Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Seeme @ 2007 12 01, 10:48)
Cia tas pats Eau des Merveilles tik kad kitoks buteliukas smile.gif

thumbup.gif , nes masinuosi pirkti ir galvoju, na, nors šiuos pabandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 01, 21:23)
thumbup.gif , nes masinuosi pirkti ir galvoju, na, nors šiuos pabandysiu ax.gif

O nesi uosčius klasikinio "Eau des Merveilles" varianto? mirksiukas.gif Jo pavadinimas išvertus reiškia "Stebuklų vanduo".

user posted image
Kaip mes kažkada priėjom išvadą - taip kvepia tvankus eglynas karštą vasaros dieną. tongue.gif Kvepalų sudėtis tikrai neįprasta, absoliučiai nėra gėlių, yra šiek tiek vos juntamų citrusų, ryškesnis akcentas - pipirai, tuoj pat pereinantys į sakingus, minkštos medienos niuansus, kurių čia daug ir sočiai. Nepaisant to, kvapas nėra intensyvus, aštrus ar sunkus, jis toks sakyčiau minkštai vėsus (drungnas). rolleyes.gif

Sudėtinės natos:
apelsinas, citrina, elemi derva
juodieji pipirai, rožiniai pipirai, ambra
sąmanos, kedras, vetiveris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 02 gruodžio 2007 - 23:09
[quote=Dolce Vita,2007 12 03, 00:07]

Kaip mes kažkada priėjom išvadą - taip kvepia tvankus eglynas karštą vasaros dieną. tongue.gif

O man jie kvepia nauju nulakuotu pianinu lotuliukas.gif Kvapas tikrai isskirtinis, nera nieko panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 02 gruodžio 2007 - 23:12
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 02, 23:12)

O man jie kvepia nauju nulakuotu pianinu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Tarp kitko, Nilo sodų kvapą man šiek tiek primena Guerlain Aqua Allegoria Anisia Bella. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 02, 23:07)
O nesi uosčius klasikinio "Eau des Merveilles" varianto? mirksiukas.gif Jo pavadinimas išvertus reiškia "Stebuklų vanduo".

user posted image
Kaip mes kažkada priėjom išvadą - taip kvepia tvankus eglynas karštą vasaros dieną. tongue.gif Kvepalų sudėtis tikrai neįprasta, absoliučiai nėra gėlių, yra šiek tiek vos juntamų citrusų, ryškesnis akcentas - pipirai, tuoj pat pereinantys į sakingus, minkštos medienos niuansus, kurių čia daug ir sočiai. Nepaisant to, kvapas nėra intensyvus, aštrus ar sunkus, jis toks sakyčiau minkštai vėsus (drungnas). rolleyes.gif 

Sudėtinės natos:
apelsinas, citrina, elemi derva
juodieji pipirai, rožiniai pipirai, ambra
sąmanos, kedras, vetiveris

Tai thumbup.gif Nes nemėgstu daugelio kvapų, į kuriuos įeina gėlės ir ypač vaisiai schmoll.gif O Pegasus labai skiriasi nuo klasikinio? Ar neuostei?
Atsakyti
Pegasus yra pagražintas buteliukas, limituoto leidimo, kolekcionieriams primasinti. O kvapas nesiskiria nuo paprasto stebuklingo vandens. smile.gif
Atsakyti
Paslaptele siokia tokia apie hermes turiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 12 10, 20:30)
Paslaptele siokia tokia apie hermes turiu  ax.gif  biggrin.gif

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif prašom papliotkint
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 12 10, 21:30)

Aha?... topsecret.gif

Aš irgi - jei PE nepradės prekiauti Hermes, aš EAU DES MERVEILLES greitu laiku neturėsiu, nes perfumit.lt jau išparduota cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 12 10, 21:30)

Na nebūk tooookia paslaptinga cool.gif Juk žinom, kad turi kažkokių paslaptingų ryšių su parfumais, a ne? blush2.gif Tai pasakyk ir mums, pažadam saugot tą paslaptį kaip savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 11 gruodžio 2007 - 07:27
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 10, 23:08)
Aha?... topsecret.gif

Aš irgi - jei PE nepradės prekiauti Hermes, aš EAU DES MERVEILLES greitu laiku neturėsiu, nes perfumit.lt jau išparduota cray.gif

Kita savaite bus.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 12 11, 08:59)
Kita savaite bus.

drinks_cheers.gif Kai jau bus, man į A/Ž prašyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti