..viso esu macius..gal 15 namu..nei pas vienus arku neteko pamatyt panasiu...taip kad nemanau kad pas mus LT arkos populiaros. Uzsieni daug randu fotkiu su jom blush2.gif ex...
vakar nusipirkau ta zurnalioka "derevianie doma", atskanuosiu kuria diena ir imesiu vaizdu.. wub.gif
Atsakyti
Gražių interjerų čia prisižiūrėjau 4u.gif

Į klausimėlį - ką darome tarp balkių pirmam aukšte - mes sudėjome gipskartonį ir nudažėme baltai, balkiai liko natūralios spalvos, tik impregnuoti - man labai gražu thumbup.gif

Aš irgi klausimą turiu - pirmam aukšte noriu išbalinti sienas, nu kad gautųsi kažkas panašaus kaip nuotraukoje:

user posted image

pas mus jos jau impregnuotos bespalviu impregnantu altaxin, bet per pusantrų metų man jau nusibodo ta natūrali mediena. Kas balino, prašau pasidalinkite kokiom priemonėm 4u.gif balinant altaxinu gaunasi su tokiu ružavu atspalviu - nepatinka atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 25, 22:26)
Gražių interjerų čia prisižiūrėjau  4u.gif

Į klausimėlį - ką darome tarp balkių pirmam aukšte - mes sudėjome gipskartonį ir nudažėme baltai, balkiai liko natūralios spalvos, tik impregnuoti - man labai gražu  thumbup.gif

Aš irgi klausimą turiu - pirmam aukšte noriu išbalinti sienas, nu kad gautųsi kažkas panašaus kaip nuotraukoje:

user posted image

pas mus jos jau impregnuotos bespalviu impregnantu altaxin, bet per pusantrų metų man jau nusibodo ta natūrali mediena. Kas balino, prašau pasidalinkite kokiom priemonėm  4u.gif  balinant altaxinu gaunasi su tokiu ružavu atspalviu - nepatinka atspalvis.

Mes tarp balkių sudėjome pušines dailylentes... wub.gif
O dabar kad išbalint tai paprasčiausiai nudažyti baltais dažais.. 4u.gif Bet šitam paveikslėlyje tai sienos man schmoll.gif Nei tai balintos, nei apdulkėjusios, negražu man... ax.gif Kažkaip galvočiau kad čia nudažyta vieną kartą dažais baltais..Jei būtų du kart nudažę, žymiai gražiau man rodos atrodytų.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 26 vasario 2009 - 10:05
QUOTE(patrakusi @ 2009 02 26, 11:02)
Mes tarp balkių sudėjome pušines dailylentes... wub.gif
O dabar kad išbalint tai paprasčiausiai nudažyti baltais dažais.. 4u.gif Bet šitam paveikslėlyje tai sienos man  schmoll.gif Nei tai balintos, nei apdulkėjusios, negražu man... ax.gif Kažkaip galvočiau kad čia nudažyta vieną kartą dažais baltais..Jei būtų du kart nudažę, žymiai gražiau man rodos atrodytų.. ax.gif

O kokiais dažais konkrečiai? Gal esate ką balinę ir galit rekomenduoti?
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu gretas, nes su rastiniais namais ir ju interjeru gana daznai susiduriu, nes vyras butent tokius stato ir irengineja o ir patys namuose irenginejam pirti 4u.gif
Tad keletas ideju kurias radau visai neprosal smile.gif
Atsakyti
smile.gif biggrin.gif smile.gif mane taipat domina rastiniu namu interjeras nes mes jau pradejom irengineti vidu
Papildyta:
mes tai su vyru vaiku kambarius išdėjom gipsu nes vyras viska daro pats,vaikam reikia kaškaip ryškesnių kambarių,savo kambari mes su vyru kalsim dailylentem nes norim daugiau medžio,mes antra aukšta apšiltinom todėl reikia apdailos,pirma aukšta tai paliksim visa rastinį,tik dar neapsisprendem del vonios ka darysim thumbup.gif
Papildyta:
idėšiau keleta namuko nuotrauku bet nežinau kaip blush2.gif
Atsakyti
na as manau pakanka vaiku kambariams paryskinti viena siena ir pasinkus baldus paryskint kambari atitinkamai patalyne uzuolaidomis, ir kitais dekoro elementais nebutina klijuoti visas sienas vaikiskais tapetais ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai mes viso kambario ir netapetuosim vaikiškais tapetais musu vizija yra lubas nudažyti ir įšpiešti debeseliais o sienas kokiais gražiais ryškesniais tapetais pvz,persiko spalva 4u.gif
Atsakyti