Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Langoza @ 2008 06 14, 16:45)
man Kelly Caleche nuostabiai skanus, idomus, "pilnas". bet ant kitu... visgi ant mano odos islenda kazkoks kartumelis gelinis, kuris mane ima po kiek laiko erzint. bandziau n kartu, bet deja deja... sad.gif o kai uzuodziu ant kitu, tai taip ir norisi sekt paskui  bigsmile.gif

Bet kaip gaila unsure.gif Visgi man šiuo klausimu pasisekė, kaliošėliai ant manęs labai švelnūs ir malonūs.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 20:16)
Neik. Arba kisene arba galva kentes smile.gif

MB ateme antra sokolado plytele liudesiui nugesinti ir dave obuoli smile.gif

unsure.gif sugundai,. paskui jau neik, sakai, a unsure.gif

ot koks., vietoj tu obuoliu verciau buteliuka hermesu kokiu nupirktu hihihi.gif

QUOTE(Evah @ 2008 06 15, 11:29)
Bet kaip gaila  unsure.gif Visgi man šiuo klausimu pasisekė, kaliošėliai ant manęs labai švelnūs ir malonūs.

aha. antri kvepalai gyvenime, kurie patinka lb, bet vat pati negaliu "deveti"
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 15, 10:37)
unsure.gif sugundai,. paskui jau neik, sakai, a  unsure.gif

ot koks., vietoj tu obuoliu verciau buteliuka hermesu kokiu nupirktu hihihi.gif
aha. antri kvepalai gyvenime, kurie patinka lb, bet vat pati negaliu "deveti"

MB man kvepalu nepirko ir nepirks.. Tokios jo salies tradicijos.. Sako, kad kai baigiasi dovanotu kvepalu buteliukas, baigiasi ir meile smile.gif

Ai, tiesa maciau, kad atidaro Blue Neriu Eriu (ar kaip ten) parduotuve siaurinej Dublino pusej ant IFSC (finansinis centras netoli nuo Henry Street shopping gatves).

Gal kada susitiktumem ir parodyciau "taskus"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 15, 12:45)
MB man kvepalu nepirko ir nepirks.. Tokios jo salies tradicijos.. Sako, kad kai baigiasi dovanotu kvepalu buteliukas, baigiasi ir meile smile.gif

Gal kada susitiktumem ir parodyciau "taskus"? smile.gif

geras. kaip idomiai.

as mielai pasinaudociau tavo gido paslaugom bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 15, 11:09)
geras. kaip idomiai.

as mielai pasinaudociau tavo gido paslaugom  bigsmile.gif  blush2.gif

Kada tu turesi laisvo laiko, parasyk i az ir susitarsim del laiko smile.gif Siaip as laisva, nes sedziu motinystes atostogose smile.gif Mano maziui kt savaite bus 6 men.

Ryt leksiu miestan. Jei tinka, duok zinia ir tarsimes del laiko mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 14, 16:45)
man Kelly Caleche nuostabiai skanus, idomus, "pilnas". bet ant kitu... visgi ant mano odos islenda kazkoks kartumelis gelinis, kuris mane ima po kiek laiko erzint. bandziau n kartu, bet deja deja... sad.gif o kai uzuodziu ant kitu, tai taip ir norisi sekt paskui  bigsmile.gif

Kaip aš tave suprantu. Man lygiai tas pats su Viduržemio sodais. Ant kitų kvepia nuostabiai, o ant manęs pačios - kažkokiais bijūnais ir tiek. Ir kvapas visiškai nesiskleidžia, kvepiu kažkaip primityviai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 15, 12:45)

nu jau koks interesnas diedas bigsmile.gif taupi šalis, kad tik pinigėlių kvepalams (kuriems, kaip žinia, dažnai atsiranda manija hihihi.gif) nereiktų leisti bigsmile.gif tai tegu nedovanoja irnesakyk.gif tik tegu nepamiršta pinigėlių laiku ir reguliariai išduoti, kad pati kvepalaičių nusipirktum hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 15 birželio 2008 - 21:19
Mano vienadieniai eksperimentai eina i pabaiga. Nutariau, kad su Kelly Caleche mes susidraugautumem per trumpesni laika. Ju nedeveciau svarbiomis progomis kaip interviu ar pasimatymas (na.. jo tai greitu laiku nebus, nes MB neleis lotuliukas.gif ), bet karts nuo karto butu pats tas, jei noretusi kazko tokio "KITOKIO" smile.gif

Musonai pritrenke mane savo astrumu ir tik po keliu minuciu nustojo mano nosi riesti i virsu.. smile.gif. Vis gi natoms nuslegus liko tas nepaaiskinamas astrumas vandeningu pagrindu.. Hmm.. Pyktis nesipyksim, bet manau uzteks man ju kada vel pauostyt parduotuveje..

Galbut tie kvapai kaip Chanel No. 5? Is pradziu drasiai sakai NE, veliau mintis vilioja vis dar pabandyti.. Bandai iki tol, kol kvapa "perkandi", o jau "perkandus" vargu ar gali neivertinti tu kvepalu grozio ir minties.

Bent jau juos as vertinu kaip aromato kurinius. Nuosaliskumas neimanomas jiems. Priesingai jie turetu sukelti krastutines nuomones, gincus ar meile, ir pazadinti uosle neitikimiausioms kelionems. Kiekvienam savo taku.

Atsakyti
Parsisiunčiau 24 Faubourg, tai negaliu atsiuostyt wub.gif Įdomiai su jais gavosi - prieš kokius dešimt metų Paryžiuj, ekskursijoj, kai gidas juos parodė lietuvėms, kaip labai mėgstamus paryžiečių, man jie smirdėjo blink.gif Gal per grubiai išsireiškiau, bet tuo metu maniau taip... Po to gavau mėginėlį dovanų (buvo, kam dar jie nepatiko biggrin.gif ), po truputį prisipratinau ir jie man taip įkrito, kad vis prisimindavau ir norėjau. Tik Lietuvoj jų nebuvo, tai kažkaip tik pagalvodavau apie juos. O dabar prisiminiau, kad jų NORIU, po tiek metų neuosčius užsisakiau ir svaigstu nuo kvapo... Ir čia pasiskaičius parsisiunčiau Elixir des Merveilles, galvojau, kas bus, tas... Labai patiko wub.gif Bet atidėsiu rudeniui arba vėsiam orui. Visgi turi Hermes kažką tokio, ypatingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2008 06 17, 15:19)
Parsisiunčiau 24 Faubourg, tai negaliu atsiuostyt  wub.gif Įdomiai su jais gavosi - prieš kokius dešimt metų Paryžiuj, ekskursijoj, kai gidas juos parodė lietuvėms, kaip labai mėgstamus paryžiečių, man jie smirdėjo  blink.gif  Gal per grubiai išsireiškiau, bet tuo metu maniau taip... Po to gavau mėginėlį dovanų (buvo, kam dar jie nepatiko  biggrin.gif ), po truputį prisipratinau ir jie man taip įkrito, kad vis prisimindavau ir norėjau. Tik Lietuvoj jų nebuvo, tai kažkaip tik pagalvodavau apie juos. O dabar prisiminiau, kad jų NORIU, po tiek metų neuosčius užsisakiau ir svaigstu nuo kvapo... Ir čia pasiskaičius parsisiunčiau Elixir des Merveilles, galvojau, kas bus, tas... Labai patiko  wub.gif  Bet atidėsiu rudeniui arba vėsiam orui. Visgi turi Hermes kažką tokio, ypatingo  smile.gif

Kaip smagu tokį šviežią entuaziazmą matyti bigsmile.gif

Gal susibičiuliausi ir su kitais Hermesais - brand'as labai daugialypis, įvairus ir įdomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2008 06 17, 15:19)
Visgi turi Hermes kažką tokio, ypatingo  smile.gif

Sveikinu pradėjus klimpti į liūną cool.gif Malonu, kai žmonės domisi kvepalais ir neapsiriboja vien skurdžiu Kristianos ar Sarmos asortimentu.

Dar pasakysiu, kad Hermessence kolekcija dar ypatingesnė. Smagaus klimpimo toliau bigsmile.gif
Atsakyti
O aš, žinote, geriau būčiau nelandžiojus po šį skyrelį, bent pinigų būčiau sutaupius... ax.gif Bet ne apie tai aš.
Žodž, nuėjau tų išgirtųjų Nilo sodų pauostyt. Pardavėja papurškė man juos ir su tokiu apgailestavimu pareiškė, kad visų Hermes bėda ta, kad vėliau išlenda mediena. Uosčiau tą mėginuką visą dieną, kol jau nebebuvo ką uostyt, bet jokių minusų nepastebėjau, atvirkščiai - noriunoriunoriu... Bet - kas blogo, jei ir išlenda ta mediena? Ką jinai pasakyt tuo norėjo?
Atsakyti