Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 10 30, 21:38)
Ar tiesa, kad šie du kvapai labai labai panašūs? blush2.gif

Pasilikau rytojui, kad geriau galeciau palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 30, 20:08)
Vyras nesusizavejo Terre D`Hermes.

Nusitempiau savąjį uostyt, tai išvis nesuprato, ko iš jo noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 30, 20:08)
Vyras nesusizavejo Terre D`Hermes.

O maniškis tiesiog įsimylėjo - grįžo vasarą su to kvapo įspūdžiais iš užusienio ir iki šiol vis užsimena, kad jam tai turbūt labiausiai patinkantis kvapas rolleyes.gif Jaučiu, kad reik kauptis dovanai.
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 10 31, 00:02)
O maniškis tiesiog įsimylėjo - grįžo vasarą su to kvapo įspūdžiais iš užusienio ir iki šiol vis užsimena, kad jam tai turbūt labiausiai patinkantis kvapas  rolleyes.gif Jaučiu, kad reik kauptis dovanai.

Tai tau gal visai ir neblogai, manojo gimtadienis jau greit ir net neįsivaizduoju ką nupirkt, nes kvepaliukų kaip ir reikėtų g.gif jau taip sunku jam įtikti. Pastoviai maivosi kol ką nors išsirenka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 10 30, 21:38)
Ar tiesa, kad šie du kvapai labai labai panašūs? blush2.gif

Padariau copy paste is kitos temos blush2.gif

Dar uostau Eau des Merveilles ir Elixir des Merveilles.
Kai nescia buvau, buvau susipykus su Eau des Merveilles, todel labai buvo idomi mano reakcija, kvepejo skaniau nei as buvau nusiteikus. Ka cia besakyti kvapa visos puikiai zinot.
Bet Elixir des Merveilles wub.gif Niam niam. Panasus i Eau des merveilles, bet saldesnis, idomesnis, malonesnis. Gal netgi uzuodziu as ta sokolada ar ben jau kazkoki saldaini. Bet kvapas isvis neikyrus, nesutinku su tais, kurie raso, kad tinka tik vakarui. Caleche tai is tolo kvepia, o Elixir toks arciau odos, kam patinka sleifiniai Elixir nerekomenduociau.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 10:14)
Bet Elixir des Merveilles wub.gif Niam niam. Panasus i Eau des merveilles, bet saldesnis, idomesnis, malonesnis. Gal netgi uzuodziu as ta sokolada ar ben jau kazkoki saldaini. Bet kvapas isvis neikyrus, nesutinku su tais, kurie raso, kad tinka tik vakarui. Caleche tai is tolo kvepia, o Elixir toks arciau odos, kam patinka sleifiniai Elixir nerekomenduociau.

Aš irgi abudu uostinėjau. Kad Elixir'o vaizdas būtų objektyvesnis, papildysiu Seeme : saldus, "valgomas", eilinis kvapas, nebėra tos medienos, cinkelio ir paslapties, kaip Eau des Merveilles. Akivaizdu, kad Seemei saldainiai patinka, o man ne, dėl to nuomonės skirtingos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 31, 11:26)
Aš irgi abudu uostinėjau. Kad Elixir'o vaizdas būtų objektyvesnis, papildysiu Seeme : saldus, "valgomas", eilinis kvapas, nebėra tos medienos, cinkelio ir paslapties, kaip Eau des Merveilles. Akivaizdu, kad Seemei saldainiai patinka, o man ne, dėl to nuomonės skirtingos  lotuliukas.gif

Galas man labai labai panasus i Eau des Merveilles, visi cinkeliai vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 14:43)
Galas man labai labai panasus i Eau des Merveilles, visi cinkeliai vietoje ax.gif

Vat galo kaip ir neprisimenu blush2.gif čia buvo tokioj situacijoj ne namie, kad daugybę kvepalų skubiai testavau, ką ant savęs, ką ant popieriuko, paskui viskas maišytis ėmė... O kur testavai (ta prasme, ar LT yra)? Reikėtų darsyk patikrint tą galą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 09:14)
Kai nescia buvau, buvau susipykus su Eau des Merveilles, todel labai buvo idomi mano reakcija, kvepejo skaniau nei as buvau nusiteikus. Ka cia besakyti kvapa visos puikiai zinot.

Pagal tuos požymius tada Elizir turėtų man nepatikti...
Suintrigavai... cool.gif

QUOTE(biologė @ 2007 10 31, 10:26)
Aš irgi abudu uostinėjau. Kad Elixir'o vaizdas būtų objektyvesnis, papildysiu Seeme : saldus, "valgomas", eilinis kvapas, nebėra tos medienos, cinkelio ir paslapties, kaip Eau des Merveilles. Akivaizdu, kad Seemei saldainiai patinka, o man ne, dėl to nuomonės skirtingos  lotuliukas.gif

Nu tikrai jaučiu nepatiktų... g.gif

QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 13:43)

Seeme, tu mane žudai, vis tik noriu gauti kokį mėginuką ar miniuką Elixir'o...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 10 31, 18:21)
Pagal tuos požymius tada Elizir turėtų man nepatikti...
Suintrigavai... cool.gif
Nu tikrai jaučiu nepatiktų... g.gif
Seeme, tu mane žudai, vis tik noriu gauti kokį mėginuką ar miniuką Elixir'o...

Pradzioje tai ryskiai saldesni, ant galo jei ir saldesni, tai tik vos vos. Siaip as vaniles nemegeja, bet bent jau siuo metu laiku man eleixir geriau suskambejo. Bet tikrai yra maistinis saldumas, taigi gali nepatikti.
Parsisiunciau meginuku.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 20:48)
Parsisiunciau meginuku.

Parsisiuntei ir tyli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 31, 09:14)

Labai įdomu... bigsmile.gif O kaip tau Caleche kvapas? blush2.gif Ir dar apie Hiris gal galėtum papasakoti? 4u.gif
Atsakyti