Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Gizelė @ 2007 11 26, 12:21)
Sveikos parfumaniakės biggrin.gif

Labai sudomino jūsų Hermes kvepalų liaupsės, tad norėčiau ir aš pauostyti. Tik, kaip supratau, jų Lietuvoje nė su žiburiu nerasi, ar ne?...

Kaip jums patinka vyriški Hermes Terre D'Hermes, dabar parduodami PE?
user posted image

Kai kuriuos rasi (24, Faubourg, gal Eau des Meveilles - bent jau buvo miniatiūrų). O tie vyriški man patinka be proto... Paskutiniu metu išvis ėmiau vyriškus kai kuriuos mėgt, na bet šituos labiau priskirčiau prie unisex'ų. Truputis citrusų dvelksmo, švelni, beveik gėlinė pačulė, pipiriukai, kad nebūtų prėska, o galop - sodri, šilta medienos su prieskoniais banga. Kada nors aš juos nuskinsiu, matyt (kai baigsiu vyriškus Guerlain L'Instant bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 26, 13:09)
Kai kuriuos rasi (24, Faubourg, gal Eau des Meveilles - bent jau buvo miniatiūrų). O tie vyriški man patinka be proto...  Paskutiniu metu išvis ėmiau vyriškus kai kuriuos mėgt, na bet šituos labiau priskirčiau prie unisex'ų. Truputis citrusų dvelksmo, švelni, beveik gėlinė pačulė, pipiriukai, kad nebūtų prėska, o galop - sodri, šilta medienos su prieskoniais banga. Kada nors aš juos nuskinsiu, matyt (kai baigsiu vyriškus Guerlain L'Instant  bigsmile.gif )

Man jie ir neuosčius patinka biggrin.gif Tai, sakau, gal Kalėdų senis vyrui po egle paliks, o ir aš nebūsiu nuskriausta - smalsumą patenkinsiu biggrin.gif
Ačiū, Biologe 4u.gif

Turbūt čia, kvepaluose, skaičiau, kad miniatiūrų PE buvo, bet nei VCUP, nei BIG'E Vilniuje aš jų neradau schmoll.gif O jau kaip smalsu, negaliu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Gizelė @ 2007 11 26, 13:15)
Man jie ir neuosčius patinka biggrin.gif Tai, sakau, gal Kalėdų senis vyrui po egle paliks, o ir aš nebūsiu nuskriausta - smalsumą patenkinsiu biggrin.gif
Ačiū, Biologe 4u.gif

Turbūt čia, kvepaluose, skaičiau, kad miniatiūrų PE buvo, bet nei VCUP, nei BIG'E Vilniuje aš jų neradau schmoll.gif O jau kaip smalsu, negaliu rolleyes.gif

Na as irgi ziurejau butent siose 2 parduotuvese ir deja deja nebuvo g.gif gal mandarine dar galima bandyt paieskot?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 26, 14:15)
Na as irgi ziurejau butent siose 2 parduotuvese ir deja deja nebuvo g.gif gal mandarine dar galima bandyt paieskot?

Gal skambinimo būdu reikės susižinoti? g.gif bigsmile.gif

Na va, pasiskambinau - Mandrine ir Žirmūnų PC RIMI Hermes moteriškų nėra schmoll.gif
Bet yra thumbup.gif Savanorių Rimi clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gizelė: 26 lapkričio 2007 - 14:35
QUOTE(Gizelė @ 2007 11 26, 14:23)
Gal skambinimo būdu reikės susižinoti? g.gif  bigsmile.gif

Na va, pasiskambinau - Mandrine ir Žirmūnų PC RIMI Hermes moteriškų nėra schmoll.gif
Bet yra thumbup.gif Savanorių Rimi clap.gif

O apie kuriuos butent Hermes klausei ju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 26, 15:58)
O apie kuriuos butent Hermes klausei ju? rolleyes.gif

Apskritai paklausiau, ar turi,paskui tik kuriuos, tad jei gerai supratau, bus 24 Faubourg ir Eau Des Merveilles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 11 26, 21:12)
Apskritai paklausiau, ar turi,paskui tik kuriuos, tad jei gerai supratau, bus 24 Faubourg ir Eau Des Merveilles rolleyes.gif

Truputį sumelavau blush2.gif - radau tik 24 Faubourg - ale kokia klasika doh.gif Nuspirkau miniatiūrą visgi...
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 11 27, 13:29)
Truputį sumelavau blush2.gif  - radau tik 24 Faubourg - ale kokia klasika doh.gif Nuspirkau miniatiūrą visgi...

na tai laukiam ispudziu, kaip patiko, kuo jie tau kvepia ir t.t. ir pan. ax.gif
Atsakyti
O kaži kur kitų Hermes kvapų galima būtų pauostyt g.gif Arba mėginukų gaut?

Spėju, kad bandysiu paieškot internete, nes labai knieti pauostyt Hermes Kelly Caleche, Un jardin sur le Nil..
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2007 11 15, 10:10)
Šiandien vienas bendradarbis taip įvertino 24 Faubourg - "Kvepi subtiliai prisirūkusia moterimi"  lotuliukas.gif

Tai matyt todėl bendradarbiai subtiliai nutyli apie šitą kvapą lotuliukas.gif Nors, tiesą sakant, aš visada subtiliai prisirūkius blush2.gif O man jie labai labai primena kažką iš vaikystės, ir niekaip neprisimenu, ar kažkokį panašų kvapą turėjo mama ar močiutė..
Terre d'Hermes jau seniai stovi mano perkamųjų sąraše ir kartais vis grasinasi iššokti į pirmasias sąrašo vietas.
Atsakyti
user posted image
Hermes представляет новый женский аромат Eau des Merveilles Pegasus. Освежающий, непредсказуемый и колдовской, он балансирует на грани времен, воскрешая в памяти истории далекого прошлого. Оригинальный и восхитительный, аромат заключен в стеклянный флакон цвета мятного листа. Причудливая форма флакона является приглашением начать Игру: флакон можно наклонять вправо и влево и везде он будет устойчив, а можно просто положить на поверхность и использовать как увеличительное стекло. Каждый флакон дополнен сказочной историей от Анны Гавальды. Основные ноты: смола элеми, померанец, итальянский лимон, индонезийский и розовый перец, серая амбра, дуб, кедр, ветивер, перуанский бальзам. Лимитированный выпуск.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 30 lapkričio 2007 - 23:28
QUOTE(FREDUCI @ 2007 11 30, 23:18)
user posted image
Hermes представляет новый женский аромат Eau des Merveilles Pegasus. Освежающий, непредсказуемый и колдовской, он балансирует на грани времен, воскрешая в памяти истории далекого прошлого. Оригинальный и восхитительный, аромат заключен в стеклянный флакон цвета мятного листа. Причудливая форма флакона является приглашением начать Игру: флакон можно наклонять вправо и влево и везде он будет устойчив, а можно просто положить на поверхность и использовать как увеличительное стекло. Каждый флакон дополнен сказочной историей от Анны Гавальды. Основные ноты: смола элеми, померанец, итальянский лимон, индонезийский и розовый перец, серая амбра, дуб, кедр, ветивер, перуанский бальзам. Лимитированный выпуск.

Cia tas pats Eau des Merveilles tik kad kitoks buteliukas smile.gif
Atsakyti