Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 03, 19:06)
Labai įdomu... bigsmile.gif O kaip tau Caleche kvapas? blush2.gif Ir dar apie Hiris gal galėtum papasakoti? 4u.gif

Pameginsiu privarvinti tau kelis meginukus, bet talpeliu daug neturiu. Reikia gi pasiskaityti "apybraizu". Parasyk man dar adresa i AZ, nes esu istrynus.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 11 03, 19:34)
Pameginsiu privarvinti tau kelis meginukus, bet talpeliu daug neturiu. Reikia gi pasiskaityti "apybraizu". Parasyk man dar adresa i AZ, nes esu istrynus.

lotuliukas.gif
Seeme, ačiū 4u.gif gerai bus man ir ant lapelio. friends.gif Ką čia aš tave skriausiu... blush2.gif Einu parašysiu... mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal kuriai teko Hermes"Rouge" pratestuoti?Prisiskaiciau rusu forume,kad kvapas labai "atsiskleidzia" ant kailiniu,tai ir pati ziemai uzsinorejau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 11 05, 19:18)
Gal kuriai teko Hermes"Rouge"  pratestuoti?Prisiskaiciau rusu forume,kad kvapas labai "atsiskleidzia" ant kailiniu,tai ir pati ziemai uzsinorejau  hihihi.gif

Neteko bandyti. Apibūdinamas kaip gėlių šipras, turtingas, prabangus, šiltas, elegantiškas gėlių aromatas. smile.gif Sukurtas 2000 metais (jei neklystu, perleistas po 1934 m)

Sudėtyje:
ylang-ylang, rožė, irisas
kedras, sandalmedis
citrusinis labdanum, burboniškoli vanilė, mira
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 30, 15:02)

Ačiū už nuomonę. 4u.gif Man labai įdomu, kad ten aviečių ir lauro lapeliai pradinėse natose, atrodo gan žolinis-prieskoninis kvapas turėtų būt iš pradžių. O Kelly Caleche koks kvapas? mirksiukas.gif

Kelly Caleche aromatas labai nepastovus smile.gif) Jis nuolatos keiciasi - kiekviena diena jis gali ant taves kvepeti kitaip. Tai pakankamai gaivus geliu ir odos kvapas.
Kai pirkau, man jis lengvai dvelke gelytemis ir citrusiniais. Tik po keliu dienu, viena darganota ryta pagaliau pajutau odos kvapa smile.gif Toki, kaip kartais kvepia plonytes odos pirstines - labai delikatu. O as vis pergyvenau, kad ant manes nesijaucia tos "angelo odos" kvapo, kaip teige Jean-Claude Ellena, ju kurejas. smile.gif)

Beje, su idomumu perskaiciau Jusu ispudzius apie Nilo sodus - mano ispudziai labai panasus smile.gif As irgi nejauciu juose jokiu mangu, vien tik laimo odeles su trupuciu cukraus. Gaiva visai dienai! Ir dar je be galo tonizuojantys, uzkrecia nerealia energija ir darbingumu smile.gif) Bent jau mane - man geriausiai dirbasi jais pasikvepinus smile.gif Nors, ko gero, jie geriausiai atsiskleistu vasara smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2007 11 12, 18:21)
Kelly Caleche aromatas labai nepastovus smile.gif) Jis nuolatos keiciasi - kiekviena diena jis gali ant taves kvepeti kitaip. Tai pakankamai gaivus geliu ir odos kvapas.
Kai pirkau, man jis lengvai dvelke gelytemis ir citrusiniais. Tik po keliu dienu, viena darganota ryta pagaliau pajutau odos kvapa smile.gif Toki, kaip kartais kvepia plonytes odos pirstines - labai delikatu. O as vis pergyvenau, kad ant manes nesijaucia tos "angelo odos" kvapo, kaip teige Jean-Claude Ellena, ju kurejas. smile.gif)

O man labai sunkiai ten sekėsi užuosti gėles, man jie vyrišku odiniu diržu kvepėjo, su kažkokia rugštelės priemaiša rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 12, 19:15)
O man labai sunkiai ten sekėsi užuosti gėles, man jie vyrišku odiniu diržu kvepėjo, su kažkokia rugštelės priemaiša  rolleyes.gif

lotuliukas.gif Na buna visko smile.gif) Kai kuriems is vis kvepia ilgaauliais odinais (kirzovais) batais smile.gif)) Labai priklauso kaip issiskleidzia ant odos, nuo oro dar labai priklauso - jie isties rugstoki, o kartais ir sausoki. Itariu, gerai deretu prie odines aprangos wink.gif))
Atsakyti
Šiandien vienas bendradarbis taip įvertino 24 Faubourg - "Kvepi subtiliai prisirūkusia moterimi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 15, 12:10)
Šiandien vienas bendradarbis taip įvertino 24 Faubourg - "Kvepi subtiliai prisirūkusia moterimi"  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Elixir des Merveilles-apsipurskiau ta proga taip negailedama rolleyes.gif Daug apelsino,sokolado, vaniles ...Dabar kvapas jau gesta-tokia gaivi mediena jauciasi. Zodziu, bravo Hermesui-dar vienas puikus kvapas.
Atsakyti
Na va, apturėjau laimę prisimint geruosius senuosius Caleche rolleyes.gif :

user posted image

Įspūdžiai malonūs. Tikėjausi kad po tiek laiko jie man pasirodys gana senoviški, praradę savo aktualumą, bet visai ne. ax.gif
Kaip ir seniau taip ir dabar galiu pasakyti tą patį - labai elegantiškas kvapas, visai nesunkus, santūrus. Pradžioje jaučiasi labai subtili rūgštelė, aldehidinės ir švelnios žalumos natos (asocijuojasi su šienu hihihi.gif ), vėliau rūgštelė dingsta, atsiranda daugiau saldumo, bet labai delikataus, švelnių gėlių niuansų. Bazinėse natose kedras jaučiasi gana ryškiai (kaip ir daugelyje Hermes kūrinių). Jei kvapą galima būtų palyginti su audiniu, mano asociacijos būtų su aukštos kokybės linu. Man jis atrodo tinkamas moteriai, kuri moka elgtis visuomenėje, gana santūri, neišsišokanti (liaudyje vadinama "taktiška"), elegantiška ir labai skoninga. rolleyes.gif
Va sudėtis:
Pradinės: aldehidai, citrina, bergamotė, neroli
Širdies: jazminas, rožė, pakalnutė, irisas
Bazinės: kedras, vetiveris, sandalmedis, ąžuolo sąmanos

Taip pat Hiris:

user posted image

Čia tai buvo atradimas. rolleyes.gif Trumpai juos apibūdinčiau taip: Himnas gėlei - irisui. Pradinėse natose jis pasirodo su lengvais prieskoniais (man morkytės šiek tiek jaučiasi - grynai kaip uostytum sutarkuotą morką, kurios kvapą, beje, mėgstu), vėliau išlieka tiesiog lengvas pudrinis iriso kvapas, labai minkštas, jaukus, moteriškas tikrąja to žodžio prasme (ne bobutiškas ir ne bobiškas mad.gif ) Dar šiek tiek medienos ir saldumo prisideda bazėje. ax.gif Palyginau jį su Bulgari naujiena - Omnia Amethyste, tai Omnia gaivesni ir turintys mažiau saldumo pasirodė.
Sudėtis:
Pradinės: koriandras, morka, ambra
Širdies: neroli, rožė, irisas
Bazinės: kedras, migdolas, vanilė, medus

Dar pabandžiau ir Un Jardin en Mediterranee.
Kadangi sudėtį ir vaizdinę medžiagą pateikiau čia kiek anksčiau, tai nesikartosiu, tiesiog palyginsiu savo nosies išvadas su prieš tai aptartais forumiečių komentarais.

Tikrai originalus aromatas. Pradinės natos turi rūgštelės ir netgi šiek tiek sūrumo (dėl ko manau kvapas buvo lyginamas su jūros vandeniu, jūros augmenija, agurkų rasalu) o vėliau atsiskleidžiančiose natose pajutau visą miško augmenijos gamą, aptartą kitų forumiečių - tai ir kedagiai, ir kedras, ir prieskoniai, eglės, tarp pirštų sutrinti kiparisų lapai, drėgna mediena (bet ne tokia švelni ir minkšta kaip tarkim Eau des Merveiles, o su spyglių ir sakų priemaiša). Beje, šviežiai nupjautos žolės kvapo man nepasijuto. ax.gif
Žodžiu - žalias, prieskoninis, "šlapias" spygliuočių medienos kvapas su pikantiška rūgštele pradinėse natose. mirksiukas.gif Beje, tikrai turi nemažai panašumo su Bulgari Omnia (tais rudais). drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 25 lapkričio 2007 - 23:16
Sveikos parfumaniakės biggrin.gif

Labai sudomino jūsų Hermes kvepalų liaupsės, tad norėčiau ir aš pauostyti. Tik, kaip supratau, jų Lietuvoje nė su žiburiu nerasi, ar ne?...

Kaip jums patinka vyriški Hermes Terre D'Hermes, dabar parduodami PE?
user posted image
Atsakyti